Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Adina-saru'mana, vineri plecam la munte si venim luni, apoi putem veni cand si unde ziceti voi.
Monu-dat bzzz..., aha s-a rezolvat intre timp
Andreea.a-ha, ha. Ma scuzi, da' aia cu nodulii de osificare o are Iepu' de la 6 luni. Si pana la urma concluzia a fost ca o sa se osifice pana la urma, ce naiba altceva sa se intample...Iar la cat de grasut e Eric, pliuri asimetrice...cum ziceam... ha, ha. Mie mi-au zis ca oasele sunt simetrice deci o sa se osifice ok-chiar daca mai tarziu...Iar Iepu' chiar sta bine cu Ca.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andreea.a Absolut infiorator arata chestiile alea.

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc tuturor! Fran, multumesc pt incurajare! Si Eric are oasele simetrice. Ultimul ortoped i-a masurat si unghiurile si a zis ca e absolut ok! Or sa se faca ei mari si ososi si cum trebuie!!
Loreen - as vrea mult de tot sa ajungem la mare (n-ai vazut ce disperati suntem cu totii dupa apa, daca am ajuns sa ne punem apa pe balcon!), dar stam cam prost cu banii. Daca da Domnul o reclama, ceva.. cine stie?

Am uitat sa va zic ca eu am o mare indoiala in ceea ce priveste medicii pt ca mie au vrut sa-mi faca traheotomie pt astm bronsic si tata nu i-a lasat. A semnat si m-a luat din spital si uite ca traiesc bine merci si acum si nu mai am astm.

Ma duc afara sa-l vada soarele. Revenim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, m-ati speriat rau de tot! Si Dragos are cutele asimetrice de multa vreme dar nici un medic nu s-a sesizat pt asta...Nici macar Pedi Craciun...daca nu o fi observat? Si ce se intampla daca nu poarta Eric alea? Doamne fereste....

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hai ca inca n-am iesit
Andra, nu se intampla nimic. Se poate intampla ca acei noduli sa se taseze sau asa ceva (in cel mai si cel mai rau caz) si se poate sa nu se intample nimic. Eu zic sa stai linistita, vorba lui Fran. Copii sunt normali, merg pt ca vor ei asa ca nu vad o problema. Nu sunt destul de osficiati - or sa se osifice.
Mi-a zis ultimul ortoped ca la copii grasuti e normal sa fie cutele asimetrice, pt ca grasimea nu se aseaza la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mai pe fimiu l-a prostit caldura a dormit dimineata de la 10 la 12.30 si acum de la 4 fara 20 si nici cum nu s-a sculat. N-a mai dormit de 2 ori pe zi de luni de zile (vreo2-3) si dormea max. 2 ore la pranz . Cred ca la noapte facem discoteca.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, pai tu de ce radeai? Ca eu de aia am zis ca nu ma pricep, crezand ca am scris aiurea...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - rochitele sunt identice pentru ca e una singura si e a mea de cand eram mica. Visez de mult sa i-o pot da pentru ca am pastrat-o atatia ani. Si intr-adevar nu semanam, desi de la distanta poate parea asa, e exact cum ai zis tu: eu cu mama mea si ea cu tatal meu (am sa incerc sa produc o poza de cand era tata mic, desi pe atunci nu stiu daca are 2-3 facute). Ce mai face si genetica asta!

ANdreea.a - vai, ce oroare, chiar ca seamana cu un instrument de tortura. Dar de fapt care este riscul si cum se explica ca el totusi merge si chiar devreme as zice. Multa sanatate. A, super ideea cu piscinuta, dar cat de mare aveti balconul ca al nostru e mic de tot (si intesat de flori pe deasupra).

Mstroe -

Gata, ma pregatesc de plecare. Daca gasesc pe cineva prin fata blocului mai stam afara, daca nu, ne bagam la sauna. Pa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea urit rau hamul, mai vezi si tu ce zic altzi medici. Cit despre medici vorbind, pe mine trebuiau sa ma opereze de ganglionii de dupa urechi cind eram mica, a pus-o pe mama sa semneze ca-i de acord, ca cica se putea ca dupa operatzie sa nu mai aud , mama a preferat sa fuga din spital decit sa aiba copilul surd. Cit despre auz, aud si cind trece o musca in viteza pe linga mine noaptea, aud chiar prea bine si prea multe.
Beatrice, Laura ridea de ce face Alex. Acum ca sa ma laud si mindrutza mea e experta in impins caruciorul, intr-o zi l-am gasit pe holul de la baie, noroc ca nu l-a pus in usha ca trebuia sa-l astept pe tatsu. Si cu brrrr, face de mult timp, acum mai putzin, doar cind ma strimb la ea si-i arat limbutza(adica limboiul meu), nu cred ca are nici o legatura cu saliva, totzi copiii vor sa se joace. mai ales acum ca-i cald, trebuie sa faca si ei ceva.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Andreea, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta. Eu stiu cum e sa mergi din dr. in dr. si sa auzi n-shpe pareri care nu coincid. Cred ca bine faci daca iti urmezi instinctul. Imi dau seama ce chin este pentru Eric sa stea in hidosenia aia si pe caldura asta mai ales! Pacat ca ati dat banii pe ea!
Cat despre ideea cu piscina... as vrea si eu sa am spatiu mai mult pe balcon ca sa nu mai spun ca jinduiesc dupa o casa la curte!

Ioana, mersi mult, am aflat de modificari si acum astept sa-mi trimita astia din State o copie dupa contractul de munca cu care sa demonstrez ca am lucrat legal acolo. Sper sa rezolv, am niste emotii....!!!

Mari, scump foc David in cada cu dusul. Mayei ii era frica de dus, acum insa vad ca nu mai plange cand o clatesc cu el - numai pe corp ca pe cap nu suporta. Incet incet sper sa ne imprietenim si noi cu el!

Noi ne-am intors de afara unde Maya m-a sleit de puteri. M-a pus sa o dau in topogan de nu stiu cate ori, m-a cocosat de tot. Ii place la nebunie, a invatat sa-si faca singura vant si e in extaz pana ajunge jos. Apoi s-a facut ca un porc in tarana, nu se mai cunostea culoarea pantalonilor cand am plecat de acolo!

De mancat mai slabutz... dar pe caldura asta ce sa mai sper... e sapte seara si eu nu am mancat decat o portie de budinca facuta dupa reteta lui Andutzy. In schimb am bagat apa si sucuri la greu!

Auzisem ca de maine se mai racoreste - de unde, ca azi au spus ca asa va fi toata saptamana! E insuportabil de cald! Si mai rau e ca am schimbat geamurile si la cele vechi aveam jaluzele de aluminiu care nu s-au mai potrivit la celelalte. Si acum se simte clar diferenta! Azi am lipit folie de aluminiu pe geamuri ca nu se mai putea!

Tina 13+ sau 14- si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput