Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

AGATA

Marilena, noi iti suntem aproape... Off, ce situatie complicata si la tine. Dar fruntea sus, ca va fi bine... Trebuie sa nu te descurajezi...
Maruta, e bine, da? Sanatate multa la voi si o sa fie bine, ai sa vezi... Este probabil acuma o perioada mai grea si pentru olandez cat si pentru tine... O sa treaca si asta!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran,sigur,dar trebuie sa ne intalnim intr-o zi in parcul circului cu androix si lucas,la ele sunt CD-uile

filme si poze

Mergi la inceput

Ia uitati la fi-miu ce face! Se plimba prin casa cu carutul si face cu buzele spre final, brr... si mai si scuipa... doctorita zice ca face asa din cauza balelor abundente. si ca sa scape de ele, face asa!

http://www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060628&ctime=055121

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

In primul rand Gusta - ma inscriu si eu in fruntea listei celor care sunt alaturi de tine! O sa treaca, sunt sigura. Si o sa-ti aduci aminte numai ca de un moment urat din viata. Iti tin pumnii!
In al doilea rand, ca sa continui cu lucruri triste - caci am avut si noi parte din plin saptamana trecuta - iata ce ni s-a intamplat.. Dupa cum stiti, am schimbat pediatra si asta noua l-a luat la control si i s-a parut ca are cutele asimetrice la picioare. Eric a fost vazut de 3 pediatre si un ortoped si nimeni nu mi-a zis ca ar avea ceva. Ma rog. Tanti asta m-a trimis la un alt ortoped sa-i faca radiografie. Prima oara cand l-a vazut nenea asta a zis ca n-are nimic copilul. L-a pus sa mearga si a zis ca e ok. Dupa care ne-a trimis la radiografie. Cand am venit cu radiografia a descoperit nu stiu ce puncte la sold (sunt niste puncte pe care se sprijina soldul, nu mai stiu cum se cheama) care sufera de osificare intaziata. Adica arata ca la un copil de 6 luni. Si in concluzie mi-a dat trimitere sa-i cumpar un ham Pavlik, in care Eric ar fi trebuit sa stea o luna in pozitie de broasca. Nu stiu daca ati vazut vreodata asa ceva, dar e tragic. Arata ca un fel de instrument de tortura. Eu n-am putut sa pun copilul in asa ceva si m-am hotarat sa vad si alti ortopezi. Am mai fost la alti 2 care au spus ca intr-adevar are aceasta problema, dar au inteles ca nu pot sa chinui copilul la varsta asta sa stea nemiscat. Mai ales ca el se ridica si merge singur. Ma rog.. pana la urma am ramas la ideea ca il lasam sa mearga cat mai putin, adica numai cand se ridica el si ii dau calciu in plus. Nu pot sa-ti spun cat am plans saptamana trecuta, imaginandu-mi ca trebuie sa tin copilul in hamul ala nenorocit. I-am zis ieri si pediatrei ca eu nu il pun in acel ham, pe raspunderea mea. Mai merg la un ortoped poimaine si la un altul pe 10 iulie. Trebuie sa-mi dea cineva o solutie mai umana..
Deci cam asta a fost. Luni am avut ultimele examene (acelea amanate de ei), am stat mai toata ziua la scoala. Ieri am fost sa-i faca vaccin. Normal ca azi noapte a facut si febra, saracutul, ca asa pateste mai mereu.. Si cam astea ar fi noutatile de la noi.
A fost si kkcios saptamana trecuta.. I-a trecut cu Debridat. Va zic ca poate merge si la voi.

Si acum sa trec la lucruri mai vesele. Ia uitati ce am facut noi pe balcon ca sa ne mai racorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea... pupici pentru Andrei. Nu stiu ce sa spun, dar chiar daca e greu pentru tine si pentru el, nu crezi ca-i mai bine sa urmezi recomandarea medicilor si sa-l pui in hamul ala, ... imi dau si eu cu parerea, asha se dezvolta normal, el creste si dupa aia poate fi mai greu. Inca o data scuze ca mi-am spus punctul meu de vedere.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gusta - mult curaj, vei trece peste toate! Dar cu mama ta parca te intelegeai bine. De ce v-ati suparat?

Beatrice - e scuump foc Pifosul.

