Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 28
b_irina_c spune:
Kristinuta ma bucur mult pt tine ca poti face atatea acum. Cel mai important e ca il poti lua pe radu in brate (adica asta mi se parea mie extrem de greu moraliceste).
Simodina
. Sper sa treaca de tot bubitele (bine ca nu e herpes) lui Serban si sa nu mai apara nici unele!
Acum chiar ma duc la culcare!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
irina, da, asta cu ridicatul in brate ma unge pe suflet. era ciudat si ca radu intindea mainile la oricine trecea pe langa el (inclusiv necunoscuti) sa-l ridice in picioare, sa-l ia in brate etc. dar la mine nu avea pretentii
. oare chiar intelegea ca eu nu-l ridic in brate?
cu sfaturi de kk nu sar ca nu ma pricep deloc. dar tare sper sa-i dai repede de cap. un semn bun e totusi ca el nu pare afectat de ceva, nu? dar nici sangele nu poate fi ignorat cu totul. sunt convinsa ca nu e nimic grav, dar stii ca cel mai bine tot
iti spune. eu as merge la calapod la 16.
simodina, hai ca esti tare cu invidiile tale. 
sa treaca repede lui serban (nici n-ai idee cat imi place numele asta. serban si dragos
- preferatele mele. dar nu si ale sotului.
).
nu se poate sa fi fost ceva din maternitate? scuze, dar am mai auzit ceva povesti si incerc sa pun cap la cap.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
simodina spune:
Kristinutza, nu cred ca i-am facut analiza de secretie si nu avea nika.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
karmenutza spune:
Hai, mai, Irina, cum i-a dat para!!?? Para care este laxativa dupa ce a facut ieri!...dar nu te intreaba si ea pe tine dimineata cand vine ce sa-i dea sa manance sau sa bea? Nu pot sa cred! 
Maaaaaama ce m-as fi enervat!! deja m-am enervat! Nu putea sa-i dea si ea altceva? ceai de menta?
Catalina
RalucaCostiurin spune:
Irina, daca nu mai face kk in noaptea asta, daca maine nu face multi (zi peste 3-4) eu as astepta sa merg la consultatie. cat timp copilul nu e deshidratat, n-are febra si nu face atat de des, n-are rost sa te legi la cap cu cine stie ce alte pareri de la urgenta.
Oricum, perele erau exact ce-i lipsea copilului, cumva e normal s-o ia de la capat, ca o data intestinul iritat, nu se reface in doua ore, zic si eu.
Nadina-Simodina, bine ai venit in clubul celor cu diverse atopii, sau al bubosilor. Numai ce-am constatat si eu asta-seara ca Radu mi s-a umplut de bubite, cred ca de la nurofen, ca mi-a mai facut el o data asta. In rest, pete apar si dispar iar eu, mama denaturata, ma fac ca nu le observ, daca nu depasesc o anumita limita. Noroc ca nu s-au infectat niciodata, cum a fost in cazul lui Serban. Dar pentru toate exista un inceput.
Inclusiv pentru cazutul din pat, care la noi are loc mai tarzior, asa: a cazut in urma a trei rostogoliri rapide (si ca in filme, tat-su incerca sa-l prinda si ajungea mai tarziu) drept in poponet (nu de alta, dar la ultima rostogolire l-a apucat tat-su de pampers si a redresat copchilul). Nu s-a speriat, ba chiar a fost f amuzat (copilul, nu tatal).
Kristina, zau ca m-ai innebunit cu cartofii aia cu usturoi, moaaama cum as manca si eu!! dar daca o comit, zac trei zile, garantat (bila, pacatele ei...)
.
Cat despre decalogul invidiilor, l-as prelua ca atare, cu o mica modificare: in loc de "pe toate cele care se pricep in ale bucatarelii", pe cele care NU se pricep, ca nici n-are nimeni pretentii de la ele!!! 
simodina spune:
Irina, noi cele 3 gratii active pe YM ( + meme si Kristinutza) am dat cu searchul si cu cititul si cum are si diaree e posibila o enterocolita. Asa ca doctoritele lui peste iti spun sa ai grija maine sa nu se deshidrateze, adica baga-i lichide cu fortza pana ajungi la Calapod. Si eu cred ca poti sari urgenta mai ales ca sa stai cu cupchilu pe caldurile astea in duhorile de pe la spital mai bine pas. Si vezi cu febra cum sta. Pupici la pitic 
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
kristinutza spune:
raluca, vezi ce-nseamna sa nu mai ai bila? 
cele trei gratii sunt de fapt doar doua: meme si simodina, ca io n-am participat ca nu m-a dus mintea destul. dar am citit tot-tot.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
BiuMil spune:
buna bunaaaaa....azi ne-am trezit mai devreme!!
Tonnia, dormi?!!![]()
![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005