Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

MONAI multumim tare mult esti asa de draguta, va dorim numai bine si sanatate si sa dea Dumenzeu sa aveti un concediu reusit cu Sara, drum bun!!!!

Multumi frumos Acusor si Lory sunteti niste dragute si va pupam mult

Adriana pupa-l pe Aidan din [artea noastra, daca ne citesti. LA MULTI ANI puiului scump. As vrea sa mai vad si eu niste poze cu el. Multa sanatate si noroc!!!!

La multe lunisoare Medeea scumpa, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARABATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI !

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti parte de o viata minunata alaturi de cei dragi!
Pupicei dulcei !

Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihnea sugubatz fara pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

ANDREIU' si AIDAN sa fiti sanatosi, voinici, voiosi, destepti, frumosi, norok in viata, si sa-i bucurati pe parintzi

sarbatoritzilor zilei, mai aveti si voi putin si treceti la ani

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani lui Andrei si lui Aidan .
la multe luni si nu mai e mult si uram ani celorlalti bb nascuti azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Mona, asa tare m-a impresionat ce ai spus despre Matei , si eu vreau sa trimit gandurile mele bune lui Monicutz
Iti urez CO minunat, sa va simtiti bine, sa va distrati, bronzati sa va odihniti, drum bun, si sa va intoarceti cu bine. Ai terminat bagajele?! Costumul de baie l-ai luat?!
Ma bucur ca Simona e bine, si o asteptam aici, abia astept

Yasmari, si Luca merge cu un piciorus putin laterel, acelasi raspuns am primit si eu, pana nu se defineste mersul nu putem face nimik

Anis, eu am Chicco Ct 0.5 http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=CH548, are 6kg, e foarte usor, si se afce mic, stil umbrela. Eu sunt fff multumita de el

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Si acum sa va spun de noi. Luca umbla in toata casa, deja el e the master treb sa fii cu ochi pe el, ca vrea pe toate sa le vada-simta. Ii plac la nebunie florile. Primul lucru cand il pui sa mearga te duce pe balcon, unde soacra-mea are o adevarata gradina si radiaza de fericire. Ce mai artist il face mama In rest, are inca 2 dintzi, pe 25 Iunie, i-am descoperit eu, sus-lateral, cred ca au ieist aman2 o data, si cred ca febra de sapt trecuta a fost de la dintzi Pt ca de cand au spart, mananca de rupe, si nu mai e marait. Ieri a papat ciorbitza de zarzavat de-a noastra cu bors, si branzica Fagaras, s-a lins pe bot. Si atat, ne pregatim si noi de aniversare, si tot ca tine Emma, nu stim ce sa-i luam

Eu am o continua greatza, stau cu sucul de grapefruit la picioare si sticks-uri, dar oricum nu mai e asa nasol ca la Luca. Maine ma duk la control, oricum am senzatia ca mi-a crescut burta, ca nu mai am loc in pantaloni. Cantarul arata -1kg. Deci...Abia astept maine controlul sa vedem ce ne zice, poate il si vad

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am fost si noi astazi la vaccinul de 1 an.Rares a fost tare cumintzel si a plins doar un pic cind i-a facut injectia,tanti asistenta.Dr.mi-a recomandat cite 5 picaturi de vigantol,fiindca fonatnela nu e inchisa si speram sa fie totul OK.
In rest e plin de bube de caldura pe minutze ,la git,la subrat si am sa-l dau cu pasta de apa ,ii mai iese un dintisor sus si e tare nervosel si din cauza asta.Ii place sa danseze si asculta Iris cu frate-su si merge in patru labutze ca un catel care face pisu,adica un genunchi jos si unul il tine mereu ridicat,nu-l pune jos.

Nicoll,se gaseste in florarii solutie speciala pentru pureci cu care se pulverizeaza planta si pamintul.
Spor la toate si incearca sa nu te enervezi din cauza serviciului;peste tot sint la fel cu "pasarele",cred ca vara li se trage de la caldura iar iarna de ger

Mergi la inceput

eu sunt tare amarata,soara mea are inca febra mare si nu se simte bine.am trimis-o iar la urgenta si ceara sa o tina peste noapte in spital sub supraveghere.are o bacterie in urina cica.in rest nimic. din cauza bacteriei nu poate iesi afara mai deloc.si o doare burta si e putin umflata.k clisma pe care i-au dat(aseara la urgenta) sa o faca nu a functionat si sa ii mai dea ceva.
ma tin tare ca mama mea plange si va scriu si plang si eu fara sa ma vada.ca eu am incurajat-o k o sa fie bine chiar dk e departe de noi.
doamne, sa ii scada febra sa poata veni acasa.
Dede,ce poate sa mai faca/ceara la doctori sa ii faca?saru'mana de un eventual raspuns.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

si fata mea e un pic racita si are rosu in gatut ca v-am zis ca am mers ieri la dr cu ea.mi s-a parut ca ii mirosea gurita si,da,e de la gatutz.ii dau Nurofen 3 zile la rec pediatrei.
si i-a crapat o masea din stanga sus si mai are alb jos la maseluta in stanga si celelalte 2 din dr inflamate raue supermaraici si nu prea imi papa.de somn ce sa mai zic

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Andrei si Aidan! Felicitari la implinirea primului anisor din viata! Sa aveti parte de o viata frumoasa plina de bucurii!

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput