Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai iar vb singura? Nu de alta dar ma dau fetele afara ca si asa nu ma suporta multe...deci spuneti dc mistati sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ii dai sa manance
suzeta
multe jucarii de ros
cum scoate un sunte..hop ceva in gura

cred ca-s ultima mohicanca..cu mulsu............da maine vreau sa-mi fac de cap.;si tr provizii

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Lasa Irino c-o sa fie bine, ca Mario e cuminte.
Ana Dar ce vrei sa faci maine?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana de Franta, iti tin pumnii pt luni (parca) la examen!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ana da asta e specimen nu mai vrea nici o jucarie ci doar telecomanda si mouseul dela pc...si numai cu alea nu ma car dupa mine. Si u ceva in gura nonstop nu stiu cum ma descurc. A ii dau portabilul ca si ala iiplace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai Irina eu cred ca pe la anul
Mie i-mi place cu avionul m-as plimba in fiecare zi

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Pai bine mai Bombo si iti plac si alea care cad? SI turbulentele ? Si pista dela BANEASA und ezici ca aterizesi pe soseaua nationala plina cu gropi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

maine ma intalnescu cu zapacitii aia doi cu care scriu la comun lucrarea, care nu mai pot de bucurie ca profa n-a sters nic o virgula din ce-am scris io, da a tr sa semnez toti trei ca de.....lucram in grup.........asa.si dupa cei bestelesc (timp in care mariu meu o sa-l plimbe pe fi-su) plecaù la plimbari........asa.ca sa-mi limpezesc creierii pt luni.......merçi ioana
irina-tr sa te sacrifici........ceva tr sa-i iei..intreba si tu lza prieteni.nu are unu un "soricel" de aruncat..........si cum ajungi la buc dai cu el la cos

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Ana o secunda am crezut ca vrei sa caut un soarece prin boscheti ilsi vedeam pe fiimiu mancandu_i dintii. Ceva tot ii iau ca nu am de ales. Dar lasa ca intru si va zic cum a decurs aventura. Chiar asa bafta la examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pai nu mai gandi asa Irina, gandeste-te ca vei avea un zbor placut, aterizare lina, copil cuminte, sot ...ne-mofturos, in aeroport te asteapta gagicute cu ghirlande de flori si cu Aloha..........si acum........wake up!!!!!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput