Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

andutzy, ema doarme de 3 luni in patul mare din camera ei.singura!nu intentionam sa o mut acolo,dar n-a mai vrut sa stea in patut.i-am pus perne la marginea patului,perne pe jos si e ok.se suceste toata noaptea,o aud pin babyphone cum da cate un picior in peretele de rigips,dar a cazut o singura data.pana acum ii puneam perne peste tot,acum ii las un spatiu sa poata sa coboare.daca dam patutul va ramane partea de la picioare nepotejata..mi-e un pic teama,dar patul nu este inalt.cred ca mai sunt pui pe aici care dorm singuri in patul mae,din cate stiu.sau ma insel?

filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, mancare de vinete.
Se taie vinetele rondele groase de 2-3 cm, se oparesc cateva minute in apa cu sare, apoi se dau prin faina si se prajesc. Se scot pe servetele care absorb uleiul in exces si se prepara un rantas sau sos de rosii (ceapa prajita sau calita + rosii sau bulion + usturoi pisat dupa gust chiar inainte sa stingi focul) care sos se pune peste vinete. Daca vrei mai poti da la cuptor cateva minute. Se pune patrunjel tocat si este DEMENTIALA. Imi ploua in gura acum cand scriu. E foarte adevarat si ca ingrasa ca dreq si este destul de grea.

Am incheiat a doua zi de dieta. Nu stiu daca de la ea sau de la caldura asta infernala cert e ca mi-e rau de zici ca stau sa mor. Ma doare capul, am frisoane, parca as fi facut insolatie.
De iesit, wow la 7:30 ??? Cred ca e foarte placut afara la ora aia dar eu sunt kiauna. In schimb am iesit acum dupa 18:00, dar sa va spun sincer m-as fi incumetat si mai devreme. Vorba lui Flori, mai rau decat in casa nu poate fi.
Am ajuns la mareata concluzie ca nu va fi mai bine de atat niciodata. Nu voi fi mai odihnita niciodata, nu voi avea mai mult timp liber niciodata, nu vom avea mai multi bani niciodata, nu voi fi mai sanatoasa niciodata. Inca nu stiu daca e din cauza ca am inceput sa scartzai din toate incheieturile cu doi ani inainte de a implini 30 de ani sau din cauza ca am purtat o sarcina si cresc un copil. Sunt femei care nasc si cresc cate 3-4 copii, ele tot asa daramate or fi?
Filip e mai bine, azi a avut doar 3 scaune si 1/2 adik cateva masline. S-a mai intarit scaunul nu mai este diareic si oricum spuma n-a mai facut ca intrasem ieri in super panica. Problema e ca a stat azi mai mult nemancat pentru ca orewzul si morcovul n-au avut mare succes, nici laptele, i-am dat banana cu branza de vaci, per total toata ziua (ca i-am dat banana in 3 randuri) sa zic ca a mancat intreaga. O feliuta de paine prajita, ceva lapte d-ala portocaliu si ceai la greu. Io as lesina de foame in locul lui. Maine il rasfat cu niste pui fiert, poate ii fac o supica.
Loreen, nu te simteai bine? Sper ca ti-ai revenit, si o pup pe Delia. Ea cum mai e? Mananca?
Elisor, mama, apa ca apa ca am vazut la stiri ca a venit, dar nu au zis nemernicii aia daca ati recuperat cheile din masina?
Pisik, ai incercat cu zeama de lamaie? La 250 ml de lapte pui o lingura de zeama si se leaga imediat, mai fierbi un pic pana se limpezeste zerul. Banuiesc ca desre asta e vorba in propozitie...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI:
GEORGIA MARIA
ERIC CHRISTIAN
AIDAN ALEXANDER

AGATA (Nelia)

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

, mai apar si eu din an in paste. Multumesc mult fetelor care v-ati interesat de mine. Mi-a venit si sotul, a stat 10 zile si acum este plecat iar, de data asta in State si cu treaba, nu la distractie. In mod paradoxal, cand este el acasa am mai putin timp decat cand lipseste pentru ca daca el nu este eu nu gatesc decat pentru Maya, insa asa trebuie sa gatesc si pentru el. In plus, el a avut treaba foarte multa pe calculator, asa ca eu nu am mai avut loc.

Una peste alta suntem destul de bine. Vad ca v-a tinut Olga T la curent cu ce facem, deci nu mai repet. De azi Maya merge lateral, sprijinindu-se de patut. tarziu, dar macar o face. Insa nu are incredere decat in patut, altfel nu merge lateral.

Cu sotul este mai bine. A venit foarte schimbat din "vacanta" pe care si-a luat-o. Zicea ca s-a gandit la tot ce a fost si ca acum i se pare ca a fost o idila adolescentina si ca aproape i-a trecut. Zice ca se gandeste la asta din ce in ce mai putin si cu mine se comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Eu insa sunt destul de circumspecta. Stiti vorba romanului :"cine s-a fript cu ciorba sufla si in iaurt". Asa ca nu vreau sa ma bucur inca.

Abia am ajuns la pagina 4 cu cititul, deci nu prea stiu ce faceti. raspund si e din ce am retinut si nu va suparati daca raspunsurile nu sunt updated.

Tdi-sper sa te bucuri de o vacanta frumoasa. Vad ca te poti lua la intrecere cu Loreen pentru cele mai simpatice postari. Am vazut si filmuletele si Alyssa este tare simapatica.

Florentina-Doamne prin ce a trebuit sa treci cu intarcatul. De fapt si tu si Maya. Eu inca o mai alaptez pe Maya seara, la culcare si vreau si eu sa o intarc, dar nu stiu cu ce sa inlocuiesc masa aia. Avantajul meu este ca ea nu adoarme la san, deci nu depinde de asta somnul ei si nici nu imi cauta sanul niciodata. Insa nu vrea lapte de vaca si nu stiu ce sa fac.

Ioana-sa-ti traiasca Ana ca tare este dulcica. La multi ani si sa te bucuri de ea si de toate realizarile ei.

Micky-la multi ani Dariei, sa fie sanatoasa si sa se inteleaga cat mai bine cu surioara ei.

Loreen-sper ca Delia este bine acum, ca nu am mai apucat sa citesc ce ati facut in ultimile zile.

Hai ca trimit mesajul asta ca mi-e frica sa nu-l pierd si mai scriu si maine ca acum este tarziu de tot.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata, am adormit maimuiticele! Sint libera... sa termin treaba. Si voiam sa va citesc inainte, dar nu ati mai scris nimic! Cred ca din cauza caldurii, aici ploua afara, dar in casa nu poti sa respiri, zici ca e sauna. Am facut un dus dupa ce le-am culcat pe fete, dar am si uitat de el in urmatoarele 10 minute! Asa nu-mi place caldura si umezeala asta!

Androix, aia am facut pina la urma. Numai ca am facut-o foarte dietetica, nu iese chiar la fel de gustoasa, dar e buna. Am taiat vinetele rondele si le-am copt pe gratar de teflon, fara ulei. Le-am pus fierbinti intr-un vas acoperit, am turnat un pic de ulei, sare, zeama de la usturoi si ceapa (nu mult, doar de gust, am ras o ceapa si citiva catei de usturoi, am pus un pic de apa si apoi am strecurat peste feliile de vinete) si le-am intors un pic cu o lingura sa nu se rupa, dar sa fie patrunse toate si le-am lasat asa vreo 20 de minute. Apoi am pus intr-un vas de yena un strat de vinete, unul de cascaval ras, unul de felii de rosii (din conserva), ultimul strat fiind de rosii si un pic de cascaval ras si patrunjel verde pe deasupra. Am mai turnat si un pic de sos la rosii si am pus tava la cuptor vreo 40 de minute, pina mi s-a parut totul e facut bine. A iesit chiar buna, fara gustul ala demential de vinata si de ceapa prajita, dar mai rabdam si noi, ca tot am mincat ce-am vrut, ba ca sintem gravide, ba ca alaptam... Si am facut si o salata de vinete, care a iesit parca un pic mai buna decit de obicei (nu stiu daca v-am spus, dar eu duc dorul acesteia aici, pentru ca vinetele nu sint ca in tara, sint amare si pline de niste seminte mari si amare, pentru ca si ele sint grase si nici nu am flacara sa le coc, pentru ca totul este electric). Acum trebuie sa ma apuc de tort, ca nu vreau sa-l vada Agata pina miine pe la 5 cind il voi scoate. Si mai voiam sa fac si o salata de peste afumat si o ciorba... dar bunica le mai face. Mai am miine de umflat baloane, o sa-mi iasa ochii din cap, ca nu stiu unde e pompa aia cu care le umflam de obicei. Dar va trece si ziua de miine, sper ca frumos, si va veni seara... cind sint li-be-ea. Ma duc la concertul B.B. King! Abia asteeept! Gata, hai ca v-am dat raportul, nu ca ar fi fost nevoie... dar fetele noastre vorbarete pe unde sint: Loreen (cum te mai simti?), Elisor (ti-ai adus aminte si de Agata... sar'mina) si multe altele!?! Vedeti poate nu am ce ceti miine la cafea... Gaaataaa! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, AIDAN ALEXANDER, GINEREUL MEU FRUMOS, DESTEPT, SMECHERAS SI IUBIT!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI AGATA ! Sa fii o bucurie pentru parintii tai, sa ai parte numai de zile frumoase si multa sanatate!

Eli, cam laconic... Sunteti bine? Buflina mica ce face?
Olga M, felicitari pentru mergareata! Vezi ca, incet-incet, isi da si Maya drumul la mers... Eu primesc in fiecare luna un newsletter de la babycenter, si scria acolo ca este perfect normal ca un copil sa isi dea drumul la mers intre 6 si 18 luni.

O zi usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti AIDAN ALEXANDER!
La multi ani AGATA!

Pupici de la noi!

Cornelia, Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

La multi ani Agata...sa cresti la fel de frumos ca pana acuma.sa-ti iubesti mamica mai presus de orice,sa fii cea mai buna prietena a Tudorei si sa fii minunea din viata lui tati...cu restul te vei descurca la timpul lor...

Nelia eu te inteleg prea bine cu Tudora...mai am doar 2 zile de stat cu Delia acasa si plange sufletul in mine...am o stare de nervozitate din cauza asta,mie frica si sa respir pentru ca ma gandesc ca asta inseamna o secunda mai putin fara Delia...nu stiu de ce-mi este asa greu,insa stiu ca-mi va lipsi la nebunie ...de Bianca m-am desprins si mai repede,doar la 4 luni,si mult mai usor...ce-i drept revederile erau pline de dragoste si binefacere...Probabil si acuma va fi la fel,nu stiu,insa ma doare fiinta pe dinauntru cand ma gandesc ca n-am sa mai fiu eu prima persoana care sa-i vada primul zambet de dimineata,nu am sa ma mai bucur de pupaturile dragalase de buna dimineatza,n-am sa-i mai simt imbratisarea ...off nu credeam ca va fi asa de greu...
...la vinete mi-a mai venit in cap o reteta libaneza,dar aseara nu mi-a mers netul si nu am avut cum sa ti-o scriu...un fel de salata de vinete clasica,numai ca se facea cu frunze de ceapa verde,cubulete de rosii,ulei de masline,zeama de lime...este o bunatate...

Cuscra,Andutzy fac bine,dat tot rau...multumesc de intrebare...in final dau vina pe caldura pentru ca nu ma duc la medic sa aflu cauza...dar mai mult ca sigur este oboseala coroborata cu caldura,cu stresul ruptuii de copil,etc...sper ca odata cu reintrarea in circuitul oamenilor muncii sa-mi mai adun creierii de prin colturile capului si sa revin la linia de plutire...oricum zilele astea nu sunt o companie buna pentru nimeni...

Olguta din America ma bucur mult sa aud de vesti bune din partea voastra...sincer ma bucur mai mult pentru relatia dintre voi doi,ca incepe sa se refaca incetul cu incetul...de Maya eram convinsa ca nu are nimic,cu toate ca nu eu sunt cea care o vad zi de zi...insa asa simtem eu...

Olguta din Canada sa ne spui si noua care-i rezultatul de azi la analiza...eu tin pumnii stransi sa fie de bine...

Gusta si tu esti datoare cu un rezumat legat de sanatatea ta ca te duci la doctor azi...te astept cu raportul medical

In rest Delia este bine..nu mai scap de haraiala aia tembela care o aud...din cauza asta si tuseste ...am inceput sa-i dau fluimucil(acc 200) da vezi sa vrea sa-l ia...altfel nu stiu ce naiba sa-i mai fac...se lupta cu maselele ca au inceput umflaturile-n gingii,scaunele s-au reglat dupa laptele ala de la HUmana, ca regim alimentar nici vorba...mananca binisor nu ma pot plange,transpira in limite normale,insa este excesiv de maraita si dependenta de mine...sigur simte ceva ...nu mai vrea sa se joace cu nimic...stau toate jucariile claie peste gramada in casuta si nu le-a mai miscat de-acolo de vreo 4 zile...cred ca s-a plictisit de ele,deocamdata...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Agata

Sa fii fericita, sa aduci doar bucurii mamei tale, iar tzie Nelia sa-tzi dea Dumnezeu tot binele din lume, iar fetitzele tale sa fie mereu vesele cum le-am vazut in filmuletze

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput