Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
laureta spune:
La multi ani Mihnea!
La multi ani Catalina Teodora!
La multi ani Rebeca Patricia!
La Multi Ani Claudia!
Cius mi a scris pe messenger ca nu poate sa intre i da eroare la calculator ceva.Va pupa si ureaza la pui La multi Ani
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
acris spune:
LA MULTI ANI, MIHNEA !!!!
Eu sunt ceva mai bine. Am luat si niste calciu cu vit. D3 si sa stiti ca mai simt mult mai bine.
Fete, vreau sa o inscriu pe Amalia la gradi, din toamna. Am o vecina care lucreaza la o gradinita tare buna din Targoviste si m-a convins sa incerc. Ma ajuta ea. Si faptul ca o stiu acolo ma ajuta.
Povestindu-i mamei, si-a dat seama ca directoarea a fost colega ei de liceu si inca vreo 2 educatoare dupa acolo. Moama...ce de pile am ![]()
Doamne, sper sa fac bine...nu vreau sa mai retraiesc povestea de asta toamna.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Mihnea, Catalina Teodora, Rebeca Patricia

LA MULTI ANI! La toata trupa. Iuhu, de astazi avem cu totii certificat de 2 ani. Sa ne traiasca si sa fim bucurosi alaturi de ei.
Multi 

pentru toata lumea!
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
alus spune:

La Multi Ani Mihnea
La Multi Ani Catalina Teodora
La Multi Ani Patricia 

La Multi Ani Mami Claudia 

Cum am promis am sa va scriu mai mult cum a fost la petrecere. Cum deja stiti au fost in total 7 copii, 3 fetite si 4 baietei. Bine ca a fost cald si au putut iesi pe balcon. Prima oara tortul la suflat sarbatorita, apio toti pe rand, copii erau incantati, dupa suflarea tortului li sa dat sampanie. Mamele au baut vin. Am crezut ca va fi mai rau, copii se vor batea pentru jucari si altele, dar a fost foarte bine. Cea mai buna joaca a fost cu mingea de sarit pe ea. Cel mai mic invitat a avut 6 luni, iar cel mai mare 2 ani si 7 luni. A primit un set de vase, expres pemtru cafea, o carticica, putzzle si de facut prajiturui si alte din plastelina Play-Doh. Ii place foarte mult sa se joace cu aceasta plastelina. De la noi a primit set de facut curat cu mop, si alte usrtensile. Si asa ii place sa faca curat. Ea impreuna cu o prietena dea iei sau urcat pe postament si au inceput sa cante. Una canta cealalta dansa si vice versa. Maele miau spus ca pana acum copiilor canta LA MULTI ANI JULIA!!!. Ea a fost primul copil care afacut o asemenea petrecere.Petrecerea a durat cam 3 ore. Copii nu au vrut sa plece acasa asa lea placut.Cam atat despre petrecere.
O Doamna la care am trimis poze cu Julia de la ziua ei de nastere a spus ca a fost imbracata foarte pervers deoarece a avut burtica afara. Eu cred ca exagereaza.
Pupici la toate, ma duc sa o imbrac si sa iesim afara. Astazi este mai racoare.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
cius22 spune:
Laura-multumesc ca le-ai spus fetelor!...Am reusit cu ajutorul lui Mammy si al admin. forumului sa depasesc problemele tehnice!...iaca insa ca apuc sa urez,ultimilor sarbatoriti LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI REBECA PATRICIA! 
LA MULTI ANI CATALINA TEODORA! 
Sa cresteti mari,sanatoase si voioase!
LA MULTI ANI MIHNEA!!!!!(MIHNUNITZA) 
Laurina- sa-ti traisca minunea,sa te bucuri mereu de el si sa fiti fericiti!Sa creasca mare,sanatos si mult iubit!
Fetelor,de bucurie ca am reusit sa intru pe forum,inca nici nu am apucat sa citesc din urma...asa,pe sarite cate un mesaj!
Cris-multa sanatate iti doresc...bea multa apa cu lamaie!...face foarte bine si in cazul racelii,dar mai ales al deshidratarii.Succes si cu gradi! Sper ca de data asta sa-i fie bine Ameliei scumpe!
oops...
LA MULTI ANI MAMI CLAUDIA! 
Noi avem ceva probleme,iar ne-a piscat un tzantzar si se pare ca se umfla din nou(data trecuta am ajuns la urgente-edem alergic)...o sa merg cu Victor la doctor dupa ce se trezeste sa facem injectia antialergica din timp,sa nu se mai umfle ca un balon baiatul...
Ieri nu l-am dat cu Autan si iaca ce am patzit...ooof.
Va pup pe toate si ...revin cand am noutati.
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna,buna!
Simona,bine ai revenit! Si eu ma bucur ca ai reusit, imi place sa citesc mesajele tale! Estiu in vacanta-vacanta sau in vacanta cu activitate? Acum petreci mai mult timp cu cei mici,nu?
Laureta,bafta multa
. Cum a ramas cu parintii tai? Ce faceti in weekend, veniti in IOR?
Ce frumos trebuie sa fie sa fii nascuta in aceeasi zi a anului ca si copilasul tau ( Claudiasabou cu puiuta ei, Rebeca Patricia)!
Eu am o stare de nestare, ziua de astazi a trecut groaznic de incet, de abia astept sa plec acasa!!! Astazi am avut pauza de studiu- adica de citit si iar de citit, spre deosebire de zilele trecute cand am avut de facut "ceva mai palpabil"!
Maine m-am programat pt. tuns: al treilea tuns intr-o luna!!! Lungimea este ok, dar inca nu ma simt bine cu forma data la ultimele incercari...
.Bine ca mai am de unde sa-mi ia, sper sa nu mi-l taie in asa fel incat, chiar daca nu o sa fiu multumita, sa nu mai pot incerca inca o data ![]()
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinusha spune:
Mi(h)nune, la multi ani!!!
Sa cresti mare si sanatos ... cu lipici la fete! :) Laurina, sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el!!!
Cris, insanatosire grabnica!!! Acum ca vine week-end-ul poate te refaci stand cateva zile in pat ... ajuta enorm! :) PUpici si succes la inscrirea la gradi!
Vanesa, bine ca nu i s-a spart arcada! N-o fi grav, dar curge la sange ... si ramane semn! Deci tot raul spre bine! E normal sa se mai si bata, doar sunt baieti si nazdravani! Dar Cata e suparat pe Andu? Chiar m-ar fi interesat! Pupici pe cucui!
Cami, mama, ce curaj! Vrem poze! Saru-mana de felicitari, dar ii se cuvin lui Cris ... noi n-am facut nimic, asa-i el de fire! Insa nu as reusi sa-i pun rolele in picioare nici in veci ... ii e frica sa se dea in comedii (carusel de copii), dar cu rolele ... deci avantaje si dezavantaje :) ...
Si eu iti recomand Londra ... si cred ca vara-i si mai fain. Noi am fost acolo cu mult timp inaintea lui Cris si tare am mai merge o data! Iti mai recomand si Barcelona (orasul meu preferat), dar nu vara ca muriti de caldura ... insa primavara sau toamna e o placere!
Cius, am pierdut faza, ce-i cu alergia lui Victoras? Pupici sa nu fie nimic grav!
Laureta, au venit parintii? Totul ok?
La noi nimic nou! Azi vin bunicii si-l iau pe Cris la un week-end cu rasfat :) Maine am programare la ortoped ca am probleme cu spinarea si n-as fi putut merge cu Cris ... cica se asteapta mult. Poate apucam si un meci in aer liber - la ecranul din oras. Mai vedem ... Sambata suntem invitati la un gratar la verii din Landshut ... ar fi fost fain si cu Cris, dar barem asa am si eu o zi libera :)
Am pus poze la albumul lui Cris: www.cristian-irimia.eu ... la ianuarie - aprilie ( http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=primavara&page=5 ) si mai ( http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=mai-2006 ) ... urmeaza si cele din concediu!
Pupici!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
vanessa ionescu spune:
Irinusha, Cata nu numai ca nu s-a suparat pe Andu dar nici nu l-a parat. deobicei imi spune ce s-a intamplat dar acum oricat l-am intrebat a tacut chitic. a fost tare scump. si nu l-a parat. hai ca va mai scriu diseara, ca nu am timp acum.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI MIHNEA!
Laurina sa-ti traiasca mi(h)nunea si sa-ti aduca numai bucurii.
LA MULTI ANI REBECA PATRICIA!
LA MULTI ANI CATALINA TEODORA!
LA MULTI ANI MAMI CLAUDIA!
Fetele, eu am vorbit azi cu Irinel si am reusit chiar sa si radem. Mi-e tare drag de ea si o admir pt puterea cu care lupta pt fetita ei, desi zicea ca de fiecare data cand vorbeste cu medicii, sunt fff pesimisti si nu le dau sperante multe. Ea insa crede si lupta pt micuta ei. Se sculase si Mariuca cat am vorbit noi la telefon si incepuse sa o strige pe mami. Draga de ea! Sa nu o uitati va rog din rugaciunile voastre, are mare nevoie de fiecare gand bun, de fiecare rugaciune la Doamne Doamne sa depaseasca aceasta perioada critica si sa contrazica fiecare prognostic. Irina va multumeste ca sunteti alaturi de ea si de Maria. Doamne ajuta!
Vanessa, e mai bine Cata?!
Acris, sa dea Dumnezeu sa fie mai bine de data asta, sa ai fata acasa.
Nico, hai ca mai e putin pana vineri si mergi la Bia.
Cami, ce nu-mi plac nici mie zilele de studiu. Eu invat mai repede daca practic.
Irinusha, iar week-end in doi?! Mai ce rasfatati sunteti.
Laureta, a venit mami si tati?
Cius, fuga la doctor sa nu se mai umfle Victoras si nu mai uita Autan-ul ala!
Alus, nu vrea cumva si batic in cap si fusta lunga pana in pamant?! Eu nu i-as mai trimite niciodata poze. Unii nu au ce face nene...
Va pupicesc mult de tot pe toate si pe toti piticotii,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
claudiasabou spune:
Multumesc mult pentru urari.
LA MULTI ANI MIHNEA!
LA MULTI ANI CATALINA TEODORA
Multa sanatate tuturor!
la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca