Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

ANDREI SI AIDAN!!!!!!!!! sa traiti, sa fiti sanatosi si veseli si sa va bucurati parintii.am vazut si pozele, niste scumpi,frumosi si hliziti.

Medeea si Iris!

Anca, e f misto kestia aia care vrei sa i-o cumperi Oanei, pe aici nu am vazut asa ceva. sanatate surorii tale, sper sa gaseasca ce e in neregula si sa vina acasa cu bine.

Acusor, poti sa incepi si acum cu Zymaflorul si asa e, trebuie sa ii dai pina ii erup si molarii de 12 ani. dar tot asa trebuie sa ai grija la ce ii dai sa pape(dulce) si la spalatul pe dinti. eu am ales sa nu ii dau fie-mii.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Pe siteul oficial doar 3 modele...asa ca..
Un magazin ceva???

Au mag pe langa Athenee...http://www.chicco .ro/magazine/magazine.htm

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Medeea are 8550 grame la 11 luni si 77 cm.
Deci clar ca laptele praf o sa o ingrase.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anda, Mamini va multumim mult si va pup

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

iar pe pagina a doua???

Am gasit carucior.Am umblat vreo 3 ore.Si am ales ce era mai usor dar si practic.Am oscilat la unul de la Brevi, si unul de la Miniblu.A castigat ala de la Miniblu, ca are doar 4 kg, plus are bara, husa de ploaie, husa de picioare toate incluse ,si acruciorul super la pret.La Brevi ,doar husa aia era pe langa carutz si costa 1 mil.
O sa va pun poze.
Am fost si al chicco si la cam...cel mai usor era de 6kg jumate.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
eu am unul sport de 4kg adus din state. marca jeep. ce mi s-a parut mie misto la el: este f usor; se pliaza f repede si simplu; capotina este reglabila fata-spate a.i. sa pot s-o mut in functie de soare; spatarul are o bucata care se poate da pe spate si ramane un material cu gaurele a.i. atunci cand e f cald cum e acum la noi sa nu transpire la spate; are si loc de depozitare 2 buzunare in laterale. oricum eu n-am vazut asa ceva pe aici. insa mi-aduc aminte ca vazusem la 150ron la mothercare unele asemanatoare dar parca trebuia sa iei umbreluta separat.
a mea a stat f bine in jeep la mare.

dede,
daca o sa ai nevoie uneori mai putine ore, alteori mai multe poti s-o platesti la ora. cat despre mancare, eu am preferat sa-i dau salariu mai mare si sa-si aduca de mancare de-acasa. oricum la mine in frigider inafara de mancarea copilului nu e nimic :)

noi am venit de la mare bronzati toti a fost super. maria s-a acomodat cu toate schimbarile f repede. va mai povestesc maine ca acum sunt pe fuga am avut si niste prieteni cu copil mic in vizita cateva zile azi au plecat si am reinceput si eu serviciul.

mamica de maria, 10 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monai,
imi pare rau ca n-am apucat inca sa povestesc. lasa ca va descurcati voi o sa vezi c-o sa-i placa tare mult.

emaaimee,
are febra oana de-i dai nurofen? rosu in gat la copii sa stii ca e f relativ. eu nurofen sau paracetamol in general ii dau doar daca are febra. altfel pediatra mi-a zis ca nu e bine ca se obisnuieste organismul cu ele.

va povestesc maine pe scurt cum a fost primul concediu cu bebelina la mare.

mamica de maria, 10 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ema.nu.ela , asa eva am gasit si eu.Nu m-am uitat ca nu e cine stie c firma.M-am gandit sa fie practic si f usor.Materialul nu e de cea mai buna calitate dar nici naspa.E subtire de vara.Cu el vreau sa plecam la mare..daca zici ca a stat bine il el...inseamna ca o sa fie ok.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

La multe luni Medeea de-acum rotofeia!sa cresti mare si frumoasa!
La multi ani!!! sarbatoritilor speciali ai zilei, Andreiul ce mi-a mers la inima costumat in soricel si Aidan batind la castel, ferches sub palariuta rosie! S-au schimbat multe intre timp, asteptam dovezi cu poze.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Emanuela, bun venit, mi-a fost dor de tine! Felicitari Mariei ce s-a comportat exemplar, cred c-ati rasplatit-o respectiv momit-o cu multi covrigi in picior
Ema, Domane ajuta sa-si revina cat mai repede surioara ta, sa ne dai vesti! sanatate si lui Oani!
Cristina, mare nazdravan e bebelinul tau.....p-asta chiar n-am vazut-o, sa mearga cu un genunchi in aer
Nicoll, iti intoarcem si noi pupici foarte dragastosi, intareste-ti nervii sa poti rezista; va dura pina te acomodezi, bine ca-i intelegatoare Codruta, macar esti linistita in privinta asta.
Preafrumoasa Diana, te-ai vazut si mai Cosinzeana si ne-ai dat uitarii????? Ce se intimpla? Sinteti bine?

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput