Fig la nani.
Pupacesc toate fetele! Si toti bebeii!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Bai avion sa fie si sa ma duca in vacantza daca se poate
dar nu la baneasa , la o plaja ceva sa stau pe sezlong si sa ma relaxez iar fetele mele sa se joace cu tacsu' iar eventual sa trag si un shopping ....Cam asta mi-as dori la ora asta ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Cum pot comanda flori pe net? Ca maine e ziua mamei mele si nu stiu cum pot sa-i trimit un buchet de flori (la Constanta) si sa platesc online!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Avem capitol nou...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78940" target="_blank">Capitolul 74
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ioana-cu florile pe net nu stiu......dar daca nu rez........;roaga un prieten din const sa-i duca buchetul si ii trimiti banii
asta era stategia lui cristi acu cativa ani de ziua mes.......daca nu mergea ce platise din fr, aranjase si cu frate-miu.....si eu nu intelgeam.....ziua mea, ziua mea, dar nu ma mai slabeau cu tel sa ma intrebe ce mai fac...acum n-am timp, dar poate o sa va pov odata ca afost super amuzant..;intr-un final : au ajuns alea comandatele
ana si alexandre (17.02.2006)