Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza gagici, deja o sa ne imputinam, ca fiecare pleaca in CO

Anis, ma bucur ca ai gasit ceva sa-ti placa.

Emanuela, bien ati revenit, asteptam amanunte din minunatul vostru CO

Am fost si eu la control, acum dim, totul e OK, avem 7 sapt de sarcina, am auzit clipocitul acela care il ador, si inimioara cum batea, absolut normal, si acum ma mai duk peste o luna. M-am linistit ca stiu ca totul e ok.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

7+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna dimineata si de la noi!

Si eu vreau carut sport,am vazut vreo 2 pe net,dar parca as vrea sa-l vad"face to face".Ma duc sambata prin oras sa vad ce gasesc.
Emanuela-bine ati revenit! Abia astept sa citesc impresii.Am facut si noi rezervare pt 2 august la Eforie nord ,la o vila ,apartament cu bucatarie,pt. ca eu vreau sa-i gatesc acolo lui Praslea.

In alta ordine de idei sta sa ne sparga si noua D3-incisivul stanga sus si e marait si fara pofta de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Da,Yasmari,e asa de comic incit iti vine sa-l maninci...si de fiecare data cind vreau sa-l filmez,pierd ocazia,pentru ca ajunge unde are "treaba"si se ridica in picioare.Am sa-l momesc "cu cu usa deschisa la masina de spalat",pentru care are o pasiune nebuna si poate reusesc sa-i fac macar o pozica,daca nu filmulet.

Ema,multa sanatate surorii tale!

O zi frumoasa si racoroasa!

Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihneasugubatz fara pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti muult noroc in viata!
Cristina,Raresnazdravan fara pereche si Mihneasugubatz fara pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca am pus poze cu caruciorul.Pe langa se vede, mai are si husa de picioare si de ploaie. Carucior sport

Si inca ceva.... Burtica bb2

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Hai ca am pus poze cu caruciorul.Pe langa se vede, mai are si husa de picioare si de ploaie. Carucior sport

Seamana cu ala de la Chicco, numa ca e mai usor si are bara in fata

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

7+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am citit repede ce ati scri ca nu pot sta la calculator de cald ce e.

Emanuela bine ai revenit din concediu, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Multumesc pentru sfaturi legate de bona dar cred ca pica faza pentru ca doaman vrea sa plece in Italia sa ingrijeasca persoane in varsta ca e mai rentabil. Oricum nu eram hotarata sa merg la serviciu doar daca gasesc o persoana care sa imi placa foarte mult.

Anis sa folositi sanatosi caruciorul, e foarte frumos si practic si are multe accesorii. Si jucariile sunt in pret?
Si ce burtica mare ai deja.

multa sanatate tie si la bebe mic din burti, si la Luca un .
Hi, hi ma pricep sa fac versuri.

MULTUMIM DE URARI PENTRU 11 LUNI!

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Anis-f frumos caruciorul,sa-l stapaniti sanatosi.Cam stilul asta vreau si eu.
Ce burtica mare ai deja ! Pupam bb mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La multi ani puilor care fac 1 anisor, sa se faca mari si cuminti

Alexandru merge de o saptamana, lunea trecuta s-a ridicat in picioare si a luat-o la sanatoasa... A mai avut cateva incercari timide, vo 2-3 si n-a reusit sa faca mai mult de 3 pasi o data. Ei bine, s-a prins ca in picioare e mai interesant decat de-a busilea.. Acum merge ca un robotzel intors cu cheia, cracanel si caraghios..

Pup toti puii si mamicile lor.. ne apropiem si noi de un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi in week am fost la 1 Mai langa Oradea. Dani a facut prima baita, si mai mult primii pasi singur. Greseala mare a fost ca nu am dus olita cu noi, ca nu facea nicicum kk, pana nu a mai putut si a facut la o tanti in mana. Ne-am simtit tare bine.
SA VA UITATI LA POZE, OK?
www.dropshots.com/day.php?userid=98242&cdate=20060627&ctime=224845" target="_blank">filmulet cu primii pasi
poze de la 1 Mai(Felix)
www.dropshots.com/day.php?userid=98242&cdate=20060627&ctime=233558" target="_blank">filmulet cu prima balaceala

Ma tot gandesc cum a trecut aproape un an...parca nu mai tin minte nimic, nici cum era in primele zile, prima lunitza...Decat ca era tare cuminte. Si ieseam afara zilnic, caera soare, ca ningea, ca ploua, noi eram afara. Ma cuprinde deprimarea...aprope a trecut un an...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput