Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata!

La Multi Ani Agata! Sa fi sanatoasa si sa aduci mereu bucurie in sufletul parintilor tai! Felicitari mamei tale care isi da atata silinta sa te cresca atat de frumos!
Nelia, si eu vroiam sa-ti sugerez sa faci o zacusca, mai ales daca aveai vinete mai multe. Mie imi place mult si asta era mancarea mea preferata in State pentru ca imi aducea aminte de casa... Mama din totdeauna face borcane intregi toamna si mancam zacusca intr-o veselie!

Androix, cum faci tu de tragi concluzii asa de marete? Ia scoate tu optimismul de la naftalina ca stiu ca il ti ascuns pe undeva si ai uitat de el! Eu daca m-as lasa doborata de gandurile negre care imi fug prin minte nu stiu unde as ajunge! Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta de acum incolo! Ma uit pe strada la mamici cu cate doi copii mici si pana acumm nu am vazut copii cu diferenta asa de mica intre ei, cum va fi la noi! Ma gandesc ca voi depinde de acum in colo de ajutorul altora si pe de alta parte ma bucur ca acest ajutor exista! Offf...

Loreen, incerc sa ma pun in locul tau si sa inteleg prin ce treci. De cand Maya doarme cu mama ma trezesc peste noapte si imi vine sa ma duc sa o iau, mi se face dor de ea, as vrea sa o pup chiar in momentul ala.. dar imi trece cand ma gandesc e pe maini bune. O sa te obisnuiesti, o data si o data tot se intampla si inevitabilul intors la serviciu. Tot e bine ca Delia e cat de cat micuta si se va obisnui mai usor cu o situatie noua decat ar face-o atunci cand ar avea doi anisori. O sa fie bine, o sa vezi, o sa ai un pic de libertate si eu cred a asta va fi in favoarea ta. Poate asa vei reusi sa ajungi si pe la doctor sa vezi ce-ti cauzeaza durerile de cap si starile alea urate pe care le descri.

OlgaM, ma bucur sa aud ca lucrurile au inceput sa mearga mai bine pentru voi! Incet incet gandurile negre vor disparea si te vei simti mult mai bine. Important este ca sotul tau sa realizeze ca v-a pricinuit suferinta si ca din cauza unei aventuri adolescentine tu si relatia voastra ati avut de suferit mai mult decat el.

Elisor, ce mai faci, nu ai mai dat nici un semn!?

Ma duc si eu sa imi iau ploada in primire care se pare ca azi noapte a dormit mult mai bine. Se poate ca tipetele ei de acum doua nopti sa fi fost din cauza ca ma vedea acolo si ar fi vrut sa suga...

Va pup!

Tina 13+ sau 14- si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

AGATA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI CUMINTE SI SA AI PARTE DE MULTA IUBIRE.

eu ma coc in casa de lesin fara aer. am fost afara si acuma am culcat maimutza. la intoarcere mi-a facut o supriza nasol mirositoare in pampers si i-am facut si baie. dar era tare ciudat. maro spre negru.
frate daca mai tine mult caldura asta lesssiiiinnnnn!!!!

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, AGATA! Sa ramai mereu copilul atomic, vesel si deosebit si sa-i faci fericiti pe cei din jur!

Neata, prezent zicem si noi la lesinatul de calduri. Azi-noapte cel putin am crezut ca mor, mai ales ca pe la 3 am luat-o pe Mogaldea cu noi in pat si a trebuit sa inchidem geamul ca era fleasca de transpiratie. Hotarat lucru, incepe sa-si schimbe programul: se trezeste pe la 6-7 lata de foame, se fataie prin pat si se linisteste doar dupa ce papa, culcandu-se la loc. Pana acum nu voiam sa-i dau sa pape cu gandul sa-i respect programul, dar decat sa o chinui si pe ea, ca plange literalmente de foame, si pe noi ca ne trezeste si se fataie prin pat mai bine satisfac cerintele plodului. Nu mai zic ca am lasat-o dormind la 9 cand am plecat, lucru benefic pentru ca dupa ce s-a trezit au plecat afara, evitand astfel caldura de la 11 cand ieseau de obicei.
Nu prea am timp sa stau, dar vreau sa va arat ceva dragut. Observati costumatia...
Va pup si o zi buna sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI AGATA!!!!Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ce iti doresti si sa ii asculti pe mami si tati :)

Multumim de urari, cuscra si fetele.Nu pot sa cred ca am trecut si de asta, acum asteptam sa facem 2 ani...wow...trece timpul asta chiar daca vrem sau nu...

