Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 27
caterina71 spune:
Anis, rotunjoara burtika ai in dotare! Sa-ti fie de bine, sa creasca mare si sa fie sanatos(a) bebe!
Fain si carutul. Iti trebuia unul asa usor, ca si cu burtik si cu carut...
Albinutzaa, ma bucur ca a fost bine la control. Si ca l-ai ascultat pe bebe mic. Sa fiti santosi toti si sa te bucuri de sarcina, ca la a treia, nu cred sa te mai bagi... asa ca bucura-te de fiecare moment!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI ZANEI MELE DRAGI,SA CREASCA MARE,SANATOASA SI SA AIBA SAMBURELE DE NOROC ATAT DE NECESAR IN VIATA!!!SA CONTINUE SA NE LUMINEZE VIATA CEL PUTIN ASA CUM A FACUT-O PANA ACUM!!!MAMI SI TATI TE IUBESC EBORM,PUIULE DRAG!!!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR NASCUTI IN ZILE DE 27,28 SI 29.SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI SA AIBA NOROC IN VIATA!
Fetele am intrat doar pt urari,am de munca si acasa...sunt franta,azi noapte am stat pana la 3,dimineata la munca si acum m-am intors.Cu alte acte de facut.Daca termin si mai pot,mai intru sa vad ce s-a intamplat.Pupicei dulcei!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
mamini spune:
Anda, Ema am pus citeva poze din ultimele luni, scuzati canapeaua fara perne in luna mai, dar de 1 mai inainte sa o internam a borit tot ce se putea bori in sufragerie...am plecat cu sacul la curatatorie...
ultimele poze sunt facute in parc saptamina trecuta, la joaca.
Ema, am inceput marti iar, a fost ok, gargarita e cu tati. de saptamina viitoare vine si mama mea, apoi vineri iau si eu vacanta si fugim la mare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
M
simona79 spune:
Buna seara tuturor!!!!! Ne mai tineti minte si pe noi????
Vreau sa incep cerandu-mi mii de scuze copilasilor care au aniverast un anisor si eu nu am fost aici sa ii felicit. Am fost la fiecare luna in parte si acum...... Asa ca vreau sa imi iau revansa cu intarziere din pacate dar sper sa ma intelegeti si sa ma iertati! Asadar:
La multi ani inainte cu sanatate si fericire, impliniri, noroc, si multa dragoste din partea celor apropiati pentru:
NICHITA (Cezara08)
RARES MIHAI + BIANCA ANDREEA (Laura25)
ALEX (nem)
STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI (isabelele2)
RARES STEFAN (palmyrah2002)
MARC DAVID (AC)
MIHNEA GABRIEL (Monica-Elena)
MIHAI (Cris Ciurea)
ANDREI (corbioana)
AIDAN ALEXANDER blackpanterro)
DARIANNA (Ioana Co)- in avans pt maine!
Sa aveti parte de tot ce este mai bun in lume si sa aduceti numai bucurii mamicilor voastre!
Simonaci79 spune:
Am gresit si primul mesaj l-am trimis de pe fosta adresa, ma si miram de ce am numai 25 de mesaje.....
Deasemenea, am tras putin cu ochiul si am vazut 2 vesti bune de la Anis si Albinutzza! Multe felicitari, sarcini usoare si copilasi sanatosi, frumosi si fericiti!!!!!!! Felicitari! Si mai ales pt Anis
(sper sa nu te superi Albinutzza) pt ca stiu cat iti doreai bb2 si ma bucur ca ai reusit mult mai usor de data asta! (sper ca nu am facut vreo gafa si ca de data asta ai reusit fara FIV)
Simonaci79 spune:
De ce sunt numai membru junior cu ataea mesaje???? Ma rog...nu are importanta!
Felicitari tuturor copilasilor care au facut progrese, au inceput sa mearga, au mai multi dintisori etc.....
Sper sa ma iertati pt perioada in care nu am fost alaturi de voi si sa ma reprimiti in grupul vostru!
Vreau sa mai urez si Bun venit! noilor mamici din grupul de iulie-august! Sper sa aud numai vesti bune de la voi! Sa fiti sanatoase si fericite si copilasii vostri la fel!
Simonaci79 spune:
Si acum sa va spun si despre noi!
Noi suntem bine acum. Ne-am mutat pe 20 mai la mama, ieri am terminat si divortul, nu a mai vrut sotul meu nici copilul, ca "nu poate sa-i faca asa ceva, sa-l ia de langa mama lui", a fost de acord sa pastrez si numele, sa plateasca si pensie, vine si sa il vada la 2-3 zile, iese duminica cu el in parc..... Asa ca am terminat repede si de comun acord!
Mario acum este bine, a fost bolvav in sapt in care ne-am mutat, febra si rosu rau in gat si cat e el de zapacit a zacut pur si simplu cateva zile, unde il puneam acolo statea, adormea imediat si in brate si in pat si dormea aproape toata ziua! Nu manca, vomita tot si voia doar ceai! Bine ca a trecut!!!! Acum are iarasi putin rosu in gat, i-am dat de cateva zile ceva si sper sa ii fi trecut, trece dna dr sapt viit sa il vada si sper sa imi dea vesti bune!
Noi suntem mai lenesi, inca nu merge in picioare, nu papa decat pasat fin in continuare ca nu vrea altfel, dar sta in picioare, merge bine in ham sau tinut de manute, a inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte, pune tel lui de jucarie la ureche si spune "alo" si vb in continuu!!!!!!!! Este tare zapacit si rade tot timpul! A ramas copilasul vesel demn de topul cu cei mai zambareti!!!!!
Simonaci79 spune:
Cuscra- pup fata frumoasa si pe mamica ei draga!
Sper sa aud vesti si de la voi cat mai curand!!!!!
Noi nu prea am mai facut poze in ultimul timp dar o sa fac acum cateva si sa punem si noi poze actuale sa ne mi vedeti si pe noi!!!
Simonaci79 spune:
Fug si eu acum, sa fac baie baiatului si sa ii dau sa pape! Vad ca sunt singura pe aici oricum!
Intru mai tarziu, sper sa am cu cine vb! partenerele mele de noapte ce mai fac? Ella, Joker? Sper sa ma intalnesc cu voi mai tarziu!
Va pup si de acum promit ca voi semna zilnic condica de prezenta iarasi!!!!! Pupici multi tuturor!!!!!!!!!!!!!! Si multumesc din suflet delor care s-au gandit la noi si au intrebat de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!