Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Diana las ca pun acum pozele la loc..Spanacul Biei nu i-a placut dar poate merge combinatia la Peter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Diana, ce frumos ca innotati si voi..si eu vreau...astia din Cluj sunt mai inapoiati vad... Eu am vazut la Tv bebelasi de 6 luni care innotau pe sub apa ca niste mici scafandrii
Catalina, eu o sa-l pun pe bebe pe olita atunci cand va sta in fundic f bine, pana atunci nu. Inca mai studiez cum sa-l fac sa inteleaga ce are de facut acolo...
Eu am plecat ca tata si-a terminat programul, daca reusesc mai vin deseara, daca nu, o zi buna si "linistita" pana maine, pupicei la toata lumea...
Ingrid, ce mai faci scumpo, mie mie dor de tine, sper sa fiti bine si tu si Dienutza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fii-miu s-a apucat de citit. L-am pus in fotoliu langa biblioteca si s-a chinuit el ce s-a chinuit, dar a reusit sa ia o carte, sa-i rupa coperta si s-o manance. A ales o carte despre cresterea si ingrijirea cainilor. Cred ca vrea sa invete cum sa-i dreseze pe caini sa-i calareasca un pic.
Stati ca pun si poze.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gata..le-am pus la loc..
Da..Silvi, sper sa revenim si noi la statul in fund cit de cit!

Mergi la inceput

Giova ca am vazut ca si Marco baga la greu picerele in gura, acum ii faci pedichiura mai des?Noi la 2 zile unghiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Andiaroro, mi-am adus aminte de baietelul unor prieteni, apropos de ce ai zis tu ca Alexandre sta "cuminte" cand esti langa el. Cum nu erau cu ochii pe baiat, se tara pana la computer si il inchidea, daca stateau cu ochii pe el nu se intapla nimic. Ca sa vedeti ce smecherasi sunt. Al meu barbat cand isi aminteste il apuca groaza ca avem toate electronicele in living, la un nivel numai bun de explorat.
Cata, eu nu am sa pun piticotul la sase luni pe oala.
Silvi, am sa practic si eu "joculetul" spus de tine. Chiar sunt curioasa cum va reactiona piticul.
Iar eu merg la inot cu fetita mare. De fapt ea are cursuri, eu o sustin de pe margine. Nu de alta, dar daca m-as baga in piscina as avea nevoie de niste salvamari.Dar e drept ca toti arata unul si unul, asa ca as putea incerca. Cu piticul nu ma incumet inca.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ana, pai de acum carti sa ai.Ca Tiberiu, cu siguranta, va avea grija de ele. Poza nu am vazut-o. Unde ai pus-o?
Cata, vazut poza cu fortoasa mica. Acum mai aveti doar sa o luati din loc.
Chiar ca ma bag in bucatarie acum.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ana lasa baiatul sa o taie de pe covoras. bine face, o fi cald acolo.
Diana l-am aruncat in apa, dar il tineam de sub brat. doamne fereste, ca nu-l las din mana mea.
anasebe mai dai carti daca ii place, poate invata sa citeasca mai repede.
cata, cu olita nu stiu ce sa zic, nu am sdtudiat prea bine subiectul.

ne auzim mai tarziu, mergem in oras cu treaba multa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MIRELA, offff, saracul Dani! Acolo la voi chiar toti doctorii sunt tampiti?
DIANA, spor la treaba!
GIOVA, pupici inotatorului Marcolino! Plimbare placuta!
ANASEBE, pune poze cu Tibi in actiune!
MARAKI, pupici lui Angelo! Sa-i treaca temperatura!
SILVI
NICO
CATA, deci papa bine Bia dovlecel? Si eu care credeam ca e nasol la gust pentru bebelini.
ANDIARORO, pupici si plimbaretului!
ASTERY
COSMI, pofta buna lui Stefan!
Fetelor, am si eu o intrebare: exista suport de canuta, din asta pentru cand iesim afara sa nu se incalzesca ceaiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Io tot incerc sa pun pozele dar nu reusesc sa intru pe yahoo. Va anunt eu cand reusesc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput