Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
tnicoleta spune:
Irinisha Felicitari ca e bine Cris. Sa sti ca si eu am avut surpriza cu Bia cand s-a invatat cu olita, a trebuit sa mergem la doctor si eu ii pusesem pampers iar ea n-a vrut sa faca in el, trebuia sa o duc la wc-ul infect de acolo. O tineam in btare deasupra lui ca sa faca pipi. Deci mai greu e inceputul.
Laurina Sa se joace cat mai mult Mihnunita cu masinuta si sa n-o rupa prea repede. Reducerile la Z sunt si astazi, poate ajungi sa ii iei ceva.
Simona Am primit cartile dar n-am apucat sa ma uit pe ele. Ieri abia am avut timp sa respir.
Sper azi sa termin revita. Cum v-am mai spus la numarul asta am schimbat grafica dar si programul in care o lucrez. S-a schimbat si tipografia unde o tiparim. Aseara au venit cei de la tipografie sa faca setarile de print si la calculatorul meu a stat 2 ore jumate
. Asa ca am ajuns acasa la 12.30.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
Buna!
Nicoleta,felicitari pt. noul numar!De unde se poate cumpara si cum se numeste?
Uite gecuta noastra (pret final 465.000 lei). Am vrut sa probez hainutele cumparate pe Sebastian, dar nu m-a lasat cu nici un chip (cica "ia-o tu").
Laurina, colectia de vara este deja cu reducere; cred ca raman asa pana se termina stocul.Cuponul pe care l-am primit (cica pt. "reducere la reducere") era valabil doar luni (ulterior, vanzatoarele au spus ca si marti).Nu stiu cum sa facem, dar vreau sa ne intalnim cat de curand in parc...Te voi suna!
Simona, vreau si eu carticelele. Adresa mea este mateicam@rdslink.ro (daca mai vrea cineva sa ne scrie, poate sa o foloseasca cu incredere
). In privinta invatatului, si eu bag turbo pe ultima suta de metri
. Victoras te lasa sa inveti?Pupici!
Irinusha, ai castigat,nu? S-a lasat cu "atmosfera incinsa"? Cris urmareste meciurile,este fan al vreunei echipe?
Va pupam si va dorim o zi placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinusha spune:
'Neata fetelor, pupici la pitici!
Si Laurina, cum te-ai simtit ca nemtoaica?! 
Sa stii ca si mie imi place de Klinsmann. E baiat destept, traieste in America! ;) Dar daca ai stii ce l-au huiduit la inceput si mai ales dupa ce l-a scos pe Kahn din poarta ... mama, mama. Acum nu stiu cum sa-i mai intre in voie ...
Noi nu suntem deloc microbisti, eu barem habar n-am, imi tot explica Boby ... insa la Campionate ne uitam de fiecare data. N-am ratat nici unu' :)
Cami, misto gecuta! Insa, sincera sa fiu, mi se pare totusi scumpa. Acum nici nu stiu ce magazin e Z-ul asta ... adica in sensul, ca o fi vreo marca, ceva. Aici costa o geaca subtire, no-name (la C&A de ex.) ca. 12-15 Euro ... iar asta iarna am gasit la alt magazin una de iarna pana in 20 euro ... destul de buna si frumoasa.
Da mai, am castiga!
Boby a fost amarat tare pana in ultimele minute :) ... mai ales ca au jucat nemtii cu "bata pe umar", le-a tras italienilor numai picioare in cap ... Cris n-are nici o treaba, el se joaca, ne arata carti, ne pune sa-i desenam ... dar reactioneaza cu ta-su impreuna :) Injura pe limba lui, striga "gol!", etc. :) E tare dulcel!
Azi sunt cam cheauna, ne-am culcat tarziu si fi-miu ne-a dat iar trezirea la 6.45 ... grr!!!
Pupici si o zi faina!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
laureta spune:
Buna dimineataaaaa(mai pe la pranz)
Eu is in focuri cu aniversarile magazinelor.Miine avem la Bacau si mai sunt asa de multe de facuuuut
Inisu mai nou imi cere mashina mashina.Oare o fi inceputul falimentari lui tata?![]()
Anacami magazinul "Z" zici?Cand am ajuns a casa luni am gasit si eu prin posta cardul scria ca este pe 3 iulie toata ziua.Asa ca la ora 21 eram la "Z" din Unirea sus.Si am continuat falimentarea lui tati(hainutze si urmeaza mashinanormal
).Si noi am primit de ziua Inisei reduceri.Cel mai tare a fost ca dumnica eram in Mall si am avut de gand sa i cumpar o rochitza si ce noroc pe mine ca n am luato ca a doua zi hop 50% rochitza.
Irinelu te pup si ma gandesc la voi
Irinusha ce bine ca Crisuletz e bine sanatos
Vanessa imi pare extrem de rau pentru mama ta.Cum se mai simte ce zic doctori?
Paloma bine ati revenit asteptam pozele
Cius spor la invatat.Pentru piscaturi si alergii sa sti ca este foarte bun Zyrtec(picaturi)
tnicoleta bafta cu noutatile la revista
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alus spune:
Buna fetelor
Nu am intat pe aici de cateva zile, dar nu prea am timp, tot timpul am cateo trdaucere. Cateodata nu am timp de nmic nici macar sa respir. Dac nu ma ocup cu traducerile trebuie sa ma ocup de casa sau Julia.
Anacami- compleul este cel din Brazilia.
Vanesa imi apre tare rau. Ma voi ruga impreuna cu taoate fetele.
Fetelor nu va suparati ca nu va raspund la toate, dar am intrat pentru o clipa.
