Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

"Uniti in diversitate" - deviza Uniunii Europene.....Cu Bombon, Denisa,cele 2 Diane si toate "transoceanicele" care cetesc pe furis noi suntem mai tari

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Diana, Wal-Mart au si produse organice la formula pt bebici, asta daca te intereseaza.
Numai bine!

Mamica de papushica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,AKU MA LOVI INSPIRATIA SI PE MINE:LA MULTI ANI PT MAINE,SA CREASCA ANA SANATOASA SI CUMINTE,FRUMOASA E DEJA...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Multam fetele pentru urari. Eu ma duc in pat, ca in seara asta dormim la gramada cu Anuka agitata.
toata secta.
Noapte buna

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andiaroro .
Mirela erau pampersi normali de apa. copilul il tineam eu, cand pridea vreo pluta ratacita prin bazin o ducea la gura.
Diana e misto sa-l vezi cum isi prinde piciorusele. marco asta face toata ziua. e o noutate pt. ei.
Eu am luat niste cereale super misto de la Humana: orez cu lapte, piersica si maracuja. super bune. marco le mananca cu placere. la fel si eu .Alea de la Milupa sunt naspa in comparatie cu astea.
Anasebe aici la Sensiblu sunt cele mai multe sortimente de Hipp. In Metro, Selgros sau alte hypermarketuri sunt putine feluri.
Ana de Bee sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte de vreme frumoasa la mare ca sa vi neagra. si drum bun.

edit: am uitat sa va urez noapte buna si somn usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 73

de cu multi !

Mergi la inceput