Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI ANDREI, SI PUIUL NOSTRU AIDAN!!!!!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si noroc!!!!

Ioana, am poze mai noi in album, la 11 luni.O sa pun de la un an zilele astea, de la petrecere si de la balaceala ca toata ziua sta in piscina gonflabila :)
Am vazut poze cu Andrei si Oana, sunt superbi copilasii!!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim din suflet pentru urari, Cristina, Albinutzza, Anca, AndreeaAnca multa sanatate Oanei si sorei tale

Adriana va pupam si fug sa ma uit la pozele voastre. Asa si eu o sa mai pun curand in albumul de 1 anisor care e deja deschis dar o sa-l completez.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani pt primul anisor bb nascuti pe 27!!!!

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Dede ..vad ca esti asaltata.Cu ce sa-i dau la ciupiturile de tantari.ca tare urate s-au facut are vreo 5-6, dar s-au umflat si s-a intarit pielea.Le-am spalat cu alccol si le-am dat cu baneocin.E ok?

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ingrid azi a facut si ea primul cucui in frunte.Ea n-are curaj inca sa mearga, ci doar de-a busilea si se catara ,ridica de toate cele.E azi a dat cu capul de un dulap...si avem cucui ..asta e.Si e doar inceputul...

Eu de cand am implinit 10 sapt, ma simt mai bine, nu mai gafai ca un pork, arsurile m-au mai lasat, am inceput sa mai si mananc..dar imi e greu...desi sunt f fericita...sper sa gasesc o bona...ca oricum nu cred ca mai devreme de 2-3 gasesc...ca nu vreau sa i-au pe oricine.

AniS

Mergi la inceput

Cat despre acrucior caut.Albinutzza ,l-am vazut pe al tau, e misto..dar pacat ca n-are bara in fata...
Apropo aveti idee unde pot vedea produse chicco mai multe?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Cat despre acrucior caut.Albinutzza ,l-am vazut pe al tau, e misto..dar pacat ca n-are bara in fata...
Apropo aveti idee unde pot vedea produse chicco mai multe?

Vezi pe site-ul lor oficial

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Asta am vazut pe site.Eu vreau sa le vad real.

AniS

Mergi la inceput

Pe siteul oficial doar 3 modele...asa ca..
Un magazin ceva???

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani Andrei si Aidan ! Sa cresteti mari ,sanatosi,cuminti ,sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si sa le bucurati tot timpul viata parintilor vostri care va iubesc nespus de mult!

Mergi la inceput