Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 28
emaaimee spune:
la multi ani copiilasilor aniversati azi

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Magda,scumpa foc Veve
si tu ce ai slabit.misto de voi ca vine mama ta si mai ales k mergeti in concediu.mi-a placut si poza curcubeu in noapte alba.
Simona,bine ati revenit

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
truli-luli spune:
Buna sear fetelor! ne mai primiti si pe noi??? Tocmai ne-am intors in Bucuresti dupa 2 saptamani de mare. A fost superrrrr. O sa va povestesc maine. Am intrat doar sa va "simt putin gustul" pt ca mi-a fost dor de voi. Am mult de recuperat dar nu am citi decat ultimele 2 pagini.
LA MULTI ANI, sanatate, bucurii si mult noroc minunilor care au implinit intre timp un anisor!!!!!
cuscra am inteles bine, astepti bb2???/ daca e asa, felicitari!!!!! ma bucur mult de tot pt voi!
va
fug la dus si apoi la somnic ca nu mai pot de oboseala. Dar promit ca maine revin cu amanunte din concediul nostru la mare.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
andre_ea spune:
Doamne ce frumoasa e Veve! N-o mai vazusem de mult si uitasem ce frumusete de fata are mama.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andatudor spune:
Mamini-mersi de poze! Micuta Veve nu de dezminte,e o scumpa si dulcica in continuare !
I-a crescut parul mult(o adevarata d-soara),nu transpira tare?I n poza cu sapca si fustita asortate e mortala! F frumoase si leaganul si toboganul pt. bebelusi,sunt speciale pt. ei ,nu?Tare mult mi-a placut si poza cu,curcubeul !
Simona-bine ati revenit,tare dor ne-a fost de voi! Pupam atat pe Mario
cat si pe mami
!
andre_ea spune:
Uitasem: Bine ai revenit Simona! Ma bucur ca ai trecut cu bine si fara mare tam-tam peste pasul acesta greu!
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
simona79 spune:
Buna seara din nou!!!! Multumesc mult pt primirea calduroasa si va multumesc ca v-ati gandit la noi!!! Va pupam pe toate!
Mamini- am tras si eu cu ochiul la pozele voastre pt ca am vazut ca v-au laudat fetele. tare frumusica veverita ta!!! Felicitari! Si tu arati tare bine! Felicitari!
Cami- bine ai revenit din concediu! banuiesc ca a fost si Ana cu voi! Cum v-ati descurcat? Cum e cu un copil asa mic in deplasare asa mult timp si fara conditii ca acasa? Ma cam bate si pe mine gandul, dar avand in vedere ca praslea nu merge si nu papa decat pasat mi se pare cam greu sa ma car cu atatea dupa mine, si de-asta sunt curioasa cum a fost la voi! Multumesc anticipat pt raspuns!!!
Cam slaba activitatea pe aici! Inainte nu reusam sa va prind din urma si acum...... Si de ce nu se mai incheie capitolul la pag 10?
Cu titulatura m-am prins, cred ca s-a sch nr de mesaje necesare unei anumite titulaturi... Cam multe intrebari pun si eu din prima seara dar mi-a fost tare dor de voi si daca n am ce vb.....
Vali- ce mai faceti? Sper ca sunteti bine, aveati ceva problemute cand m-am retras eu!
Joker- tu mai esti in examene? Sa-ti mai urez spor la invatat?
Cuscra- tu ce mai faci? Cum de nu ai intrat azi de loc????
Va pup pe toate, mi-a fost tare dor de voi!!!! Abia astept sa citesc cat mai multe mesaje de-ale voastre!!!!
Noapte buna tuturor si ne intalnim maine!!!!!
delia grozav spune:
Anda si
sanatate parintilor.
carbune medicinal este de la Aboca ceai si capsule, dar totusi ar trebuii sa fie vazut de medic.
Emanuela am vazut pozele si am citit despre sejurul vostru minunat la mare si m-a apucat plansul ca eu vreau sa merg fara Medeea la mare. Pai ce-o sa plang pe acolo fara ea

.
Incep sa ma gandesc sa o iau si pe ea dar e foarte lung drumul si cand mergem noi e foarte cald.
Anis pe Medeea o culc in ultimul timp dupa 21 si se trezeste si ea pe la 9-9.30.
Eu sunt putin ingrijorata ca de cateva zile are scaune mai moi, si ieri a avut chiar foarte moi dar numai doua si papa bine si nu are alte semne de boala. Doctorita mi-a spus ca probabil de la dinti dar la ceilati care i-au iesit nu a facut asa.
Eu nu reusesc sa ii dau mancare nepasata pentru ca o elimina nedigerata. I-am facut duminica trecuta mancare de dovlecei ca pentru adulti, adica ras pe razatoarea mare. A inghitit cam greu si apoi a eliminat asa nedigerat. Cu scaunele astea moi mi-e frica sa ii dau piersici sau cirese sau alte fructe ce sunt acuma de sezon.
Off, si ar trebui sa trecem incet incet la papa mai normale ca nu vreau sa ajung ca la Adi sa ii dau papa de bebe pana dupa 2 ani.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005