Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SILVI,si pt ca esti prin zona si pe tine te
MONI,IRINA,LINDA,PISOI,UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,CHIAR NU MAI ZICETI NIK??????

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, ce mai face Marcolino?

poze

Mergi la inceput

Mirela, te pupicesc si eu. Cum mai esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by silvi_2005

Giova, ce mai face Marcolino?

poze

Bine, mananca, doarme se joaca.aaaa si face sauna.
La voi cum e vremea? caci luni ploua in cluj.

Maraki imi pare rau ca Angelo e cu temp., cu siguranta din cauza vaccinului. sa treaca.
Mirela, dani cum e?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic..asteptam efectul atunci !

Mergi la inceput

Giova, fumos de voi, ma bucur ca aveti asemenea activitati sportive. Lui Alain chiar ii e recomandat innotul dar nu am unde sa-l duc in Cluj, el are probleme cu sternul, e putin infundat. O sa-i cumpar o piscina din aceea care se umfla si-l pun la innot...ce zici, oare se poate asa? Aici la Nasaud e o vreme superba, am plimbat piticel vreo 2 ore, acum doarme, e acasa cu mama.
Pupicei lui Marco, eu unde mai vad poze cu el dupa tot circul asta?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mirelus sper ca esti mai bine.......;eu nu prea am inteles : ai avut numai abces sau si fisura?se vindeca amandoua.operatie de fisura a avut bunica mea anul trecut si acum e ok(are 84 de ani).indiferent care varianta tr sa eviti constipatia......
Silvi-cred ca e o fericire sa fii cu ai tai
Maraki-sper sa fie ok Angelo
Giova-betivanelul mic e mare fan lichide se pare
Cristina- mi-esti draga din ce in ce mai mult. Ce face Razvanel?
La noi continua jocul de-a vati ascunselea........cum dispar de langa el cum pleaca de pe covoras........sunt din ce in ce mai convinsa ca se rostogoleste si covorasul fiind mai inalt se duce mai departe. cat stau langa el nu se intampla asta....fr zic la jocul asta cache-cache

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna la toata lumea!
Ne-am trezit si noi dupa o noapte de tunete si trasnete ce nu am mai vazut pana acum.
Mandra e la cursul de engleza, eu cu piticotul in casa. Trebuie sa ii fac un piure de legume. Am sa incerc o combinatie noua azi: morcov, fasole verde si spanac. Habar nu am ce o sa iasa, dar sper sa ii placa.
Bombonica, tu parca ziceai ca i-ai pus spanac in ciorba lui Jasmine si i-a placut.
Giova, am citit bine? L-ai aruncat pe Marco in apa? Ieri cand eram la cursurile de inot cu fiica-mea il tinem pe Peter in brate si incercam sa imi imaginez cum ar fi sa il arunc in apa si m-am ingrozit.
Cata, eu nu am vazut poza cu Bia in picioare, ai sters-o intre timp?
Maraki, pupicei lui Angelos sa ii treaca febra. Probabil e asa marait de la vaccin.
Silvi, sper sa scapati de constipatie si sa gasesti ce piureuri ai nevoie.
Pupici la restul fetelor, ma duc sa dau o tura prin bucatarie si poate ma apuc de treaba.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Intrebare: ii puneti sau nu pe olita de la 6 luni? Eu as incerca manevra, desi nu cred sa tina! Dar daca ea nu mai sta in fund si face direct din picioare ce ma fac?

Mergi la inceput

Ana, intr-adevar ma bucur ca sunt cu ai mei, ma mai odihnesc si eu putin plus ca Alaine in vacanta la bunici. Super simpatic Alexandre, e bine sa-i lasi cate putin singurei, supravegheati din umbra, asa fac ei marile descoperiri. Acopera-i jucarioara cu e paturica si apoi ridic-o sa-i arati unde e...sa vezi ce se distreaza. La varsta asta ei cred ca daca nu vad ceva, acel lucru nu mai exista, a disparut, trebuie sa-i invatam ca poti sa ascunzi un lucru, sa-l acoperi si dupa aceea daca vrei poti sa-l ai din nou. Pe Alain il distreaza faza asta f tare. Mai nou ii las in patul langa el cateva cuburi din burete, colorate f tare si cand se trezeste se joaca cu ele si sta cumintel in patut. ce smecherii mai face piticelul tau?

poze

Mergi la inceput