Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andatudor si Albinutzza sanatatea parintilor!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Sarbatoritilor zilei!

Anda, Albinuzza,sanatate parintilor vostri!

Ema, ce vesti mai ai de la sora ta?

Emanuela, e mortala Maria, m-am distrat de peripetiile voastre la mare. sper sa fie bine si la noi cind plecam.eu nu pot cara toata casa, ca plecam cu avionul.dar nici nu ar fi nevoie, stam doar 5 zile. daca tu esti in poze cu fata,jos palaria, arati f bine.

Anis, burtica e mare, parca nici nu imi vine sa cred! sa-ti fie bine si sa creasca si de-acum incolo, cit trebuie, ca sa fie bebe sanatos! si a mea se trezeste la 8-9 dimineata,dar se trezeste o data sa pape peste noapte.se culca pe la 10, in general.

Svety, e tare simpatic Dani cum fuge si ce cool e in piscina...sa iti traiasca!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Emanuela-am vazut de 2 ori pozele asa de tare mi-au placut.Mi-a facut Maria o pofta de baut apa de mare,de numa!Superba fetita ai,iar tu arati super!Mi-a placut cum pregatea ea geamantanul de zor si cum statea ca o domnisorica la barul hotelului!
Cat ati stat?

Mergi la inceput

Anis,mamini-multumesc

Mamini-am "strigat " si eu dupa poze noi cu prea-frumoasa Sofia ,dar se pare ca nu m-ai "auzit"Ce zizi una-doua poze noi se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Anda , multa sanatate tatalui tau !

Albinutzza, multa sanatate mamei tale!
Pentru balonare stiu ca e bun trifermentul,ceaiul de menta ,altele nu-mi vin acum in minte!

Anis,ce bine doarme Ingrid!
Rares aseara a adormit pe la 12 si la 6,30 era in picioare!E ceva de groaza si el si frate-su nu le au cu somnul de nici o culoare!

Pupici zi o zi racoroasa!
Cristina,Raresa si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

fetelor,
multumesc de aprecieri. dupa parerea mea maria e un copil obisnuit. are momente cand mi se pare frumoasa, momente cand mi se pare uratica. dar oricum eu ma topesc dupa ea ca orice mamica dupa puiul ei. cat despre mine nu comentez...n-ati vazut pozele cu totul ca mi-e cam jena. dar incet-incet mi-oi reveni si eu in forma initiala ca de-acuma vreau sa bag tare fitness.

noi am stat doar 6 zile am zis ca pt inceput e destul. dar daca stiam ca o sa fie asa de bine am fi luat mai multe ca tare frumos a fost si nu ne venea sa plecam de-acolo. asa ca abia astept sf verii sa mergem din nou. tre sa ma apuc sa caut ceva pe la bulgari ca acolo vrem de data asta.

in privinta bagajului: eu am facut bagajele cum le fac si pt noi - colind toata casa si iau ce cred ca am nevoie. nu-mi fac liste decat pt ce-mi lipseste din casa si tre sa cumpar.
dar trebuie sa-mi iau niste genti mult mai mari si mai multe pt ca am avut tot felul de sacosi incomod de carat.

mamica de maria, 10 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi pt urari de sanatate,dragutele
Oani e mai bine.ii dau Nurofen,Emanuela,la recomandarea pediatrei.eu am ajuns sa am incredere in ea k mi s-a tot imbolnavit fata si mi-a facut-o bine.
sora mea la fel e mai bine,dar inca ia antitermice si tratamentul.nu a mai facut deloc febra aseara.asa ca de la aproape 40 temperatura 3 zile la rand,aseara e prima seara ok.
multa sanatate parintilor, si Anda
Anis,frumos caruciorul si burtica nu mai zicsa fiti sanatosi cu totii.
,la fel ma bucur tare pt voi k bb e sanatos si multa sanatate si voua
Emanuela,bine ati revenit de la mare,f frumo pozele.dra vad k s-a distrat cel mai tare la mare.da si arati super bine.tu esti in poze,nu?
ce ma bucur k Simona si Mario sunt bine!
Magda,cum a fost prima zi de munca?cine sta cu Veve cea dulce?daaaa si mie mi-e dor de voi,poate puneti pozici.
Oani a mea zice si imi zice de 2 zile mama nonstop.a zis ea mama de mica,dar acum e clar constienta de ce inseamna mama si zice legat nu in 2 silabe.asa dulce e.zice si tata cand vrea ea si:da,na,papa.si lui tati i-a zis tata f hotarata cand tot vb noi duminica pe net.si il vede pe camera si se bucura f tare

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ema- Cred ca esti in extaz sa auzi toata ziua cuvantul magic.Si parca nonstop e prea putin ,nu?

Piticul meu inca doarme,astept sa se trezeasca s-i dau lapticul si sa iesim afara ca azi n-am iesit deloc!
Lui Andrei ii este frica daca aude pe cineva tipand-adica afara daca tipa vreun copil se pune instantaneu pe plans.E adevarat ca eu n-am tipat niciodata la el,si nici in casa nu tin,dar chair asa sa-i fie frica?De fiecare data se intampla acelasi lucru.Nu stiu ce sa zic,doar ca e el mai delicat!

Azi i-a spart si D3,dar tot nu adoarme singur in patutl lui seara,asa ca trebuie sa ma culc si eu cu el la 10,30/11.De vreo 3 zile abia daca am schimbat vreo 3/4 vorbe cu sotul.Mi-e tare drag sa dorm cu el,si mai ales sa ma trezesc cu el,dar nu mai am tipm sa mananc,sa fac un dus,de vazut un film ce sa mai zic,dar lasa ca or sa treaca si caldurile astea si ne revenim la normal ...sper!

Si o veste maaaare pt mine: a acceptat sa bea ceai din biberon afara! I l-am luat ieri intr-o doara(ca ma saturasem sa ma car cu bavetici,lingurite si borcanele dupa mine ,cu ceai si apa) si am zis bea bine-nu bea iarasi bine ,ca stam putin,si a ras 100 ml.Am incercat si cu lapte pe seara ,dar n-a vrut.Lasa,macar stiu ca afara ,si mai ales la mare pe plaja,am scapat de o grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si sa va zic ce prostie am facut ca sa nu faceti si voi:
neobisnuita sa ies cu copilul la restaurant, in prima seara iesisem si se juca maria cu meniul. si la un moment dat l-a dat pe jos. si eu din instinct m-am aplecat sa-l prind cu copilul in brate. asa ca am lovit-o destul de tare de muchia mesei. chiar intre buze si nas.
i-a dat si un pic sangele. dar mai mult a urlat noroc ca am scos-o afara repede si la racoare si-a revenit. si-am pus si o sticla de apa super rece pe locul ala.

a facut cojita vreo 3 zile ziceai ca are mustati :) cred c-a durut-o ca si dau sa-i iasa dintii de sus. oricum mi-a fost invatatura de minte ca atunci cand sunt cu copilul in brate sa nu ma apuc sa fac altceva. chiar nu mi-am dat seama a fost ceva instinctiv dar sper sa nu se mai repete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multi Ani! copilutilor care au aniversat primul lor anisor in ultimele zile! Sa aveti parte de multa iubire si de mult norok in viata!

Si bebeilor care au adaugat inca o luna la buchetel, pupici multi si sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput