Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona cred ca de anul trecut nu i-am mai luat medicamente pe reteta gratuit. Toate le-am cumparat. Multumes lui Dumnezeu ca am de unde si ma gandesc ca uni trebuie sa astepte luna pt a le lua.

Cami Eu am mai pus-o pe Bia sa faca si in parc dupa un tufis. Dar cada eram aproape de casa o rugam sa se tina pana acasa.
Iar cu mersul la Bia e complicat. Of, abia astept sa termine sotul masina si sa-si ia carnetul. Ca atunci si la 2 noaptea as fugi pana la ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare mamici cu pitici!

Multumesc din suflet pentru urarile voastre! Ieri am avut o zi tare amestecata de unde si zicala ca socoteala de acasa ..., am sa va povestesc saptamana viitoare cum am plans ieri ba de bucurie ba de tristete. Oricum am rememorat ziua de 29 din 2004 si nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata asa fericita ca atunci, dar pot spune cu tarie ca acesti doi ani au fost 'mihnunati'
La multi ani pentru piticutii si mamicile de zilele astea cand eu nu am mai reusit sa scriu mare lucru:(
Va doresc un weekend racoros si plin de bucurii!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Laurina
, astept sa ne povestesti!Pupici lui Mihnunita!

Ura, in sfarsit m-am tuns a 3-a oara/luna asta, si in sfarsit sunt multumita! Ma simt super-bine!Am avut o strangere de inima cand mi-a spus cat costa , dar am scapat de-o grija pt. cateva luni (daca ma gandesc bine, am mai dat eu mai mult de atat si mi-am facut si mii de draci dupa...)! A fost un adevarat ritual, intai mi-a indreptat parul (cica sa-i vada forma si "tendinta"), apoi mi l-a tuns incet-incet, la aranjat in toate modurile! Daca mai dura nitel, adormeam acolo ...

Sunt singura acaas , Sebi este la Metro cu bunicii! Sa vedeti ce ii place, este primul cand vine vorba de acest hipermarket (la Cora si Carrefour nu-i place)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Tot timpul ajung cu intarziere!!!!

La multi ani, Mihnea! Sa cresti mare si sanatos!

La multi ani, Anculina si Heron! Nu v-am mai vazut de mult timp pe la noi...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

repede pe aici ca doarme Cata si trebuie sa se trezeasca. Si noi suntem de cateva zile fara pampers (exceptand somnicul de dupamiaza si cel de noapte). Si afara am iesit cu el fara. am mai venit sus la olita, am iesit la loc.

Cius, pe Andu cand era mic l-a picat un purice. de atunci e alergic la piscaturi si i se fac niste guguloaie imense chiar si la tantari. Si am inteles ca a ramas cu alergie la piscaturi de atunci. daca il pisca ceva se umfla locul infiorator si se fac bubele mari si rosii.

Cata e bine cu cucuiul. Tare bun e gelul de la Urgo pt vanatai, hematoame. l-am uns bine in ziua aceea si dupa nu a mai fost umflat dar e usor vanat.

Noi ne pregatim de mare. bine ca nu am plecat in we asta la Rm. Valce. uneori e bun net-ul la prognoza...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna fetelor!

Vanessa-imi pare rau ca si Andu are alergie la piscaturi...e nasol,dar daca sunt protejati trec mai usor peste asta,nu? Tu cu ce il ungi pe Andu in perioada asta? Cu Off sau cu Autan?...e vreunul care ti se pare mai bun?
Petrecere frumoasa la mare si...un pupic pe 'urma" cucuiului lui Cata.

Nico-ma plimbam io asa de plictiseala prin forum...si ce vad? o super-perlutza de-a Biei...pupa mama pe ea de scumpa foc!

Cami-suuuuper ca ti-a iesit cum doreai tunsoarea!

Laurina-nu ne mai povestesti de ziua ciudata cu lacrimi de bucurie ...dar si de tristete?

Noi nu avem noutati...mai nou ii place sa mazgaleasca cu pixul pe hartie...face rotocoale pana o innegreste dar nu vrea sa-i intorc foaia sau sa-i dau alta hartie...ii place lui sa isi desavarseasca "opera"...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Buna,buna!
Simona
,imi pare rau de sensibilizarea lui Victoras la piscaturi! Poate se va rezolva cu timpul! In privinta desenatului, lasa-l sa termine, este bine sa se invete perseverent!
Vanessa,distractie placuta!Anul trecut ati fost si cu Paloma,nu?
BebeBeca, am vazut-o pe Rebeca desenata! Super! (Sebi nu ar sta nici 30 sec-probabil pt. 3 linii),nicidecum sa-i faca ceva descifrabil pe fata

Noi alternam perioadele cand ne intelegem si ne iubim, cu perioadele de crize.Astazi, am vrut sa iesim afara sa mergem si la magazin, sa cumpar lactate si bors, afar ploua marunt.Sebastian nu putea iesi decat pe bicicleta, i-am promis ca il iau in brate (lucru de care este in generasl f. incantat); acum nu si nu.A urlat 1/2 ora, eu mai incapatanaat decat el nu am cedat. PAi daca luam tricicleta faceam 3 ore numai pana la magazin, plus ca s-ar fi bagat in toate baltile. Pana am iesit afara (mai mult fortat, ca nici el nu a avut de gand sa renunte la trici), i-am schimbat 3 tricouri: in primul transpirase de atata agitatie, pe al doilea a vomat de nervi, cat pe ce sa il schimb si pe al treilea...
Afara a cazut de vreo 3 ori pe strada (era deja obosit ), va imaginati cum arata dupa ploaia de afara...
Am fost si in parculet, ne-am dat pe tobogan in toate pozitiile (ca asa a vazut la o fetita mai maricica- adica si pe burta, sa se urce si de jos in sus,...). Tot ce vede la cei mai maricei, sa faca si el in clipa imediat urmatoare...

Dupa ce ne-am intors acasa m-a pupat,imbratisat si zicea "atintatule"!!! Pana la urma m-am prins ca isi zicea "alintatule".
A papat, i-am facut un dus si a adormit instantaneu- rasfirat pe tot patul! Sper sa mai doarma si la noapte...\

Mergi la inceput

Noi avem program artistic in fiecare seara: povestim, citim de pe carticele, "cantam si spunem poezii". La nani ne dicteaza el ce vrea: pu,pu,pu", "bocuta" (cantecelul cu broscuta), lelefantu, podu de piata (adica de piatra). La podul de piatra canta si el " din toti rarunchii", cred ca se aude 3 etaje sus-3 etaje jos.
In ultimul timp, mamaia l-a invatat leganat pe picioare. Asta noapte s-a trezit pe la 2:30 , i se infundase nasucul; a inceput sa planga ca vrea la mamaica (mori de ras cand auzi cum a invatat sa le zica la bunici: mamaica si tataicu...).Eu de unde sa i-o scot, pana la urma zice "picioale" , adica sa-l pun pe picioare -sa il legan. Legan eu ce legan, el maraie. Ii zic "... ma-tii, ce vrei? picioarele mele nu sunt bune?!?" (eu care nu am zis de mai mult de 2 ori o "prostie" in viata mea").
El: "picioale mamaia mai bune!!!".A inceput sa rada si el in hohote, de ce a putut spune!

L-am leganat 3 ore (daca nu mai mult, oricum mi s-a parut o vesnicie)tot nu a adormit; imi zicea "mai tale,mai tale" (eu care de abia il mai vedeam, de la asa mare frecventa).Pana la urma l-am rasturnat in pat, cu toate protestele lui, i-am zis ca nu mai pot si ca ma culc; daca vrea, sa se culce si el.Dupa jumatate de ora m-am trezit, dormea dus langa mine

P.S. Simona, multumesc! ieri imi statea mult mai bine .Oricum ma simt mult mai "usurata", parac aveam o matura in cap, nici unul nu reusise sa ma fileze ca lumea. Efectul de ieri l-am stricat, am inceput sa ma spal zilnic pe cap, transpir la par ceva de groaza, chiar daca il prind. Noroc ca la serviciu este "congelator" in birou, iar seara cand se intampla ma spal repede!Sper sa nu imi cada!
Nu mai suport atata caldura, chiar si acum dupa plaoie tot este sufocant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna seara.
Anacami ai avut dreptate Sebi este plecat la tzara cu tati numai Nally a ramas a casa.Apropo am ras cu lacrimi cu picioarele lui mamaica

Eu am scris si la parinti intreaba si raspund ce am patit cu Inisa azi.Era sa "zboare" de la etajul 3.Inima mea e slabita la maxim,cred ca am imbatranit brusc in sekundele alea.
Aveti grija de copilasi nu i lasati nici O SECUNDA singuri,nenorocirea se produce la o fractiune de secunda.Nu am fost buna de nimic azi si vremea mi a accentuat starea.

Ma scuzati ca nu raspund la toate lasa ca imi revin in fortza si nu va las in pace

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Sigur Inisa are un inger pazitor. Ma bucur ca nu a patit nimic. ca sa iti revii.

Cami E mortal Sebi ci picioarele. A si cunosc si crizele astea cu iesitul afara. Bia tinea motis sa plecam cu carutul de papusi pe care il impingea pana la coltul blocului si apoi vroia in brate . Sa-ti fie de bine tunsoarea.

Eu si sotul programase o iesire la peste impreuna cu niste colegi de-ai lui si sotiile, care sotii s-au sucit in ultima clipa ca nu mai merg ca ploua, asa ca nu ma mai duc nici eu (chit ca tare mi-ar place), ca doar no-i fi eu pupaza printre atatia barbati. Asa ca ziua de azi mi-a voi petrece muncind ca mai am mult de lucru la servici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput