Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Perluta lui Bia

Alex era oparit la fund si il tinea prin casa fara scutec. Cand l-am vazut in fundul gol, in spirit de gluma, sic:
Cei cu putza asta aici? O taiem s-a o dam la rate?
La care Bia care era langa mine zice
Mami, taie putza atza mine. si imi arata rata pe pe chilotii ei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Nicoleta,haioasa foc Bia! Incerc sa imi imaginez ce frumos este cand sunt mai multi copilasi, cred ca sunt dulci foc impreuna! Sa te tii cand va mai creste putintel si Alex, cred ca o sa faca impreuna multe pozne!
Laureta,bine ca a fost doar atat!Uff,uff, tare imi este frica si mie de accidente, mai ales ca al meu este si mai agitat si mai obraznic!Pupici printesei cu ochi cristalini!

Eu am o mare dilema: i-am cumparat toata vara o multime de hainute lui Sebastian (ma duceam sa-mi cumpar mie si tot lui ii cumparam, cu scuza ca nu imi gasesc haine potrivite cu suncile mele). Saptamana trecuta m-am dus sa-i iau o palarioara (un model care mi-a placut foarte mult, dar care s-a cam deteriorat)- binenteles ca nu m-am putut abtine si i-am luat costumatie completa,asortata.
Sambata am primit un card de la Z pt. 50% reduceri daca cumpar astazi-3 iulie. Daca stiam saptamana trecuta .
Problema este ca ma mananca palma dreapta si parca m-as duce si astazi sa-i cumpar ceva-desi nu stiu cat le va folosi in vara asta. Am vazut saptamana trecuta niste hainute scumpe foc, le-as fi cumparat pe toate, cu un rapor calitate/pret super. Oare le va mai putea folosi la primavara urmatoare? Am ziua de astazi la dispozitie sa ma hotarasc si sa ii spun si sotului (as putea sa il pun in fata faptului implinit, dar totusi..).
Asa ca, de ieri, zic "ma duc/nu ma duc, ma duc/nu ma duc,...".

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata dulcelelor, pupici la pitici!

Laureta, doamne fereste! Bine ca nu s-a intamplat nimic! Dati si voi masa in alta parte, sa fiti siguri. Noi nu-l lasam pe Cris singur pe balcon ptr. ca avem o masa, pe care nu putem s-o mutam fiind balconul prea mic ... ca nu se stie niciodata!

Vanesa, petrecere faina la mare! Vreme buna si apa calda!!!

Nico, fain tare Biancuta! Pupici dulcetei mici!

Cami, am crezut ca doar al meu e capos asa! ;) Boby reuseste mereu sa-i sustraga atentia, asa ca uita ce vroia ... eu nu prea reusesc, la mine se cam bazaie. Asta e, doar sunt si ei mici personalitati acum! Dar am ras de "picioalele mamaiei" de numai ... Pupici!

Laurina, ce s-a intamplat! Este totul ok?
Sa stii ca eu ma simt acum mai mamica decat atunci la nastere ... si chiar daca nu credeam ca se poate, il iubesc pe Crisulica in fiecare zi un pic mai mult ... :)
Pupici Mihnunii mici! :)

Crisulica face la olita! ... barem pipi! Cere singur, tine ... si e tare incantat. Joi a fost prima zi, insa am crezut ca-i doar o intamplare, asa ca am rugat-o pe mama sa-l tina tot fara scutec si sa aiba grija si a facut doar la olita - evident cu exceptia somnicului la pranz si noaptea. La caca nu am reusit inca, spune cand face ... dar o sa urmeze si asta. Ieri am fost afara fara pampers si a functionat ... ba chiar a vrut sa incercam sa facem pipi la un pom (ii dam la pom sa pape) si m-a lasat sa-i tin putica (ce nu-i prea place de obicei). Iuhu!!!! Apropos, Cami, eu gasesc normal ca un copil sa faca si pe strada ... mai ales cand sunt mici si nu tin mult ... si chiar daca as avea WC-uri publice la tot pasul, tot nu l-as duce acolo de ce mizerabile sunt. Fac javrele astea peste tot de toate si n-ar avea voie un copil ... ar fi chiar culmea. Sa-mi zica cineva ceva sa vezi atunci scandal .... :D

Sambata am fost la gratar si ne-am distrat de minunet. Am ajuns acasa pe la 9 si ceva, tocmai bine sa-mi pun tricoul cu Brazilia pe mine si sa mai ajungem la a doua repriza la ecranul din centru. Si ce dezamagire!!!! Imi venea sa bat pe cineva! ;) Mai ales ca majoritatea tinea cu Franta. Nu ca nu m-as fi bucurat si de Franta (doar sunt fratii nostri ;)), dar daca tot aveam tricou cu Brazil :)) ... ei, oricum, a fost misto, super senzatie sa fi in multime, cred ca in stadion e si mai marfa! Ar fi fost misto sa fi jucat si Ro., visam ca imi vopsesc fata in rosu, galben si albastru si merg la meci .... he,he...vise!
Pupici si o saptamana buna!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Cami poate i le iei putin mai mari ca sa le poate si in primavara urmatoare.
Am auzit si eu de oferta de la Z dar din pacate nu-mi permite buzunarul.

Mergi la inceput

Cami, esti tare! :)
Eu una nu i-am mai cumparat lui Cris nici o hainuta vara asta. A primit o groaza de ziua lui, a primit si de la nasi-sa ... acum sunt bune multe primite anul trecut ... si cand le-am scos pe cele de anul trecut si le-am spalat si calcat mi-am dat seama ca nu-i mai trebuie ... are oricum mai multe decat mine :( ... dar oricum, de abia ma abtin :) ... ma gandesc doar ca e pacat, ca raman mici si n-a avut parte de ele.
Uitasem, mi s-a parut ca s-a lungit Cris, asa ca l-am masurat ... si are 90 cm :) (la controlul de 2 ani, avea 87cm) ... Doamne ce mai cresc.
Pupici din nou! Plecam la joaca!

site-ul lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Gata, am obtinut si acordul "resemnat" al sotului!
Tricouri si pantaloni scurti tot i-am luat, cred ca o sa ma axez pe salopete .
Nicoleta, saptamana trecuta i-am luat un tricou de la Miniblu cu 450.000; nici nu stiu de ce, ca nu prea imi plac produsele lor. Dupa cateva minute i-am luat ceva si de la Z, mult mai frumoase,mai de calitate (parerea mea) si mai ieftine. Un compleu (maiou,pantalon scurt si sepcuta) in jur 500.000 (fara reducere). Daca imi dau 50% reducere, chiar ca este foarte avantajos.

Irinusha, super!Repet, apreciez foarte mult cum stiti sa va distrati!Felicitari pt. olita! Bravo, keep going!

Am vazut o faza misto la TV: un tip avea chiloti/slipi pe care era scris mare "Brasil" (evident fan Brazilia)! Toti prietenii lui tineau cu Franta! Chiar isi daduse jos pantalonii si isi expunea cu mandrie preferinta! Si-a dat si dupa meci pantalonii jos, dar de data asta sa primeasca suturi pe slipul cu pricina . Si eu cred ca as fi tinut cu Brazilia !!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna fetelor!

azi parca vremea e mai frumoasa,desi putin racoare,totusi e insorit.
Si eu tre' sa invaaatz...ooof....Pe 17-18 iulie (nu stiu exact data) am un examen...Acum ca sa raman pe postul de la scoala unde sunt(post care nu e titularizabil din enshpe motive)tre' sa ma duc la examenul asta,din 3 in 3 ani...yack!

Laura-mi-a stat si mie inima in loc cand ai povestit! Doamne-ajuta..chiar ca Inisa are un Inger pazitor...sper ca ti-ai revenit din starea aceea.

Cami-si io ca si fetele,am ras de m-am prapadit la faza cu "picioalele mamaiei" care evident sunt mai bune ca ale tale,nu?...

Sa stii ca sunt hainutze care pot fi purtate si 2 ani la rand-de ex-pantalonasii treisferturi si tricourile...spor la cumparaturi si sper sa ii gasesti ceva super lui Sebi!

Irinusha
-wow,pipi la copacel?...ai-ai-ai...cat mai avem pana la faza asta.Felicitari lui Crisulica cel dulce!...Chiar asa,cum zice Cami,voi stiti sa va distrati! Ce fain de voi-gratar,meci,bere...Tot-nainte!(exact 87 de cm a avut si Victor la masuratoarea de la 2 ani)

Fetelor,io i-am trimis pe aia mici afara,cica io sa-nvatz...si ce fac io? trag matza de coada si parca vad ca mintenash se intorc si n-am apucat nici sa deschid cartile,daramite sa si invat

O zi faina la toate si muuuulti pupici!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Imi doarme copilul si profit putin, dupa care trec la treaba :)

Simona, bafta!! Sa ne spui data exacta sa-ti tinem pumnii ... sa stii ca eu aduc noroc!
La pom n-a facut inca, dar a vrut sa incercam. Chiar si azi ... probabil ca tocmai atunci nu-l trecea. Dar mai exersam. La noi barem a fost chiar mai usor decat credeam ... mi-a aratat ca poate tocmai cand imi pierdusem eu speranta :)

Cami, mai, multam! Mie nu mi se pare, pe langa altii barem suntem doi mosi! Dar cand mai prindem si noi ocazia (adica cand e Cris la bunici) mai profitam si noi ... barem chestii, care nu costa mult ;) Dar stii de ce duc dorul? De un teatru bun, de un concert! Boby ar fi vrut la Depeche (ca Depeche-ist l-am cunoscut, Depeche-ist a ramas ... ba mai rau, m-a facut si pe mine ;)), dar au fost biletele f. scumpe (si putine) ... cand i-a spus vara-sa cat costa la Bucuresti s-a ofticat rau de tot. Iar teatrele aici sunt tare ciudate ... cu scoala am fost la Maria Stuart si ca rechizite au avut pistoarele ... frumos jucat, dar las-o-n colo de treaba, chiar pistoale?! Am fost la Romea si Julieta in Bucuresti si am ramas impresionata ... modern facut, dar totusi autentic. Tampenia e ca tocmai in august - cand mergem noi de obicei in tara - au vacanta, deci n-am mai apucat un teatru bun de ani de zile ... Na, ca m-am lungit!

De fapt am intrat sa ma mai dau mare putin ;) : Cris a cerut si facut kk la olita! Asa m-am bucurat ca l-am laudat de se saturase copilul ... l-am pastrat sa-l vada si tata, care a fost f. bucuros de cum mirosea in baie :))) ... dar na, la asa eveniment trebuie laudat baiatul si de tati. Azi am fost la joaca fara pampers si a functionat din nou! Sper barem sa nu il laud prea devreme :)
Gata, va las, trec la treaba! Va pupic din nou!!! O zi faina!!!

site-ul lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Laureta, uff, Doamne bine ca s-a terminat cu bine, cred si eu ca te-ai speriat ingrozitor, sper ca ti-ai mai venit un pic inima la loc.Pupam mult fetele sa treaca norul asta negru. Au venit parintii tai?

Cami, ma bucur ca ai reusit sa te tunzi asa cum iti place tie:) mai ales cu asa experiente. Am sa-ti spun numai ca eu sunt singura in birou usa sta deschisa tot timpul si colegii din celalalte incaperi se uitau la mine fff ciudat dimineata cand am citit mesajul tau cu picioalele lui mamaica si cu frecventa cu care il leganai

Simona, spor la invatat, nici eu nu as avea nici un chef, dar daca natiunea o cere, si zi asa desavarseste opera:), mai stim noi pe unul, vroiam sa te intreb de cate ori il ungi pe Victoras cu Autan(sau off), tb sa cumpar si eu pt Mihnea ca si noi facem niste buboaie mari si rosii. Acasa am plasa de tantari, dar mai nou l-a muscat un tantar la mama dupa-amiza si iar ne-am procopsit cu buba mare. A si saracutul se scarpina cu un degetal dar temeinic pana nu mai poate, ii dau eu cu mixtura mentolata dar parca tot degeaba.

Vanessa, distractie placuta la mare, meritati o vacanta frumoasa sper sa se indrepte vremea pana plecati

Irinusha, am mai auzit mamici care imi spun ca acum se simt mai mamici decat la nastere, eu cand am nascut si am vazut Mihnunita am fost coplesita de iubire si fericire . Sunt fericita si multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru asa o minune pe care o am.
Felicitari pentru pipi la olita, hm, hm :)) ce te mai invidiez. Si eu sunt de acord cu tine cu pipi in locuri publice pentru piticoti, iar de wc publice, nici gand pentru noi dar pentru ei.

Sa va povestesc un picut si despre ziua lui Mihnea. Cum va spuneam cu socoteala care nu se potriveste deloc, cam de marti Mihnea sa deranjat la stomac, facea mai moale si bineinteles ca nu a trecut imediat, deci a trebuit sa contramandam petrecerile pe care le planuisem joi si sambata, eh asta e, nu a fost suparare... . Miercuri seara tati a scapat camera foto pe jos si s-a distrus de tot ecranul digital, asta e..., joi dimineta s-a oprit apa calda putin, dar suficent ca toata ziua sa curga neagra, tati nu a inchis bine usa la frigider miercuri spre joi noaptea si normal ca pe caldura aia a cedat saracul:( mi s-a spart un geam la usa de la bucatarie... straduta din spatele blocului meu s-a asfaltat chiar joi... , DAR eu am fost fericita ca mi-am luat o zi libera si am stat cu puiul meu chiar daca tortul nu s-a putut raci (ca nu mai avea unde:)), chiar daca in loc de prajituri gustoase am facut placinta cu branza de vaci, si chiar daca... eu am fost fericita ca la 5.10(17.10) am putut sa-l i-au in brate pe Mihnea sa-l pupacesc si sa-i doresc tot binele din lume am plans de suparare de atatea necazuri chiar pe 29, dar si de fericire ca am asa o MIHNUNITA.
Trebuie sa fug la tipografie..., deja face 13-14, colegul meu pe aici, ca ce mail asa lung trimit eu:))
multi pupici

Mergi la inceput

Anacami Pana la urma la insistentele unai colege am dat o fuga impreuna cu ea pana la Z in Orhideea si i-am luat Biei o gheca de toamna si o palariuta. Sincer daca nu erau la pret redus nu i-as fi luat. Geaca costa 1.200.000.

Mergi la inceput