Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
pd spune:
La multi ani Mihnea!
La multi ani Catalina Teodora!
La multi ani Rebeca Patricia!
La multi ani mami Claudia!
Noi plecam maine dimineata la mare, la Nisipurile de Aur. Sper sa avem vreme buna.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya
mammy2706 spune:
La multi ani Anculina!
La multi ani Heron!
wow! paloma, distractie placuta la mare! Trebuie sa fie tare bine pe caldurile astea.
alus, cum adica imbracata deocheat? Si lui Andrei i-au ramas mici unele tricouri si i se vede burtica. Asta e :))
cius ce nasol cu tantarii astia. Bag seama ca-s mai ai naibii atia de Sibiu.
La noi distractie mare. Ieri a avut frate-miu cununia civila, tinuta in mare secret fata de parinti, atat ai mei cat si ai cumnatei. Duminica or sa afle vestea cea mare. Asta ca sa se continue zilele de sarbatoare in familia noastra dupa ziua lui Andrei si cea a mamei.
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI, MIHNUNITZA! SA AI O VIATA FRUMOASA, LUNGA, PLINA DE IMPLINIRI ALATURI DE PARINTI!
LA MULTI ANI SI CELORLALTI COPILASI SI PARINTILOR LOR! MULTE BUCURII!
Iertare, fetelor, ca nu scriu mai mult, si o sa mai lipsesc ceva timp. Pomeniti-ma si pe mine si strumfii mei in rugaciunile voastre! 
Gratiela,
strumfilor Mariuca si Stefanut
poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete
tnicoleta spune:
strumfi2004 S-a intamplat ceva? Copii sunt bine? Ma rog pt voi sa nu aveti probleme.
Eu pe fuga, am inchidere de editie. Din pacate we asta nu pot ajunge la Bia, se intelege de ce. Ea se pare ca si-a schimbat programul zilnic. Nu mai doarme la panz deloc si seara pe la 9 adoarme singura. Se joaca toata ziua cu apa, chiar daca nu ii mai pune apa in cadita ea se urca pe masa unde tine soacramea galetile cu apa si se balaceste in ele.
Pup la toata lumea.
Simona Tocmai am primit o stire de Jonson Wax in care spune ca au lansat pe piata servetelele OFF antitantari numai bune de tinut in geanta. Asa ca daca uiti sa ii dau cu Autan cand plecati de acasa sunt solutia ideala anti tantari.
pe manuta lui Victoras sa nu se mai umfle.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Irinusha spune:
La multi ani Heron!!!
La multi ani Anculina!!!
Tot binele din lume, copii sanatosi si realizari! Pupici si petrecere faina! 
Ia uite mai, Claudia (Claudiasabou) nu-i doar in listuta. Sorry, n-am stiut ca esti activa! Sa-ti traiasca Biancuta si sa va bucurati de ea! Pupici ptr. doi anisori!
Paloma, concediu fain cu mult soare si voie buna! Pupici Cristinutei!
Am pus poze din concediu la www.cristian-irimia.eu ... o sa vedeti voi albumele noi ... cine are chef si timp! :)
Carmen, esti o dulcica! Daca mai vorbesti cu Irinel, pup-o din partea noastra si spune-i ca suntem cu gandul la ea si n-o uitam pe Mariuca ... in fiecare seara e in rugaciunea mea, pe langa Cris si Stefa! Pupici!
Am fost la ortoped, si binenteles ca-s sanatoasa tun. Oriucum sunt bucuroasa ca-s oasele in ordine (cica cortizonul dauneaza oaselor) ... am primit terapie fizica si poate se retrage si nervul strivit pe undeva. Mai vedem cum o sa ma descurc cu Crisulica.
Gata, trec la curatenie ... acum vine Boby de la servici si eu am lenevit :) Va pupam si va dorim un week-end fain!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Irinusha spune:
Cristina (mammy), distractie faina! Aveti grija, am avut si noi in cercul de prieteni o asa surpriza ... ptr. noi a fost super ("marfa" sa spun asa), ptr. mama "lui" nu prea a picat bine! :) ... noi in schimb am avut teatru de prima clasa ;) Pupici!
Alus, am vazut-o si eu pe Julia. Ai o blonda frumusica foc! Sa-ti traiasca! Iar gurile rele pune-le la spate! Vorbeste invidia din ele!
Nico, mi-ar place si mie sa reziste Cris fara somnicul de la pranz ... cateodata merge, cateodata imi adoarme in brate ... dar pe la 3 ani incerc sa-i schimb programul, poate asa adoarme si el mai devreme si doarme noaptea mai bine! Pupici dulcetei mici! Balaceala faina! :)
Va pup din nou!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
cius22 spune:
Buna fetelor dragutelor!
LA MULTI ANI MAMI HERON! 
LA MULTI ANI MAMI ANCULINA! 
Multumesc mult pentru sfaturi!
Nico-chiar sunt foarte interesata de aceste servetele...multumesc mult! Voi urmari in farmacii si voi cumpara imediat ce voi gasi.
Sa stii ca si Victor mai are zile cand "sare" peste somnul de amiaza...dar seara pica mai repede...chiar ieri s-a intamplat...noi credeam ca a adormit la ora 13...si va dormi de amiaza ,dar s-a trezit la 13:45 si...gata...apoi am fost la dr.,care ne-a prescris un siropel antialergic si o crema,dar...asa cum stau lucrurile in Romania noastra ,ca sa le pot lua compensate,tre' sa astept 1 iulie,ca pe luna asta nu mai exista fonduri...Nu sunt ieftine,30 RON, insa le putem lua...dar ma gandesc la atatia oameni in situatia asta,care nu pot lua medicamente pen'ca "s-au terminat" fondurile la farmacii...
Hai ca m-am intins cu ale mele...Io vroiam sa-ti zic ca e super ca Bia se poate juca cu apa...pe langa ca se racoreste,jocul cu apa la copii este si extrem de util(cica ii linisteste)...
Irinusha-am mai avut odata problema cu alergia,pe vremea cand erai in "concediu" de forum
,dar te-ai prins tu cum sta treaba,nu?.Victor face edeme alergice(se umfla tare locul piscat,se inroseste,se infierbanteaza locul,si apare chiar si o besicutza in centrul umflaturii).Eu nu m-am alertat prea tare,dar cand am fost la dr. si ne-a spus ca sunt periculoase aceste edeme,ca infectia poate urca spre creier
,atunci chiar m-am speriat si am hotarat sa nu mai las lucrurile sa evolueze...
Ma bucur de vestile pe care ti le-a dat ortopedu'! Asa sa ramai mereu-sanatoasa tun!
Spor la treaba si pupici Crisuletului dulce!
Aoleu Mammy-pai asa era cu cununia? la "secret"?...Moamaaa...tin pumnii pentru momentul dezvaluirii...s-ar putea sa aveti ceva circ,cum zicea Irinusha ca a vazut ea la neshte preteni.
Hai Alus,ca "doamna" aia m-a facut sa rad!
...cum adica pervers?...Am vazut pozele si Julia e foarte dulcica,sa nu-ti faci nici o problema...(io as mai invita-o odata si as lasa-o pe Julia numa'n pampers...uite-asa...
)
Paloma-vrmeme faina si distractie cat cuprinde la Nisipurile de Aur!...te asteptam,sanatoasa si pe tine si pe Cristinutza!
Strumfi-sper sa fie totul ok si cu tine si cu strumfii mici!Iti trimit numa' ganduri bune...iar cand ma rog,esti cu siguranta in rugaciunile mele,pentru ca ma refer la "fetele mele de pe forum".
Carmen-ca de obicei,dulce si generoasa! Ne dai vesti despre Irina.Va pup dulce pe amandoua,ma rog pentru Mariuca-luptatoarea minunata.
Mey,da' parca in poze nu pare Eric asa "big-guy"...sa-ti traiasca minunea!Victor are doar 13 kile fara un pic si 86 cm.
Cami-sunt in vacanta CU activitati,pana pe 18 iulie...dar oricum sunt muuuuult mai relaxata...multumesc pentru gandurile bune si fii sigura ca si eu iti trimit la fel!.Un pup maaaare ochiosului frumos de Sebi!
aaa, sa nu uit...succes la tuns!...sper ca de data asta va iesi exact ce iti doresti!
Vanessa-am pierdut faza cu...bataia...da' m-am prins din ce-au scris fetele...eh-cresc baietii mamei si mai iese si cu scantei...stai linistita,si cu fete e la fel...(mai ales cu una ca a mea...![]()
Pupici lui Andu si lui Cata(oare m-ai zic copiii chestia aia cu "pace-pace intre doua dobitoace"?...cand eram noi mici,ne amuzam de chestia asta si chiar uitam de vrajba-da' se pare ca intre baietii tai nu a fost mare supararea)
Daca am uitat pe cineva,iertare rogu-va!
Victor e vesel,chiar daca are piciorutzele umflate si chiar am fost la plimbare si nu s-a cerut deloc in brate.
Voi pune chiar acum un filmuletz cu "balaceala" de duminica...Am fost la o prietena care are curte,si acolo a gasit o galeata cu apa,cu care si-a facut de lucru...o sa vedeti voi...Mai tre' sa va spun ca spre casa am plecat doar in pampers,e clar de ce,nu?
(vaaaai,ce mama "perversa"...am mers asa pe strada,cu copilul despuiat--------Alus
)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna, buna!
La multi ani Heron si Anculina!
Strumfi, sper sa nu se fi intamplat ceva rau! Doamne ajuta!
Alus, cred totusi ca a glumit, este scumpica foc asa si apoi este asa micaaa! Este costumul pe care i l-a adus tati din Brazilia (parca),nu?
Simona,saracutul!Sa-i treaca cat mai repede! Sebastian are acum niste bubite-cred de la caldura; cand doarme ii dispar, ii apar cand se agita mai mult si transpia! Oricum, ii facem dus de vreo 3 ori pe zi, plus baita completa in fiecare seara!Roxana ce mai face?
Irinusha,vazut si placut pozele! Cris mi s-a parut destul de matur,smecheras! Imi place ca va distrati si stiti sa va traiti viata, noi din pacate suntem mai "ramoliti" in privinta asta! L-am anuntat deja pe sotz ca am cam obosit de stilul asta de viata
si ca vreau sa facem ceva sa imbunatatim acest aspect..Inafara de copil si serviciu, nu ne mai gandim la nimic...
Nicoleta,spor la treaba!Poate "dati o fuga" seara, este bine sa va vada si doar atat).
Astazi am avut tot zi de studiu, imi cad deja ochii ( este si normal, devreme ce stau doar cu ochii in monitor).Trebuie sa ma mai si concentrez sa inteleg ce citesc, ceea ce nu prea imi mai iese la ora asta-din ziua asta a saptamanii ![]()
Ieri au iesit la plimbare fara scutec
, a incercat mamaia sa-l puna de doua ori la tufis, dar nu a reusit sa faca nimic (apropo, voi ce faceti cu iesitul afara, vi se pare civilizat sa-i puneti sa faca afara?). Cand a ajuns in casa a facut imediat la toaleta! Se pare ca suntem pe drumul cel bun: in ultimele zile a facut doar la toaleta, a cerut de fiecare data si a reusit sa se tina . Este asa haios cum fuge, se tine de pantaloni si zice "fac pe mine,fac pe mine..."; este inaintea noastra cu 2 m, dar se uita inapoi sa nu care cumva sa nu mergem si noi cu el.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
La Multi Ani Heron!
La Multi Ani Anculina!
Fetele dragutele.Suntem bine si eu si Inisa.Parinti mei inca nu au ajuns.Eu sunt prinsa cu servicul si nu prea apuc sa citesc.
Gata copilasi nostri au impliniti toti 2 ani suntem mari de acuma:)
De intalneala ce se mai spune?Eu sper sa ma intalnesc cu Nally la IOR in week end.Anacami ne vedem acolo?Vrem la locul ala nou de joaca la fantana arteziana.Cine mai vine?
Va pup incerc sa intru mai des
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Laureta, din cate am inteles Seby lui Nally pleaca la tara, cred ca astazi si nu va fi wekendul acesta in Bucuresti.As fi venit eu,desi vremea asta este asa ciudata..Imi dai si mie prin PM nr. tau de tel., te rog?!? Merci!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)