Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 25
diana12 spune:
Gata, am pus pe foc legumele.
Aici s-a intunecat asa nasol afara si tuna si fulgera...Ce nu imi place vremea asta...Bombon, la tine tot asa urat este?
Iar messengerul nu merge, nasoala zi.
Giova, eu sunt cam grea de cap in momentul asta. Deci te-ai aruncat tu cu bebe in brate in piscina, nu? Daca asa este, felicitari, chiar esti curajoasa.
Alina, eu din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebare...
Teolinda, acum mi-am adus aminte, chit ca am citit aseara, as veni si eu la tine la o diversificare ca faci o papa asa buna pentru Nicolas.
Sau te-as lua pe tine aici.![]()
Ana, sa ai servici usor.
03/02/2006 si
25/04/2000
utocatalina spune:
Ana S merge prost yahoo!![]()
Alina a papat bine dovleacul, cind ma bucuram si eu ca-mi ramine si mie..a..dar nu un borcan intreg, ci jumate, ca jumatatea cealalta o papase deja ieri! Am vrut sa continui cu morcov si cartof dar isi facea greata asa ca am renuntat! Chiar putem sa-i dam la aceiasi masa 2 feluri de borcane sa zicem? Ca mie mereu imi cam jumate din unul desfacut pentru ziua urmatoare..
Bia s-a cam uitat urit cind am trecut-o de pe dovleac pe marcov si nu i-am mai dat!Nu stiu nimik de suport dar ma intereseaza!
Noi pe balcon, metoda Moni, ea in carucior si eu pe linga ea!![]()
utocatalina spune:
Acu, despre iaurturi..am incercat-o cu Milli, Cimpina si Danone..ce credeti ca i-a palcut cel mai mult? Danone..asa ca azi tot Danone ii dau!![]()
mirela10 spune:
ANDIAROO,IN FINAL nu era nici o fisura anala,ci era ditamai abcesul perianal.asa ca l-au curatat si mi-au lasat acolo o gaura deschisa,ca sa mai elimin puroi(care nu stiu de unde se tot formeaza
).si tare sunt amarata,ca toate cazurile despre care am citit au recidivat peste cateva luni.ori eu nu mai vreau sa trec in viata mea prin ce am trecut...pare o operatie simpla,dar nu e chiar asa(poate depinde si de pacient
)
SILVI,si va rasfata bunicii
?
GIOVA,nu stiu ce a avut dani azi,dar zici ca a fost bagat in priza.n-a dormit deloc,da din picioare ca morisca si a ras in niste hohote de am crezut ca-i vine rau
.pe noi ne dureau falcile.cred ca vrea sa ne arate ca a implinit 6luni si poate sa faca muuult mai multe lucruri ca pana acum![]()
ANAS,CURAND tibi o sa treaca la eminescu
.noi suntem cam codasi la capitolul citit,in schimb ne zgariem pe chelie,de nu stiu ce sa-i mai fac,ca are o gramada de semne...
DIANA,dar macar e racoare?ca aici e o zapuseala,de nu poti sa stai nici in pat,nici pe terasa...si eu o vreau pe teolinda,ca face papa bun

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor ! Mai trebuie chemat un popa sa sfinteasca locul
Nu vreau sa reiau din nou "subiectul zilei" cu cearta am sa-mi musc limba si am sa ma abtin de la alte comentarii dar am o intrebare care i-mi sta pe creier asa ca am sa o pun " Invidie" pt. ce ? Pe cine si de ce ...?
E o mare enigma pt. mine chestia asta ...
Revenind la ce am vrut sa scriu de fapt,Diana da eu ii pun mereu spanac in supa sau chiar si piureuri Jasminei, il pun la fiert abia cand restul legumelor sunt aproape gata si apoi mixez totul in blender , se pare ca ii place gustul ca nu a refuzat niciodata .
Noi stam in Dearborn Hst. si nu stiu exact cat de departe suntem una de alta dar probabil ca e ceva pana in Lansing , trebuie sa ma uit pe harta ca nu stiu sigur ...
Azi la noi e o vreme super nasoala, ploua de azi noapte cu fulgere si trasnete si parca este noapte afara din cauza norilor asa ca azi ne invartim in jurul cozii prin casa ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
anasebe spune:
in sfarsit am reusit sa pun si eu cele 3 poze. Sunt in albumul de la semnatura.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Denisam spune:
ceau fetele,
Am revenit si noi acasa si vad ca e scandal pe aici, eu nu imi voi spune parerea ci doar va anuntz ca imi pare rau ca treb sa ma retrag,si am sters albumul emmei atat timp cat nu exista incredere intr-un grup si s-au facut magarii cu pozelec opiilor nostri.
Va doresc sanatate la copii si numai bine.
CUSCRA- stii unde ne vedem si va pupam si ma bucur ca AngeLos e ok!
Pupicei dulci al bebelasii nevinovatzi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
andiaroro spune:
Curaj Mirelus- e nasol ca e o zona destul de umeda si de asta merge greu vindecarea, dar cu o igena stricta-stricta cred ca va fi totul ok.
L-am prins pe puslama .......stiti ce face : isi baga ambele maini in gura si impinge de zor cu capul si picioarele in covoas ridicandu-si fundul, care fiind greu normal ca se duce intr-o parte si daca e la margine s-a rostogolit ......m-am intors mai repede decat credea el si l-am prins......
Ana- criminal Tiberica..si uite asa isi urmeaza ei calea.al tau cu cainii.......pe -al meu l-am prin(intr-una din deplasarile lui rostogolicioase) lingand de zor niste carti de bucate( nua vea cum sa le roada ca sunt din carton gros si nu avea acces decat la cotor........poate ne trezim cu ei ca dezvolta pasiuni pe teme din astea![]()
ana si alexandre (17.02.2006)

..a facut dresura de caini cu dintii!