Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 29
irinadum spune:
Bai iar vb singura? Nu de alta dar ma dau fetele afara ca si asa nu ma suporta multe...deci spuneti dc mistati sau nu.
andiaroro spune:
ii dai sa manance
suzeta
multe jucarii de ros
cum scoate un sunte..hop ceva in gura
cred ca-s ultima mohicanca..cu mulsu............da maine vreau sa-mi fac de cap.;si tr provizii
ana si alexandre (17.02.2006)
anasebe spune:
Lasa Irino c-o sa fie bine, ca Mario e cuminte.
Ana Dar ce vrei sa faci maine?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Ana de Franta, iti tin pumnii pt luni (parca) la examen!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ana da asta e specimen nu mai vrea nici o jucarie ci doar telecomanda si mouseul dela pc...si numai cu alea nu ma car dupa mine. Si u ceva in gura nonstop nu stiu cum ma descurc. A ii dau portabilul ca si ala iiplace
Bombonicaaaa spune:
Mai Irina eu cred ca pe la anul
Mie i-mi place cu avionul
m-as plimba in fiecare zi ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
irinadum spune:
Pai bine mai Bombo si iti plac si alea care cad? SI turbulentele ? Si pista dela BANEASA und ezici ca aterizesi pe soseaua nationala plina cu gropi?
andiaroro spune:
maine ma intalnescu cu zapacitii aia doi cu care scriu la comun lucrarea, care nu mai pot de bucurie ca profa n-a sters nic o virgula din ce-am scris io, da a tr sa semnez toti trei ca de.....lucram in grup.........asa.si dupa cei bestelesc (timp in care mariu meu o sa-l plimbe pe fi-su) plecaù la plimbari........asa.ca sa-mi limpezesc creierii pt luni.......
merçi ioana
irina-tr sa te sacrifici........ceva tr sa-i iei..intreba si tu lza prieteni.nu are unu un "soricel" de aruncat..........si cum ajungi la buc dai cu el la cos
ana si alexandre (17.02.2006)
irinadum spune:
Ana o secunda am crezut ca vrei sa caut un soarece prin boscheti
ilsi vedeam pe fiimiu mancandu_i dintii
. Ceva tot ii iau ca nu am de ales. Dar lasa ca intru si va zic cum a decurs aventura. Chiar asa bafta la examen.
T_Ioana spune:
Pai nu mai gandi asa Irina, gandeste-te ca vei avea un zbor placut, aterizare lina, copil cuminte, sot ...ne-mofturos, in aeroport te asteapta gagicute cu ghirlande de flori si cu Aloha..........si acum........wake up!!!!!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"