Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BEE, drum bun, sa va distrati si sa veti vreme buna! Si sa te relaxezi! Pupici!
ASTERY, si eu m-am lasat de fumat acum mai multi ani si nu ma mai atrage tigarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, cu frumusetea, mai ales eu rup tot.(la propriu, ca voi fi o balena albastra esuata la malul marii).Ana e inca mica. LA ea se opresc mai mult babele sa admire frumusetea rapitoare. Spor la medical si la refacut.
Moni, cum ramane cu "ma supar o ora" , "imi mai trece un sfert de ceas"? Tot in stadiul ala esti? Treaba multa?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am venit si noi din oras. si cum am uitat sa-i iau formula la mine, m-a salvat borcanasul Hipp, si i-am bagat si eu dovleac, caci numai asta nu l-am incercat. s-a lins al meu pe bot.
Bee si eu te credeam la mare. oricum drum bun pe maine, sa va distrati si bronzati. asa e cu sotii astia ocupati.
Anasebe e mortal Tiberiu, acusi am vazut pozele. Cum roade el pe cartea aia.
Maraki fumezi?
Pai Marco vrea numai in picioare. binenteles ca nu-l tin mult, dar tot il mai ridic si tare ii place.
Astery eu nu mai fumez de cand am aflat ca sunt .
Moni felicitari pt. tentativele de a zice mama. Imediat o vei auzi. al meu a zis de 23 ori si gata. dar nicic tata nu zice.
Denisa bine ai revenit in canada. hai nu pleca si tu.
Mirela rusine sa-mi fie un sarbatorit avem si l-am uitata cam toate. de vina e scandalul ce s-a iscat.
Dani , la cat mai multe luni, sa cresti mare si frumos si sanatos!!
Diana tot n-ai inteles.Eu eram in apa, bebe statea in fundic pe marginea piscinei si eu il tineam cu mainile de sub brat si l-am tras in apa. dar nu mi-am luat mainile.Acum pricepusi?

revin mai tarziu ca am ceva treaba.

Beyy gagici ce se intampla cu noi?
Intrusa, noi, iuite unde s-a ajuns. am primit PM cu rugamintea sa le scot din lista.
Ce sa fac? caci ma doare inima!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, si tu puiule? Hai ma, ce naiba?

Merg sa trezesc puiu', sa-i fac baie si poate mai revin. Sunt tare in urma cu somnul. Pana atunci va pup pe mamici si bebici!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Drum bun, aveti grija sa ajungeti cu bine. Multi, multi pupici Anei si tie.
Io cred ca in Bucuresti e pana la borcanele de Hipp, pt. ca eu de abia gasesc ceva inafara de piureul de legume si cele cu carne.
Vreau si eu sa ma las de fumat!!! Alina Da-mi putin vointa de la tine, ca sa ma las si eu!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bee, drum bun la mare, sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va relaxati cat puteti de mult.
Astery, cred ca fiecare se bucura de cel mai mic progres al copilului si se minuneaza de el. E normal sa fie asa.
Moni, ai zis bine ce ai zis.
Giova, gata, intels si eu, in sfarsit.
Denisa, unde se gasesc cereale de la Milupa? Ca eu pe aici nu am vazut si chiar sunt fan Milupa. Bombon, ma insel? Se gasesc si pe aici cerealele de care zice Denisa?

Al meu pitic vad ca si-a descoperit picioarele si le tot studiaza...E asa dragutz...

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Legat de stersul din lista, etc.
Mie deja totul mi se pare o copilarie si as vrea doar sa le intreb pe cele care vor sa fie sterse de pe lista (sincer banuiesc vreo trei, dar poate sunt mai multe ), daca una dintre noi ar avea nevoie de ajutor, ca e Ioana, Cata, eu, Alina, Ingrid, etc oare nu ati sari sa o ajutati indiferent ce ati spus si ce credeti cu adevarat despre persoana aia? Daca raspunsul este nu, poate e buna ideea sa fiti sterse de pe lista, asta inseamna ca am fost lase si prefacute toata perioada asta, dar daca raspunsul e afirmativ, haideti inapoi si sa incercam sa o luam de la capt, iar subiectul asta sa redevina ce a fost candva, un loc unde intram cu drag si ne relaxam.
Si nu uitati un lucru, pana si cei mai buni prieteni ai nostri au defecte, nimeni nu e perfect, asa ca haideti sa fim un pic mai tolerante.
Pupicei la toata lumea, fara discriminari.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- eu am vazut milupa peste tot- walmart, dominion,si cam tot ce e supermarket sau farmacie.
Mirea- ii dau laptic simplu la 1hjumate dupa masa de cereale si dupa masa de fructe sau legume ii dau la fel, tot la interval de o ora jumate lapte simplu, laptic cu cereale dau seara sau o masa normala fara nimic inainte.Sanatatet maxima!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa, , zici walmart? Oare chiar asa chiora am fost? Dupa lectia de balet a mandrei dau o tura pe acolo. Iti spun mai pe seara daca am gasit.
Mersic mult si pupicei.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DIANA12,iete ce talent literar zacea si-n tine(deja postarile mele mi se par asa de banale)...ca bine ai zis si tu.eu zic ca fetele se vor gandi mai bine si nu ne vor parasi.
GIOVA,deci nu pampersul tinea loc de pluta...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput