Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor.
Am avut o zi grea am lucrat non-stop la conta si mai fusei si la dentista sa ma chinuie.
Si cand imi rup si eu un sfert de ceas din timpul pretios, iar dau de certuri prin zona!
Sa va zic si eu pe scurt ce am la ora asta in cap!
Mi se pare total aiurea sa va tot stergeti pozele si sa va luati catrafusele si sa plecati...Cum zicea careva,cine are chef citeste cine nu,nu.Toata lumea scrie aiurea si de multe ori se repeta.Eu de ex. citesc tooot, chiar daca e aceeasi tampenie de n ori.Si daca nu imi place imi tin gura,eventual ma amuz de ea,singura sau in dar nu impun nimanui ce si cum sa scrie.Probabil si altii rad de noi si aberatiile noastre,nu? Altii citesc doar pe sarite.Si poate nici nu pricep tot.E aiurea sa va suparati pentru chestii din astea.
Apoi cu Intrusa mi se pare ca nu avea nimic special cu Cata sau cu altcineva,ca doar s-a umblat la toate pozele.O gluma...
Iar in ce priveste ca a luat-o Ioana tare,cred ca a fost o reactie pe moment,pentru ca am vazut ca si Cata a cam jicnit-o la un moment dat cu niste aluzii.S-au incins spiritele prea tare Sper ca nu ma luati si pe mine la ca m-am bagat intre voi.

Nu stiu ce sa va mai zic,doar ca nu-mi plac suparaciosii.Si nici certurile.Doar glumele

In rest La multi ani sarbatoritilor din zilele astea ca nu mai tin minte daca v-am zis.

Ca sa ma laud si eu,Diana toata ziua a strigat "mmmmbbbb mamaaammmmmaaa mmmmbbbbb maammmmaaa ..."
Cred ca exerseaza sa zica mama

Gata trec la treaba si pe cuvant ca daca am pierdut aproape o ora cu voi si va mai certati,plec si io! (de parca i-ar pasa cuiva )

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, ca de obicei, tu esti ca un pansament vindecator pe rana. Fata, mi-esti tare draga.
Io sunt in perfect acord cu tine. La acelasi lucru m-am gandit si eu cand le-am rugat pe mamici sa puna la semnatura data nasterii bebeilor. Vorba ta, cum sa stiu eu ca bebe are o problema, daca nu stiu ce ar trebui in genere sa faca el la x luni? Ca in carti sunt scrise multe, dar unele nu se potrivesc cu practica.
Si din partea mea doamna Bee primeste cu felicitari DIPLOMA DE CEA MAI OPTIMISTA MAMICA! Si curajoasa, pe deasupra. Ca eu muream de mult cu baiatul de gat... Cand citesc cum pleci tu cu masinuta si cu fetita la kineto... ce sa mai, esti tare!

Mireluta, Razvan este bine, mare si mai ales frumos, bineinteles, ca doar e puiu' meu. Mititelul nu face nimic iesit din comun, am mai spus asta, dar pt. sufletul meu de mama (care vine de la aspirante dupa 2 ani de plansete si dezamagiri), orice gangureala, orice gest, orice cat de mic, inseamna mare progres. De exemplu azi pe seara a tot executat rasuciri in patutul lui, adica si-a descoperit forta picioarelor si se impinge cu ele in plasa de la patut (ca noi avem doar de-ala de voiaj). Si mai face ca porumbelul "gu-gu-gu-gu-gu". Ma topesc toata si-mi dau lacrimile, zau asa.
Io nu pot decat sa felicit bebenacii care fac tumbe si alte nazbatii!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Si tot pt. Mirela, mama este la fel, merci de intrebare, tot cu genunchiul teapan. Mi-e tare mila de ea... si o mai si doare si la doctor n-a ajuns. Uf, tocmai acum, cand trebuie sa faca atatea in gradina de legume si zarzavaturi... e tare necajita, oricum.
Va doresc sa aveti mamici sanatoase!
Si pe tine Moni te invidiez in mod special cand te aud ca "a fost mami, mi-a facut papa mami", ca a mea nu poate ca-i putin cam departe de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DIANA- eu ii dau cereale de a MILUPA- cu mar sau cu banana diminetza cu linguritza si pun cereale de orez in lapte in bibe la ora 13 si la ora22 dupa baie.
Cuscra,Astery, Mirelus-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,bine ca ai aparut si tu prin zona,ca eu credeam ca azi esti taaaaare suparata pe noi.ai ajuns la zi cu conta?
BEE,ca tare mumos sti sa le torni din condei,numai sper sa aiba si ceva efecte.si eu te admir cum esti toata ziulica cu ana cea mofturici in brate si pe deasupra te mai scoli si de 2/3ori pe noapte.eu nu cred ca rezistam.sa iti dea Domnul multa putere si sanatate in continuare
ASTERY,pai te cred si eu ca-ti creste inima cand il vezi ce giumbuslucuri face.iar mamei tale multa sanatate
MARAKI,LASA mai tigarile ca nu sunt bune....
ANDIARO,lasa ca iei tu examenul,ca esti fata isteata,si fara sa inveti.iti prezice mama Omida,da' sa nu dai cu pietre in caz de prezicere eronata
FETELE CARE NU MAI INTRA,O SA VA STRIG PANA O SA VI SE FACA MILA DE MINE SI O SA INTRATI:INGRID,IRINA,IOANA,TEOLINDA,DENISA,MARCH..ETC

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, n-am plecat la mare, ca plec maine, cu Ana si cu ai mei pariniti. FAra sotz, care munceste si nu si-a putut rupe din timpul pretios (dar prind eu la cotitura).
Astery, eu nu-s trecuta pe la aspirante , dar si eu sunt cu ochii cat cepele dupa fiecare chestie pe care ar trebui s-o faca, dupa emotiile prin care am trecut. Cat despre mashina, in Bucuresti e distractiv sa fii femeie la volan, ce sa mai zici despre femeie+ bebe, iar femeie+ bebe agitat e deja horror. Barbatii astia sunt niste misogini toti! Nu suporta o femeie la volan in fata lor. E drept ca sunt multe femei care conduc prost, dar eu fara nici o gluma, conduc ca un barbat ("natiune fii barbata"). Si pe barbatu-meu il vad in spume injurand de mama focului cate o nefericita si-i spun "Bre, si eu daca ma nimeresc in fata ta, zob ma faci" si el imi spune "Nuuuuu, ca tu conduci bine", de parca ar avea si rabdare cinea sa constate chestia asta.
AnaS vazut ginerica studios.. Si nu ma uitati si pe mine cu piscina, bebei, innot. SI eu vreau sa particip la imersari, fiindca nora-ta e tare incantata de apa.
Ufff, de fii-mea azi ce sa povestesc decat ca l-am lasat dadaca pe tata ca sa ajung si eu la epilat, pedichiura, cumparaturi. Si am facut o pana la mashina cat toate zilele in Carrefour, noroc ca era sotul aproape si veni sa ma salveze, desi am ajuns sa ne uitam amandoi ca viteii la mashina ca nu stiam sa demontam rezerva. Norocul meu e ca am facut pana fix in parcare langa o vulcanizare care nu se stie cum se nimerise acolo si a venit un nene sa ne scoata din impas. Concluzia? MAine merg la mare cu o mashina care are 3 cauciucuri super uzate, ca unul l-am aruncat si-am pus rezerva!. Sa nu mai spun ca erau multe altele de facut la ea, aer nu avem si ne vom coace la foc mic in suc propriu (MAraki, multam de informatii legate de mashina. FAta mea are scaun dreapta spate si circul si cu 3 geamuri deschise daca nu se mai poate de cald, dar verific mereu sa nu fie curent la caputul ei, ca sunt si eu maniaca, iar in mashina are mereu baticutz peste urechiuse). Norocul meu e ca vine si tata, sa n-am surprize la drum.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Denisa,la o masa de piure(de fructe sau legume)ii mai dai si lapte cu cereale,sau lasi sa treaca ceva timp?ca eu am impresia ca amestecul asta cam da gaze...
NICI UN EFECT?poate vine iulian si ma bate,ca sa am de ce plange,ca stau toata ziulica pe forum si nu i-am facut nici cartofi prajiti macar...
maine ma duc la dr de familie sa vad daca imi mai da medical.desi sper sa-mi mai dea(am devenit egoista si nu ma gandesc si la bietele colege)ca am niste dureri,mai rau ca la inceput.da' am zis ca nu ma mai vait,ca oricum nu-mi trece...

Mergi la inceput

Aoleu, fata Bee, pai sa conduci cu grija cu caucioacele alea uzate, ca-i periculos. Drum bun si have fun! Sa nu ne uiti si pupa pitica de la noi!

Mergi la inceput

BEE,drum bun maine si balaceala placuta.nasol ca nu aveti aer conditionat,dar si noi am mers fara si cu geamul deschis la sofer cand avea dani vreo 3/4luni,si nu s-a intamplat nimic.si radu nu vine macar cateva zile?doua fete asa frumusele si singurele,dar daca zici ca merg parintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee drum bun, sa ajungeti cu bine la mare, fara pana ca nu ai rezervaIti doresc sa petreceti bine, sa ne spui cum a reactionat Anuska la apa fa o baie si pt mine
Faceam proba la mess cu chestia aia de la Ursulina E in contul comun cine o vrea

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput