Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 24
lulu75 spune:
Buna!
Intru mai rar pe Forum pt ca puiul meu drag sta agata de mine ca un pui de maimutica. Plecam la plimbare pe la 9-10, ne intoarcem acasa la 1-2, mancam, somn si apoi la 17-18 iar afara pana la 21 pt ca atunci se mai racoreste in casa. Andrei transpira foarte tare in casa si are bubite de la caldura.
A iesit si dintisorul cu numarul 7, la fel de usor ca si ceilalti 6.
A intervenit ceva si nu mai putem pleca in Franta la matusa mea asa ca o sa vina ea in Romania.
O sa incep sa caut bilete la mare in perioada in care Andrei implineste 1 an, sa ii serbez un an pe malul marii si tot atunci vreau sa ii tai motul ca sa il pot tunde. Vreau sa fie o petrecere doar cu oamenii apropiati noua. Daca nu reusesc sa ii strang acolo, atunci fac la Pitesti cu aceiasi oameni care il iubesc si ii sunt alaturi mereu si neconditionat.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
anis ce burtica mare ai. Cred ca o sa ai un bb mare si vanjos. Sa creasca mare si sanatos si tu sa nu ai probleme deloc.
Luminita si
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
si pt bondarelul mic din burtica, trimitem pupici si asteptam pozici cu el si cu burtica lui mami.
Luminita si
Album Andrei
delia grozav spune:
L-am vazut pe Dani.
Superb baietel, zici ca are cam un an jumate.
Felicitari pentru primii pasi.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Albinutzza spune:
Svety felicitari pt primii pasi, el era hotart sa mearga mai departe si voi nemek, sa-l prindeti. Iar cu balaceala e super mortal 
Lulu, ne bucuram ca sunteti bine, si lasa ca si la noi la mare e bine, in lipsa de altceva 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Aldebaran spune:
Buna dimineata!
Ne mai tineti minte?
Vreau sa urez (chiar daca cu intarziere) "la multi ani" tuturor copilasilor care au implinit anul pana acum, sa fie snatosi si cuminti, si bineinteles aceleasi urari si copilasilor care nu au implinit inca anul.
Vad ca avem si viitoare mamici pe aici, le urez sarcina usoara si bblusi sanatosi si frumosi (ca ele)
.
Nu prea mai am timp de DC aproape deloc pentru ca ma tin dupa fi-miu prin toata casa. Merge in patru labe si in picioare sprijinit de mobila, da' are o viteza ca trebuie sa fug dupa el! Inca nu sta singur in picioare, se sprijina doar cu o manuta, mai bine zis cu un degetel, cred ca poate dar se teme.
Are doar 4 dintisori, dar cred ca mai are ceva in pregatire ca vad semnele vestitoare![]()
Acu' o sa stau sa mai vad pozute si filmulete cu puisorii vostrii, noi nu avem poze noi ca n-are mami timp de internet.
Va pupam pe toti!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,PETRU,PAVEL,PAULA,PAUL!
O viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
Cristina,Rares
nazdravan de 1 an si Mihnea
sugubatz fara pereche
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI ,CARE AU MAI CRESCUT CU 1 LUNA!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti,voiosi si sa aveti un car de noroc!
Cristina,Rares
nazdravan de 1 an si Mihnea
sugubatz fara pereche
andatudor spune:
Svety-vazut pe Dani -sugubat! E un dulce,felicitari pt. primii pasi!
Vad ca nici lui nu prea-i place cu palariuta pe cap,ai al meu -i-o pun si in 2 sec. e pe jos!
Imi place si poza in care degusta tacticos iarba!
andatudor spune:
Sunt tare tare suparata.L-au internat pe tata ieri in spital
.A facut o criza de colica renala,dar nu pt. asta ca el a tot avut asemenea crize in fiecare an,dar i s-a umflat tare rau abdomenul ,e ca piatra,si l-au oprit sa-i faca analize si radiografie,daca nu descopera nimic ,cica il opereaza sa vada ce e acolo.
Stau cu sufletul la gura sa vedem ce zic analizele.