Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai Irina fac si spume daca e nevoie tu numai vino ...
Ana mancarea arabeasca e preferata noastra si i-am dat si Jasminei hummus e ca o pasta facuta din mazare alba e super , i-a placut tare mult ca nu mai scapam de ea

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

stai calma, nico....am bagat vreo 2-3glume..asa in timp ... ti-am propus sa facem si schimb de lucrari mai alaltaieri/..si tu.....nemica.erai prea absorbita.............dar sa stii ca si acum n-am zis-o cu suparare........

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gagici..care mai sunteti la mare din 20 iulie????
dani..vezi ca si io te vizitez...nu scapi..si nu singura..ai sa vezi tu...Surprise!!!!

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ana de Franta Las c-o luam noi pe Nico la tranta de saptamna viitoare, ca doua saptamani ne-a cam ignorat.
Nicooooo Vezi, nu sunt singura suferinda din cauza lipsei tale.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nico, eu merg in august, nu stiu exact perioada, dar daca e inceputul lui august poate ne vedem si ii facem vizite Danielei]:D]

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai bine mai cuscra ma inebunesti sapte ore... eusunt rupta de oboseala ...maine ma un drum lung cu maisna ....bagaje si cumparaturi ..si acum pleci.
Bombo tu cand vii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

daniela, daca nu aduc masina...........macar cu cheile de la o vila la ibiza sa vina.ca alea-s usor de transp.........;si mai faci si tu un schimb de exp, poti compara faleze, etc

irina

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Ana..mea culpa..dar chiar am avut o perioada plina..si acasa..si la serviciu...si cu scoala....ca io gust glumele de regula..iar tu chiar imi esti draga...
Hai ..ca acuma chiar am taiat-o..ca miine ii scriu aluia...forum DC...LA EXAMEN..

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Noapte buna gagici...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toate ca toate da chiar ca maine am zi grea. Acum ma mai gandesc la ziua de lunicu Mario in avion sima ia ametzeala. Sper sa nu urla pe acolo...dar cum il fac sa taca ca mai nou canta si el nu stain bratze. Idei?

Mergi la inceput