Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 29
Tonnia spune:
Nu, citeam pe aici.
Nici o trezire in noaptea asta, incredibil, doar ca in nebunia mea am intrat la el pe la 5 si l-am trezit. Dar a fost bine de tot!!!
irina, super cu talismanul! Cand iti dau astia raspunsul?
Simodina, bine ca nu e herpes, nici nu semana zic eu. Am o vecina al carei baietel a fost muscat de tantari si tot asa s-a luptat, facuse bubite maricele cu puroi. I-au trecut acum. Ce m-a mirat a fost ca pediatrul lor le-a spus ca poate nu s-ar fi infectat asa daca nu s-ar fi jucat in nisip, ca nisipul e cea mai crunta sursa de mizerie, si ca in ultimul timp are tot felul de copii cu conjunctivite urate si cu chestii pe piele de la locurile de joaca cu nisip. habar nu aveam, o fi adevarat?
Hilde, si lui Dinu i-au iesit in alta ordine: mai intai 2 incisivi centrali inferiori, deci OK, acum ii iese incisiv lateral tot jos.
Raluca, deci pe mine ma invidiezi, nimeni n-are pretentii de la mine, dar nu ma las, chiar ieri am facut o prajitura cu visine in premiera, a iesit foarte buna ca am facut-o cum imi doream, adica cu multe, multe visine, dar in bucatarie era la sfarsit ca dupa explozie, nu exagerez, zeci de vase murdare, nu stiu cum gatesc altii calm si civilizat.
Meme, super frumos baiatul tau! Si casa-mi place.
Radu printre mingiute e de nu se poate1
codruta_grg spune:
V-am spus ca am castigat o sedinta de calarie la parinticlujeni, nu? Dar se pare ca va ploua azi asa ca reprogramam.
Vreau sa va intreb pe fetele din Bucuresti, dar nu cu rautate, deloc, deloc, de ce ziceti voi mingii adica puneti doi de i. Am auzit si la televizor ca mai spun unii. Sa nu va suparati ca va intreb
.
Oare gasesc sa cumpar si eu mingile alea? De unde le-ai cumparat, Ralu?
Am gasit 2 magazine TCM in Cluj, dar au o marfa..........jenanta (din care doar 1/4 e TCM). De copii, in afara de un body pt 0 luni altceva n-au.
Noi acum ne informam despre leptopuri. Stie careva dintre voi ceva detalii la ele? Adica Intel sau Amd, etc....
Nu ma pot conecta pe messenger....
Kidd, cu kk la olita, nici ieri si nici azi n-a vrut sa faca dimineata.. ...doar dupamasa, cand nu eram prin zona si normal ca l-a executat in pampers.
Meme, transportul, din Italia, e 1.5 euro/kg (stiu asta ca si-a trimis o prietena bagajele inainte si ea a venit cu avionul). Asa mai renteaza sa aduci. Normal, facturi iei de prin Romania, doar n-om face import export.....
...
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Simona8004 spune:
buna dimineata,
haideti fetelor la o
buna buna si la o bucatica mica de praji sau daca vreti un mic dejun (orice vreti voi va servesc, daca nu am ma duc si cumpar numai sa fiti fericite)
tonnia, frumoasa casa si ce sot gospodar....dar si ce baietel frumos,
ic de la noi, fara sa il furam de la cineva. Incredibil, nici o trezire........

Maia are deja 4 zile de cind face kk de vreo 3-4 oripe zi, sper sa fie de la diniti ca in rest e ok, maninca destul de bine,e vioaie.
cred ca ma duc acum pina la
pentru masuratorile de 9 luni. Abia astept sa vad care sunt masuratorile.
Va
si revin cu noi informatii.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
cge spune:
'neata mamici !
Noi suntem bine, mai avem cateva ore si intram in concediu. Ihuuu!!!
Abia astept sa stau non-stop cu nebunicii.
Sa va spun ce au mai facut aseara : i-am luat lui Victor niste fursecuri diplomat, din cele cu nuca de cocos. Si din greseala, a rasturnat farfuria exact in capul sora-sii care era la ora de antrenament ptr. mersul de-a busilea. Avea Anca nuca de cocos si in urechi![]()
Azi ptr Victor e ultima zi de gradinita. In restul verii, nu mai merge la gradi desi e deschisa si din toamna 'Scoala' scrie pe noi.
Timp de 2 luni nu voi mai pregati pachetelul dimineata![]()
Maine avem ultima serbare la gradinita. Stiu cantecele si el si sora-sa.
Meme, aseara m-a strafulgerat idee sa facem magazinul online. Scapam de costurile legate de chirie, intretinere.
Sotul a promis ca ne ajuta sa implementam plata on-line. Cine cumpara, sa plateasca direct pe site cu cardul.
Antonia, numai schimbari: Dinu nu s-a trezit, ai facut prajitura.
Felicitari, sa stii ca si la noi e catastrofa dupa ce gatim.
Irina, ii tinem pumnii lui Vladut.
Nu ai cum sa controlezi tot ce face bona in lipsa ta. Asta e.
Dar si ea stia ca Vladut a avut probleme, cum i-a dat para ? Hai ca m-am enervat si eu.
RalucaC, deci ai fost arbitru intre bunica ta si socrela.
Simona8004, pazea ca vin. Auzi si cafea buna si praji !!
Cati dintisori are Maia ?
Anca are decat 2, iesiti cand am fost plecati la munte de 1 mai.
Sper sa ii iasa ceilalti in escapada asta la mare.
Kristinutza, ce bine ca poti sa il iei pe Radu in brate.
Si spor la curatenia generala.
Cand te apuci de curatenie e frumos, pana o termini nu mai e.
Codruta, felicitari ptr sedinta de calarie.
Simona, si eu am invidiile tale, mai putin cea cu intratul pe forum de la scarbiciu.
Tinem pumnii lui Serban (si mie imi place numele asta) sa scape de bubite.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Hildegard spune:
Buna dimineata!
Noi suntem bine...ne revenim cu papica.
deci de aceea am avut scaune dese...a iesit coltul de la incisivul superior dreapta.
Ce chestie! Ordinea lui peste!
n-am mai luat nimic in greutate.....suntem tot la 9,400.
Si eu pun intrebarea:
(la fel ca si Codruta):De ce spuneti voi mingii?
Nu e corect asa.
Sa nu va suparati pe mine, ok?
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
kid2003 spune:
Cuscra Nadina
ne-ai lipsit!!! Hai scrie si tu 2 vorbe seara cand mai stai la pc...sa ne zici de Serbanica si de tine 
eu sunt la scarbiciu, zi scurta azi ca tre' sa plece bona la 3 si ma duc acasa sa o schimb. Beau un
dar light si astept cu nerabdare concertul DM de diseara.
b_irina_c spune:

Sa va raspund de aseara ca sunt datoare
.
Simodina nu, nu are temperatura...
Kristinuta acum nu mai conteaza, daca intelegea foarte bine ca era grijului cu mami, daca nu, oricum uita repede
. Bine ca acum puteti face de toate impreuna!
Carmen iti dai seama ca m-am enervat f. rau si am sunat-o si am certat=o la telefon (desi stiam ca o serbeaza pe fata ei care face 20 ani). Cand a plecat de la mine nu am stiut de para, dar in casa mai erau 2 pere si cand am uract de fara doar 1. Ieri dimi eu tin minte ca i-am zis "si azi mancare de regim" si nu am insisitat
.
Raluca sunt perfect de acor, m-am crizat rau cand am vazut para lipsa
.
cele 3 gratii active pe YM
asa am sa fac. Kk de dim a fost bine stalcit in pampers asa ca nu se putea identifica nimic, dar intre timp nu a facut altul, deci astept sa merg la Calapod. Cu urgenta m-a bagat maica-mea in sperieti (si ma punea sa o sun pe matusa ginecologa
, femeie care e cea mai panicoasa cu toate ca e medic).
Tonnia
nu stiu cand imi dau raspunsul. Ei au zis ca in functie de cand incepe trainingul cu urmatoarea echipa.
Cristina ea zice ca a facut kk bine ieri fara alte pb si asa a dus-o capul pe ea
. Distractie placuta la serbarea lui Victor (asteptam poze).
Ma duc sa pun de mancarica pt bb!
http://dexonline.ro/search.php?cuv=minge&source=
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
fetelor, nu va suparati nici voi pe mine, dar gramatica nu face obiectul discutiilor noastre pe forum. Fiecare e liber sa scrie cum vrea, nu suntem la ora de romana. Daca incepem sa ne corectam pentru greselile de gramatica, e grav, ajungem ca mamicile alea certarete. Hai sa fim relaxate si tolerante! Ca mai facem greseli cu toatele, de multe ori fara sa vrem...
Hildegard spune:
apai kid draga, io nu ma legai de gramatica ci pur si simplu intrebai si io asa?
e bai?