La noi totul este bine, Julia inca mai face pipi pe unde apuca cand nu are pampersi, vorbeste din in ce in ce mai mult si tipa din ce in ce mai tare
, dar si asa este o dulce, ma mai infuriu pe ea cand face vreo prostie si cateodata mi se pare ca sunt prea aspra cu ea. Observ ca atunci cand o intreb ce a vacut, de ce a facut asta, ea incepe sa miortaie si sa spuna NU NU. Cred ca trebuie sa o las mai moale.
Cred ca pe la inceputul lui septembrie daca nu se va schimba nimic venim in romania, si sper sa nu se schimbe.Ieri pe 4 eu si sotul meu am implinit 8 ani de casnicie, iar astazi sotul meu a imbatranit cu un an. Maine ma duc la doctor ginecoloc la o vizita de rutina, nu am fost de mult de tot. Am facut si eu socata, aiesit tare buna.Aici nu se vand florile pe piata si nici u se stie ca se poate face soc din ele. pacat nu stiu oameni ce pierd.Cam atat pe la noi.
Pupici
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
alus spune:
Buna fetelor
Nu am intat pe aici de cateva zile, dar nu prea am timp, tot timpul am cateo trdaucere. Cateodata nu am timp de nmic nici macar sa respir. Dac nu ma ocup cu traducerile trebuie sa ma ocup de casa sau Julia.
Anacami- compleul este cel din Brazilia.
Vanesa imi apre tare rau. Ma voi ruga impreuna cu taoate fetele.
Fetelor nu va suparati ca nu va raspund la toate, dar am intrat pentru o clipa.
La noi totul este bine, Julia inca mai face pipi pe unde apuca cand nu are pampersi, vorbeste din in ce in ce mai mult si tipa din ce in ce mai tare
, dar si asa este o dulce, ma mai infuriu pe ea cand face vreo prostie si cateodata mi se pare ca sunt prea aspra cu ea. Observ ca atunci cand o intreb ce a vacut, de ce a facut asta, ea incepe sa miortaie si sa spuna NU NU. Cred ca trebuie sa o las mai moale.
Cred ca pe la inceputul lui septembrie daca nu se va schimba nimic venim in romania, si sper sa nu se schimbe.Ieri pe 4 eu si sotul meu am implinit 8 ani de casnicie, iar astazi sotul meu a imbatranit cu un an. Maine ma duc la doctor ginecoloc la o vizita de rutina, nu am fost de mult de tot. Am facut si eu socata, aiesit tare buna.Aici nu se vand florile pe piata si nici u se stie ca se poate face soc din ele. pacat nu stiu oameni ce pierd.Cam atat pe la noi.
Pupici
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Haideti ca trebuie sa ma plng si eu putin. Ma duc eu azi voiasa la servici si ma apuc sa fac PDF-urile la revista. Mergea incet dar asta este, mai unele corecturi si asa mai departe. Cand zic e gata si hai sa verific o pagina daca e bine surpriza!!!!! Toate printurile erau gresite
si nici nu se punea problema sa trimit asa ceva la tipar. Asa ca dai si fale din nou, de data asta pe alt calculator cu alte setari. Astea au iesit bine. E si ca sa inchei, azi fiind si zi de salariu cand i-am luat alta surpriza!!!!! Penalizare 10% pentru o coperta gresita numarul trecut si o reclama pierduta prin calculator.
E si uite asa se incheie un numar lucrat in viteza. Tare ma-s mira sa iasa bine. Sigur am scapat eu ceva pe acolo.
Anacami Revista nu se vinde, e distribuita gratuit.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Bebe Beca spune:
Vanessa, multa sanatate mamei! Si multa putere tie...
Astazi a avut Rebecutza trei episoade de voma, aparute din senin... Dimineata a mancat cereale cu lapte, micul ei dejun obisnuit. Si la vreo jumatate de ora de la masa a inceput distractia. Pe la 12 s-a terminat, de atunci nu a mai vomitat si nici nu mai da semne ca ar deranja-o ceva.
In rest, toate bune. Prietenii cu care trebuia sa plecam in vacanta divorteaza si acum cautam persoane dispuse sa cumpere biletul lor. Daca auziti de cineva care vrea sa isi petreaca vacanta in Grecia si nu mai gaseste bilete...
Cami, Nico sa poarte sanatosi copilasii hainutele noi!
Simona, spor la invatat!
Irinusha,
pentru copilas!
Irinel? Ce faceti voi?
Diana? Voi cum sunteti?
Burticile ce mai fac?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
Alus, La multi ani sotului tau si la multi ani fericiti impreuna!
Am pus poze din minivacanta din Bulgaria.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
vanessa ionescu spune:
va pup pe toate si multumesc de sustinere.
pe mama am adus-o acasa azi din spital dar vestile sunt foarte proaste. se pare ca din pacate, vorbim de luni si nici alea prea multe (1,2 sau 3). Are metastaze pleurale. Adica un fel de metastaze la plamani dar la pleura defapt. i-au scos 2 litrii de lichid dar asta se reface repede. nu mai intru in amanunte ca nu sunt deloc placute.
noi maine dim plecam 4 zile la mare (nu mai pot sa tin baietii in bucuresti) sunt turbati iar andu este disperat, se plimba cu colacul si barcuta prin casa de duminica (Nu stiam inca de mama cand i-am promis). Toata iarna am stat in casa ba cu operatia, ba cu citostatice... Vine matusi-mea sa stea cu ea si noiplecam 4 zile. plec cu o inima.... darchiar nu pot sa nu-i duc cateva zile dupa ce l-eam promis. si asa sunt doar 4 zile. nu stiu ce ne va rezerva vara asta...
va mai scriu cand vin
inca odata, multumesc mult pentru tot si imi cer scuze ca nu va pot raspunde la toate.
de Irinel ce mai stiti? am vazut ca aici nu a mai scris sinu am avut timp sa intru la celalalt subiect.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)