Nu ne-am strofocat foarte tare, am decorat casa, ii plina cu baloane si "Happy Birthday" si am comandat tortul care o sa vina vineri.Atunci o sa vina vecinii nostri nemti la noi si cei americani si o sa mancam tort, o sa bem bere in cinstea voinicului si o sa ne uitam la meci Germania-Argentina.Apoi mergem sambata la lacul Constance, 3 zile.Am vrut sa fie asa, mai bine sa mergem undeva sa ne simtim bine decat sa dam o gramada de bani pe petrecere.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI AGATA! Sa ai parte de noroc, fericire si sa aduci multa bucurie celor din jurul tau

Abia pot sa ma misc de la caldura asta. Nu va mai spun cum am dormit ...nud si pe covor ...ca nu suportam nimic si pe nimeni langa mine.
Dragos e in continuare plin de bubite care nu-i mai trec nici cu mama alifiilor. Habar n-am cum o sa mai suport caldura asta ca parca mult mai bine era asta iarna.
Va pupam si va dorim o zi cat mai racoroasa.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna .

Multumesc ca v-ati gandit la mine.Si asa cum a zis si Laura azi am fost la medic care se pare ca nu e multumit cu ecograful si m-a trimis la spital vineri.Asa ca vineri merg la spital la ginecologie.Ce stiu este ca am un chist mare pe un ovar si ovarul e marit si are pozitia schimbata .Sta undeva sub piele la o distanta de 5 cm si e urcat foarte sus.Ma tarasc de dureri.Dar asta e viata,nu vreau sa ma mai plang.Mi s-a spus ce se va intampla in mare la spital adica ori imi vor scoate ovarul ori vor incerca un tratament.Nici macar nu stiu ce sa fac sa ma apuc de plans sa rad,o sa ziceti ca am innebunit,dar numai am mult si o sa innebunesc.Am vrut sa vorbesc azi cu maicamea si nici macar nu a vrut sa stea la discutie.Olandezu e din ce in ce mai distant cu mine.Iar eu ma simt asa de singura,noroc cu voi ce mai intrebati de mine.

Imi cer scuze daca v-am necajit cu mesajul meu dar simteam nevoia sa spun cuiva.Si stiu ca voi imi sunteti intotdeauna aproape.

Pup dulce toate mamici si copilasi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Adina, Androix-scuzati-mi tupeul, da' mi-am facut curaj sa va intreb, nu-mi pasati si mie babyEinstein sa-i fac o copie?
Chris-merci de info, ideea e sa nu se rataceasca Matizul prin gropi
Loreen-pentru haraiala, noua ne-a dat ventolin, daca e ceva bronsic(alergie sau convalescenta dupa bronsita) cica ar trebui sa dea rezultate. La noi n-a dat, de aia pedi ne-a tot zis ca e un fel de tic, cica ei prind tot felul de obiceiuri din astea. Vad ca dupa ce am fost la mare a mai facut asa doar o data...pedi o tine pe a ei ca a fost tic si la schimbarea mediului i-a trecut.
Mey eu am citit intr-o cartulie din aia plina de sfaturi ca e bine sa te vada kupilu' inainte sa pleci la serviciu, chiar daca o scoli mai devreme. O sa doarma de pranz mai repede...oricum Delia se trezeste devreme...bat si eu campii, nu ma lua in seama...
Nelia-La Multi Ani Agatei, si mult succes la gradi Tudorei.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Gusta curaj ca o sa treaca toate. si ai grija de tine si orice hotarare ai lua gandeste-te sa va fie voua bine (tu si marutu). poate scapi doar cu tratament.

m-am enervat de dimineata si m-am hotarat sa tarasc copilu la un dr homeopat sa scapam odata de viermii astia ca ma enerveaza. azi a mancat bine dupa-amiaza nu stiu prin ce minune. a acceptat chiar o amestecatura de supa de salata cu pui. sa vad pana cand tine minunea. cum zicea si simona, bubele astea nu mai trec nici cu mama alifiilor. de la caldura e din ce in ce mai rau cu tot cu trixera, advantan, eryfluid si atat. daca o tine tot asa o vizitam again pe tanti dermato, ca nu se mai poate.

imediat toti copilasii fac anul. cum ramane cu slide show-ul? unde sa trimit poza? mai facem?

Mergi la inceput

Fran, ti-am dat un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta imi pare tare rau ca nu te simtzi bine. Scrie aici daca te doare ceva, o vorbulitza buna si dulce vei gasi oricind, eu am ajuns la concluzia ca de multe ori dc mi-a fost si-mi este si mama si tata. ... sanatate multa
Olta T cum au ieshit analizele de la biopsie, parca azi trebuia sa-tzi dea rezultatele, sper sa fie bine ca stiu prin ce emotzii am trecut si eu.
Ioana okit , adica e aceeashi rochitzica ? Dar si fizic semanatzi, ca sa zic asha, parca sintetzi mama si fiica (adica chiar sintetzi)
Olga M acum tu pindeshte-l din umbra, dar nu-i mai adu aminte de individa respectiva, poate chiar e adevarat ca i-a trecut.
Loreen ... vreau si eu retzeta libaneza, ca ma lupt cu niste vinete prin bucatarie si nu stiu cum sa le fac, asta pare interesanta si ushor digeribila.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput