Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
vanessa ionescu spune:
sunt suparata............. rauuuuu
am internat-o azi pe mama. apa la unplaman. mai mult de trei sferturi. se pare ca e chiar metastaza. maine aflu mai multe. dupa o prima analiza a lichidului. i-au scos 1 litru. restu maine ca se pare ca mai e tot atat. si nici macar scosul asta nu ne rezolva situatia...
stiu ca nu e nimic de zis iar de facut nu sunt prea multe....
va pup ca nic nu ma pot concentra la tastatura. dar am zis sa intru putin sa ma plang ca nu mai am unde..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Vanesa
pentru mama
Irinusha Super distracti. Io nu prea le am cu fotbalul da aveam obiceiul ca la meciurile importante sa mai arunc si eu un ochi. Da cu sotiorul meu care e antimicribist n-am nici o sansa. Felicitari lui Crisu pentru performanta.
Simona Spor la invatat.
Laurina Iti raspund eu in locul Simonei. Autanul are efect 4 ore de la aplicare, iar pentru intepaturi ai si un mini spray cu care dai pe locul in care te-a piscat. Eu il folosesc cu succes, intr-o 1/2 de ora se trage umflatura si nu mai ustura. Toate sunt testate pe mine ca si eu fac ditamai bubele dupa intepaturi.
lui Mihnea si
sa uiti de suparari. Apropo, unde lucrezi?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Vanessa-ce pot sa mai spun in situatia asta decat
.Sunt alaturi de tine si totusi sper sa fie bine.
Laurina-chiar mai ca ai avut "aventuri"-da' asa o sa tii mai bine minte aceasta aniversare!(sa vedem partea plina a paharului,nu?)
Laurina,Autanul tine -asa cum zice Nico-4-5 ore.Eu il dau numai cand iesim afara-ca in casa avem aparat antizantzari.
No,Irinusha-io zic ca ai scapat de pampersi! Felicitari Crisuletului cuminte!
O sa spun data exacta a examenului si...deja si vad o nota mare cu Irinusha suporter! Multumesc si...dau de baut!
Nico-se fain ca i-ai cumparat Biei lucrusoare noi...io ma lupt cu sotzu' cand e de cumparat ceva,ca el zice ca si asa avem prea multe(dar majoritatea sunt primite si deja purtate...si mi-ar placea si mie sa-i mai iau cateodata ceva ce imi place MIE)
Cami-tu ce-ai luat pana la urma lui Sebi?
Fetelor,cred ca pe Victor l-o piscat de data asta ...un puricel...asa mi se pare mie ca arata...niste puncticele mici rosii(3 pe un piciorus si vreo 3 pe spate)Nu stiu de unde s-o fi procopsit bietul cu puricul,dar m-as linisti sa fie numai atat si sa nu fie vreo boala )
Azi ,va spuneam de dimineatza ca am trimis copiii la plimbare,ca io sa invatz.No,Roxi,o uitat de ea,si a venit acasa,de-abia la 4 cu cel mic flamand,insetat si obosit.Saracu' era asa de obosit ca nici nu a putut adormi.De mancat ,io zic ca o mancat bine (un bol de supa de fasole verde si putin felul doi:varza cu taietei).Iar la 19:30 iar o mancat 3 cremvursti cu paine...ar fi trebuit sa-l fotografiez(de-abia acum mi-o vin't ideea)...Mureati de ras sa-l fi vazut...dormea pe el si manca in continuare..da' nu s-a lasat pana nu a gatat tat-tat...apoi l-am pus in patutz...si gata! Noa-ca azi am fo' harnica tare la scris pe forum...iar de invatat...asa ca sa nu zic ca nu mi-am facut incalzirea...![]()
Aaaaa,mey,ce era sa uit.Fetele, io am primit de la o fata dragutza de pe forum neshte cartzi de psihologia copilului ("totul se intampla inainte de 6 ani", "cand apare copilul" si inca una,da' acum nu-mi vine in minte titlul ca de-abia ce-am salvat-o in comp
),plus o carticica cu desene de printat si colorat pentru pitici.Oricine doreste,sa-mi spuna ca sa le trimit! Io m-am apucat de citit la prima si taaaare imi mai place!
O sara faina si pupici la mamici si pitici!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
tnicoleta spune:
Simona - vreau si eu carticelele, iti dau adresa pe PM. Spor la invatat incontinuare si
micului obosit. Bine ca papa, Bia cand e obosita cere "atele" si nici nu vrea sa auda de altceva.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
pd spune:
Vanessa,
pentru mama ta!
Noi ne-am intors in seara asta de la mare. A fost bine si nu prea. Adica vreme buna a fost doar vineri si sambata, iar ieri si azi n-am putut iesi la plaja deloc. Hotelul a fost asa si asa, adica de la 4 stele cu all inclusive aveam mai multe pretentii. Important este ca maimutica mica s-a simtit excelent. A stat numai in apa, norocul nostru ca aveau si piscina interioara, ca altfel nu stiu ce ne faceam cu ea in astea 2 zile cu vreme urata.
Vroia sa inoate singura, a si sarit din colac intr-o zi, eu m-am speriat de-mi tremurau picioarele cand am vazut-o cum se duce la fund si ea a iesit singura la suprafata si radea cu toata gura. Imi zicea tot timpul "scoate piticul a colac, not singala"= scoate piticul din colac, inot singura.
Maine seara o sa pun si niste poze. Acum ma duc la nani ca maine plec la servici
.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya
anacami spune:
Buna,
Vanessa,sanatate mamei tale!
Simona,venim acum sa omoram puricii aceia! S-a jucat cu vreun animalut, ceva? Uff, dupa ce ca si asa este destul de sensibil la piscaturi..!! Sper sa ii treaca repede! Il trimit pe Sebi cu un ciocan sa ii omoare (ciocan cu care mi-a spart si un geam la bucatarie- nu stiu daca v-am spus..).Tie multa bafta la invatat; astept cu nerabdare mesajele tale, sa nu ne parasesti; esti haioasa foc! Ce bine ca o ai pe Roxi care sa te mai ajute cu Victor!
Nicoleta, i-am cumparat si eu o gecuta (putin mai cauciucata-a mai avut una asemanatoare, si tare mult mi-a placut). I-am mai cumparat o salopeta, un compleu cu pantaloni scurti, un tricou rosu (de cand caut si nu gasesc!), doua perechi de ...chilotei simpli!! (ne pregatim sa scapam definitiv de scutec, asa ca trebuie sa ne dotam si cu asa ceva). I-as mai fi cumparat cate ceva, dar pentru 2 anisori era penurie mare de modele
(ce mai aveau, le aveam deja cumparate). Salopetele care ma interesau in mod deosebit erau pt. 6 luni/1 an/ max. 1 an jumatate.
Nicoleta, ele spuneau ca preturile afisate sunt deja cu reducere,dar...Eu am primit sambata, prin posta, un card de la SonyaMod, asa ca factura finala (care era de vreo 2,5 mil) mi-a fost injumatatita!!
Era destul de mare aglomeratie (eu am fost pe Calea Victoriei); o familie a cumparat de 4 mil (de fapt ar fi trebuit sa coste 8 mil.!!!), suma la care barbatul a scos un sunet de mirare si un oftat prelung
.Vanzatoarele, dragute, l-au consolat cu: "ganditi-va ca in mod normal ar fi costat 8 mil!"
. Am vazut si doua fetite cu mamicile aferente, au luat toate hainutele la rand "pe asta o am, pe asta nu...".
Geaca noastra costa vreo 950.000, asa ca am scos-o la jumatate; afacere, nu?![]()
.
Eu am cumparat din mai multe magazine, depinde unde gaseam ceva care sa imi placa; in Unirea m-au intrebat daca nu vreau sa ma inregistreze in "baza lor de date", sa ma anunte de diverse promotii. Mi-au mai trimis un cupon si de ziua lui Sebastian, dar tocmai ii cumparasem cu putin timp inainte niste hainute, asa ca nu l-am valorificat. Daca nu ai avut acest cupon, sa intrebi data viitoare cum poti sa il obtii.
