Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
patriciaRO spune:
Andreea, vezica albumul nu l-ai facut public. Dai si asta si mai pune odata linkul. Ca nu se vede!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andreea.a spune:
Merci, Beatrice!!
Acum merge? http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=67de&.dnm=5b1fscd.jpg&.src=ph
mstroie spune:
Buna ziua!
Noi ne topim de caldura David e tot timpul transpirat, maselele si dintele inca n-au spart mult mai dureaza frate.
Aseara dupa ce a baut laptele l-a varsat pe tot in pat am schimbat lenjeria si am dus-ao la baie si dimineata cand am intrat puteaaaaa. Nu stiu ce o fi avut ca el nu mi-a servit chestii de-astea. Pe la 1.30 s-a sculat si a facut caca mult ceea ce nu s-a mai intamplat noaptea de cand avea 2 luni cred. Oricum bine ca a dormit linistit pana la 6.40 cand s-a sculat definitv si a baut lapte. Mare minune ca s-a sculat decat 1 data azi-noapte.
OlgaT mersi mult pt. mail mi-ai facut o surpriza placuta. David de pe la 11 luni nu a mai facut circ ore in sir noaptea, se scoala de 2-3-4 ori dar reusesc sa-l adorm repede nu mai urla cate 2-3 ore de nebun. Dar ce am citit ca face Tony ma uimeste sa nu doarma de la 1 noaptea pana a 2-a zi chiar nu inteleg ce ai copiii astia si dr. mai spun si ca n-au nimic. Si pediatrul lui David zicea ca ce daca se scoala noaptea ca asa sunt unii copii
. Sunt dusi doctorii astia eu i-am zis sa-mi dea un sirop ceva sa-l fac sa doarma macar 1-2 nopti pe saptamana si bineinteles ca nu mi-a dat nimic.
Ia uitati aici cum face David dus http://www.dropshots.com/day.php?userid=100109&cdate=20060628&ctime=063425
Andreea.a super ideea cu piscinuta.
Azi a fost ultima zi de gimnastica pt. David ne-a dat liber pana la toamna uraaaaaaa am scapat macar 2 luni de grija asta, ca deja ni se acrise la amandoi. Venise sotul cu o idee sa-l ducem la inot vara asta ca auzise la cineva ca isi duce fata de la 7 luni si acuma re 2 ani si era foarte incantat si s-a interesat cat costa: 4.000 de euroi pe an (de 2 ori pe saptam,ana) astia sunt dusi cu capul nene ce or face de banii astia.
Luni plecam la mareee de-abia astept astia la tv au zis ca se strica vremea de sambata sa vedem ce noroc de vreme om avea.
Mari si DAVID(9.05.2005)
patriciaRO spune:
Dap, acum merge!
Aoleu frate ce-i asta? Asta trebuie s-o poarte tot timpul? sau numai cand iesiti afara?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Andreea.a ce rau imi pare sa aud asta...eu stiu cum arata hamul ala...este chinuitor pentru ei mai ales pe vremea asta,dar mai tare pentru noi...si Delia are cutele asimetrice si la 4 luni cand i-am facut radiografia mi-a spus ca nu are muguri de crestere si sa revin la 6 luni...ei bine nu am revenit...cutele sunt la fel de asimetrice,dar numai pe spate nu si in fatza insa merge foarte bine...oricum am frica si cred ca va trebui sa repet radiografia...consulta si alte opinii si daca trebuie sa-i il pui fa-o pentru ca mai tarziu va fi mai greu...
Ioana rochitele seamana dar voi doua nu prea...tu semeni cu mama ta si Mogaldea mult cu tatal tau...insa indiferent cu cine aduce..este o mare figura...
Beatrice
...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Mari, ce tare este mai... Vai ce misto... Alex sta ce sta si apoi renunta la dus. Si da cu mana in apa in cada... Si se ridica, nu-i place daca-i las mult, dusul pe el!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreea.a spune:
Ar trebui sa-l poarte toata ziua conform primului ortoped, numai noaptea conform celui de-al doilea si deloc conform celui de-al treilea. Eu am optat pt ultima opinie.
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by loreen
Beatrice...
Nu ma pricep frate la de-astea... Aoleu... off!
Beatrice, mami de
Alex pifoswww.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by andreea.a
Ar trebui sa-l poarte toata ziua conform primului ortoped, numai noaptea conform celui de-al doilea si deloc conform celui de-al treilea. Eu am optat pt ultima opinie.
Andreea, ce sa mai, consultati si alta opinie. Si daca la fel reiese ca trebuie purtat ca sa fie bine, nu aveti alta solutie!
Am facut mancarica de cartofi si mi-a mancat Alex un castron intreg... Moama!
Beatrice, mami de
Alex pifoswww.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Andreea.a fa cum iti dicteaza inima si in folosul baiatului,la fel ca tine as face deocamdata...si neaparat sa mai culegi o parere doua...este hidos hamul,chilotei sunt si mai ...si haideti la mare la plaja sa i se fixeze calciu mai bine in oase...
Beatriced la ce nu te pricepi?!
Mstroie

Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"