Florentina - s-a modificat Ordonanta de Urgenta 148/2005, cea cu indemnizatia. Ia uite ce zice aici: beneficiaza de indemnizatie/stimulent si persoanele "care au lucrat cu contract individual de munca īn strainatate, pe baza acordurilor guvernamentale bilaterale īncheiate de Romānia cu alte state" in ultimele 12 luni. Da repede un telefon la directie sa vezi daca nu te incadrezi si tu. Vad ca au deschis dreptul si avocatilor/magistratilor (Laura Radulescu sau Geanina Anghel parca intrebau la un moment dat).

Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Daniela - nu ma supar! O sa fac o poza hamului sa-l vedeti, ca sa ma intelegeti. Am incercat sa-l pun cand era adormit - nu vrea sa stea. Vrea sa-si intinda picioarele, e normal. Ultimul ortoped mi-a zis sa-l las in pace, sa nu-l fortez sa mearga, atata tot. Si asta incerc sa fac. Cand oboseste si se lasa in fundulet, inseamna ca nu mai poate. si de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta cred ca problema cea mai grea este cea dintre tine si olandezu'...este regretabil ca s-a ajuns de la o banala metoda contraceptiva la un asemenea caz si sa ramai fara un ovar,mai ales intr-o tara care se respecta si mai cred ca daca altul ar fi modul de tratare al bolilor pana acum ai fi fost bine sanatoasa si cu ovarul salvat...ar mai fi unul pentru buna functionare a organismului,macar sa ramai sanatoasa...insa cu omu de langa tine numai tu si el stiti ce este stricat in relatie si cum trebuie inlaturat raul...pentru ca nu-i momentul si nici locul sa va suparati si voi...Mara are nevoie de o mama sanatoasa(chiar dusa cu capul cum spui tu) si de un tata iubitor...
Ar trebui dupa ce-ti revii din incercarea asta sa stati tu si olandezu de vorba si sa va vedeti de viata voastra in trei...

Fran asa o fi insa eu nu am taria sa plec de-acasa,chiar si pentru 5 minute cu imaginea inlacrimata a copilului...ma sfasie si pe mine dar in mod sigur si pe ea...Delia este atat de marcata de plecarile mele incat si cand merg la baie plange atat de tare in fatza usii crezand ca am plecat de-acasa...asa ca femeia o perioada ii va atrage atentia asupra oricarui alt lucru dar nu asupra plecarii mele...iar cand comunicarea dintre ele va fi stabilita atunci voi pleca linistita si cu speranta ca imi va face cu mana...

Daniela coci vinetele,le cureti si le toci ...dupa care le prepari cu ulei de masline,sare,zeama de lime(lamaile alea verzi)adaugi cubulete de rosii(pulpa decojita doar)ceva frunze de ceapa verde tocata marunt si patrunjel tocat tot asa marunt marunt...au un gust extraordinar...servite si cu lipie sunt si mai bune,dar banuiesc ca si cu paine merg de minune...ca sa nu mai zic ca eu le mananc goale...

Azi iar mi-a facut Delia febra...nu mai inteleg nimic...daca adaug si faptul ca-i exagerat de maraita si plangacioasa ajung la balamuc ca tot nu pricep ce are...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Off. Andreea te inteleg... Ce greu trebuie sa fie. Dar trebuie sa faceti ceva ca sa fie bine pentru voi!

Faina piscina aveti si tu esti slabbaaaaa rau... Nu ma mai uit la voi! ca plang!

De cand i-am dat Pifosului lapte cu 3.5% grasime, a luat in greutate bine de tot... Nu-mi vine sa cred... Are acuma 9.500 si 78 cm si 1 an si 1 luna... Gabitza, baga si datele astea si stergele pe celelalte!

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Uite, am facut poze.
hamul Pavlik
Spuneti-mi dava voi v-ati tine copilul o luna in asa ceva, ca sa i se depuna calciul mai bine in zona unde e osificat m putin..
De suparat nu ma supar, Doamne fereste. Eu una nu pot sa o fac si sper sa gasesc o alta varianta. Deci, chiar va rog, dati-va cu parerea!
Si am uitat sa va zic ca mi-au zis ca s-ar putea, la fel de bine, sa nu pateasca absolut nimic daca nu-l poarta.

Beatrice - multumesc! Culmea e ca am mai slabit de cand am inceput sa iau anticonceptionale, ca si eu am un chist dar nu e asa grav ca la Gusta. N-as fi crezut.

Mergi la inceput