Simona, sa stii ca si eu imi scot "parleala"; in primul an am primit o multime (si care mi-au placut, dar si care nu..), cu diverse ocazii:nastere, vizite acasa, botez, sarbatori,mot, primul anisor.Acum nu prea am mai primit, dar nu-i bai:bucuria mea
, am o placere enorma sa ii cumpar lucrusoare.
Si apropo de reduceri, cat am mers de la Romana pana pe Victoriei, toate magazinele afisau reduceri de pret importante
. Am intrat si eu intr-un magazin pt. femei, dar era asa mare coada la cabinele de proba
-ca am renuntat. Daca era pt. Sebi-precis asteptam pana seara tarziu ![]()
Laurina,saracuta de tine! Ai patit ce am patit si eu cu putin timp in urma: intr-o perioada scurta de timp ni s-au stricat o multime de dispozitive electronice (si nu suntem straini de domeniu, nici eu nici sotul-ca sa zic ca nu stim sa le folosim).Eu am zis ca am intrat in "zona crepusculara". Cred ca am trecut deja de ea, vad ca nu ni s-a mai intamplat nimic (bine, trebuie sa fac un inventar, sa ma gandesc daca mai aveam ceva care sa se strice
...). Mihnea cum s-a distrat de ziua lui?
Irinusha,felicitari inca o data! Eu am totusi impresia ca se inhiba in vecinatate atator straini
,probabil le mai trebuie putin timp sa se obisnuiasca!
si la mai mare (adica la renuntarea completa la scutec)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Anacami Eu am o colega care il imbraca pe fisu numai de la Z si m-a informat de toate facilitatile puse la dispozitie. Dar cum am mai spus nu-mi permite buzunarul, desi imi plac tare mult. Geaca pe care i-am luat-o Biei e din material putin cauciucat care tine la ploaie si vant. I-a placut si sotului care facuse ochii mari aseara cand i-am zis.
Cat de restul hainutelor lui Bia care are foarte multe... primite de pe la verisori. Partea proasta este ca eu i-am tot luat hainute de iesit afara dar soacramea le pune la pastrare ca sa nu le strice
si o imbraca cu haine modificate/facute de ea si multe sunt din material sintetic care mie nu imi place. Mor pe chestia asta.
ops. va las ca azi tre sa termin revista si a venit sefu.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Irinusha spune:
Salutare!
Intru sa va spun ca-s tare fericita! Azi m-au sunat de la spitalul din München (cei de la deficite imunitare) sa-mi spuna ca-i totul ok, copilul e sanatos. Am topait prin casa! Ma asteptam sa fie bine, ptr. ca imi spusesera ca daca e ceva grav ma suna imediat ... dar fiind sigura e bucuria mai mare!!!
Vanesa, imi pare rau! Doamne ajuta!
Cami, Nico, sa le poarte copilasii cu placere si sanatosi!
Azi Boby-i echipat in tricoul Italiei
Colegii au venit toti in costumatia Germaniei ... chiar si italiencuta Filippi, a carui tata i-a spus ca o dezmosteneste ;) ... s-au vorbit intre ei si vor sa-l picteze pe Boby pe fata cu negru, rosu si auriu :) Facem noi aici pe vitezii, dar dupa meci ne potolim si nu ne mai aratam preferintele ... nu de alta, dar sunt o groaza de nebuni pe lumea asta! Hai ITALIA!!! [it]
Pana acum totul ok cu "operatiunea olita". Problema mea e ca nu stiu cum sa procedez cand plecam in deplasare ;) ... cand suntem afara la joaca avem destui copaci prin preajma, dar ce facem la cumparaturi de exemplu?! Ieri i-am pus pampers si am incercat sa-i explic ... n-a facut in scutec, dar nu stiu daca s-a tinut, sau pur si simplu nu i-a venit atunci. Ma gandeam sa-l invat sa faca intr-o sticla, dar suna a nebuna ... mai ales dupa privirea lu' ta-su. Mh, alta solutie nu prea am. Astept sfaturi! Multam!
Simona, multumesc frumos ptr. carti ... deja am rasfoit una de uitasem de timp :)
Paloma, bine ati revenit! Pupici iubitoarei de apa! Cris, fricos cum e, tine distanta ... si asta dupa ce ne-am chinuit cu innot de bb-lusi. Pana la urma tot caracterul conteaza. La al doilea nu ma mai strofoc atat! Pupici dulcetei si asteptam poze!
Laurina, cand vin, vin toate de o data! Hai, fruntea sus, sunt lucruri mai nasoale pe lumea asta! Bine ca sunteti sanatosi! Pupici Mihnunii mici! :)
Gata, va las! Pupici si o zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Vanessa, imi pare foarte rau, sper totusi sa fie mai bine, te rog sa ne tii la curent 
Paloma, bine ai venit, uau ce fetita curajoasa ai, auzi in apa cu totul si inoata ea singurica:), bravoo!, Bine ca aveau piscina ca vremea a fost intr-adevar cam rea. Sper ca ai avut o zi usoara la serviciu...
Nicoleta
, multumesc pentru informatii trebuie sa cumpar neaparat. Sa poarte cu placere geaca cea noua Bia, mai ca-mi venea sa ma duc si eu la cumparaturi, dar, na inteleg ca azi nu mai este oferta... . Cred ca iti este dor de Bia de nu mai poti, tocmai in weekend te duci nu?, Am vrut sa-ti spun mai demult, dar am uitat, de ce nu iti iei si tu carnet ca ar fi mai usor pentru tine sa te duci la ea.
Lucrez intr-o agentie de publicitate:)
Simona
, asa este am avut o zi ..., o sa tin minte
, principalul este ca una peste alta am reusit sa ma bucur de ziua lui Mihnea.Uau ce plimbare lunga, cred si eu ca Victoras era obosit, imi inchipui ce scump era cand manca si il dobora somnul, dar nu se lasa:). Vreau si eu carticelele, iti trimit adresa mea de mail
Irinusha, cred ca in timp ca o sa se tina pana ajungeti intr-un loc(copac:)), unde sa poata face, oricum felicitari pentru crisulet cel vrednic. Ma bucur ca si analizele au iesit foarte bine si ai motive de topait:). Mai eu astazi sunt nemtoaica:)), ca italienii hm pot mai mult, dar..., stii ca si noi suntem mari microbisti si unde mai pui ca am eu asa o slabiciune pentru antrenorul nemtilor (din adolescenta, aveam si postere cu el, eh ce vremuri), uitasem de meci azi, deci vine tatii devremeeee:))
Cami, sa le poarte cu placere, cred ca sunt toate frumoase si intr-adevar cu reducerile astea parca era pacat sa nu le iei:). Au aparut reduceri si pentru noi?, Hm, cum sa sa-mi fac si eu drum prin oras?
. Mihnea s-a distrat foarte bine de ziua lui, exceptand momentul cand s-a spart geamul la bucatarie si s-a speriat cand m-a vazut toata in lacrimi, nervoasa si speriata:). Cel mai mult s-a distrat cu o masina pe care i-am luat-o arata ca acelea de gunoi care stropesc si matura pe strada. El este fan 'masina de ghion' se bucura mereu cand o vede:) asa ca este super incantat de ea, a reusit performanta sa nu o rupa pana acum:).
Gata ca mai am de lucru si vreau sa plec devreme azi sa fac mancare, sa vad meciul, sa scot copilul afara..., cand oare, s-a lungit ziua?:)
multi pupici
cius22 spune:
Buna fetele!
io azi iar am tras matza de coada
...Fac exact ca in sesiune,lasam totul pe ultima clipa si apoi...scoate nene,camesha!
...
Victor,tot are bubitzele alea-da' nu s-au inmultit,nu are febra,papa si e jucaus!...wow...sa ma LAAAAAUUUUD!...azi a facut fi-miu prima propozitie(inteligibila ptr.tantalica de mine)...Eram in dormitor si stateam intinsa in pat...vine Victor,ma vede si zice" pat,nana" (adik,"mama sta in pat si face nani")![]()
As vrea sa scriu la toata lumea...da' ma grabesc...nooooo,nu sa invatz...plec la Metro cu sotzu' dupa neshte cumparaturi![]()
Ma bucur ca au ajuns cartile...cine imi mai trimite adresa de mail pe PM le va avea!
O seara faina si numai zambete peste tot!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy