Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
anacami spune:
La multi ani Carmen (Mephala)! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
LA MULTI ANI CARMEN! 
Aici si Acum sa fii fericita si implinita!
Pupici baiatului cu ochi de CER-Iustin!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Bebe Beca spune:
La multi ani, Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita!
Vanessa, nici nu stiu ce ar putea fi spus... Drum bun si sper sa aveti vreme buna.
Noi nu am mai avut probleme de ieri, slava Domnului! Nu a mai vomitat, a mancat bine... sper sa o tina tot asa.
Caut in disperare pe cineva care sa ia biletele prietenilor nostri, pana acum nu a aparut nimic concret...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
La multi ani, Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita!
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Irinusha spune:
Carmen, la multi ani!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! ... si mai ales de copii sanatosi! Dragoste, realizari, fericire!!! Si sanatate, ca-i mai buna decat toate! :) 
Vanesa, sejur placut ... lasa si tu grijile acasa ca oricum nu rezolvi nimic stand cu inima indoita! Petrecere faina ptr. baieti! Barem asa va incarcati cu totii bateriile ptr. ce urmeaza! Inca o data, imi pare rau!
Ioana, totul in ordine cu Rebeca? Pupici sa-i treaca!
Nico, si te penalizeaza pe tine? Pai decat tu ai gresit? Ciudat sistem!
Paloma, tocmai ma uit la pozele voastre. Cristina e o frumusete mica! Pupici dulcetei!
Noi suntem bine! Operatiunea olita merge in continuare, fara accidente. Ba chiar ma uimeste. Azi dimineata eram la bucatarie cand incepe sa urle Cris din sufragerie: "Kk! Kk!" Las totul balta si fug sa-l pun pe oala ... si cand colo Cris facuse deja si imi arata mandru carnatu'
... asa face si la pipi, ba chiar ne certam cand sunt prin zona si vreau sa-i dau eu chiloteii jos ... "Nu, Chis!". Ma bucur tare mai ales pentru kkuta, ptr. ca tot am auzit ca-i mai greu de invatat la kk ... se pare ca-i talentat fi-miu! ;)
Acum ne chinuie talentele, ca vrea el sa faca totul singur. Chestii de genul! "Nu, Chis!" se imbraca, "Chis" se incalta, "Chis" se spala, "Chis" descuie usa, si tot asa ... ba mai nasol, ca daca indraznesc sa-l imbrac eu, isi da totul jos sa se imbrace el singur! Si stam frate, ca deh, nu-i voie sa-l ajut ... ca altfel se dezbraca din nou si o luam de la capt! Of!
De cateva zile suntem iar mobili, cu bicicleta. Adica cu scaunelul de bicicleta, remorca face o pauza. Sta Cris in spate, n-are treaba ... si ma-sa plezneste de mandrie in fata!
Ieri cand am mers in trei cred ca l-am intrebat pe ta-su de cateva ori: "Cum imi sta cu Cris in spate?" :) Azi ne-am facut asa cumparaturile, dupa care am fost intr-un parc la locul de joaca ... i-a placut de nu-l mai puteam lua de acolo, ba se dadea pe tobogan, ba in leagan, ba arunca cu pietricele ... I-am luat, din lemn facute, jocuri: Memory si Domino. Sunt curioasa daca or sa-i placa!
Cam atat de la noi. Va pupicim!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
madutza spune:
Buna fetele,
La multi ani Carmen!
Ce mai faceti? Eu am fost foarte ocupata si nu am avut timp sa citesc si sa scriu. Am intrat o fugutza sa va spun ca suntem bine si sa nu va faceti probleme din cauza noastra.
Imi pare rau ca nu ami am timp sa va scriu, poate o sa reusesc diseara de acasa.
Va pup pe toate!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Irinusha spune:
Uitasem:
Alus, sa-ti traiasca sotul! Casa de piatra in continuare!
V-am povestit oare? Saptamana viitoare vine prietenul nostru (italianu' ;), care acum s-a mutat iar la Roma) la noi. Sta cam 4 saptamani ... si de abia asteptam! E vechi prieten cu Boby (ca deh, asa au barbatii prieteni, de la gradinita ;)) si dintre toti prietenii lui Boby imi e cel mai drag ... de fapt e cel mai bun prieten al meu, dupa Boby binenteles :) Cand i-am povestit Cristianei (nasa lui Cris) de Ady imi spune: "Auzi, ca sa-l speriati, intampinati-l si voi cu var si bidinele ... :)" ... m-a bufnit rasul, ca de altfel nu-i nici o gluma, o sa-l punem la treaba pe baiat, sa nu se plictiseasca :)
La inceput a muncit in Italia la "spart de ziduri" cum ii spun eu, deci in constructie ... asa ca se pricepe. Si poate asa reusim si noi sa ne zugravim bucataria, sa scoatem laminatul si sa punem linoleu, sa-i facem camera lui Cris, sa reinnoim gresia pe balcoane .... am uitat ceva?! ;) Cred ca dupa o saptamana o sa dea bir cu fugitii :))
Gata, va las, ca v-am plictisit destul! Pupici din nou!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI CARMEN, multa sanatate si tot ce-ti doresti! Pupici pentru cei 2 baieti
La multi ani Alus pentru sotul tau si o casnicie frumoasa in continuare!
Vanessa, iti doresc sa reusesti sa te relaxezi zilele astea si sa te bucuri de minivacanta impreuna cu copii
Ioana, bine ca Rebecca nu a mai vomitat, poate a mancat cu pofta sau prea repede. Sper sa gasiti pe cineva pentru bilete eu as merge si maine, dar nu se poa... Cum merge activitatea la agentie?
Irinusha
, nu-i bai ca doar nu era Romania:), dar in finala sper sa castige favorita mea Franta. Am reusit sa vad si eu pozele din vacanta cu voi. Sunt superbe si am 2 favorite:) cand da Cris noroc cu tine si cand citeste foarte concentrat. Este un scump. Si zii asa il pui la munca pe prietenul vostru... , mai daca face treaba buna si eu incep renovarea(sper) si as avea nevoie de ajutor si promit ca daca ma ajuta tin cu Italia in finala![]()
Nicoleta, uf ce ma enerveaza si pe mine graba asta si noi suntem fugariti ca de nu stiu ce:(. Sper ca numarul asta sa fie bun si sa nu se mai greseasca nimic, probabil ca nu va urma o prima dar macar scapi de un stres. La ce tipografie tipariti revista?
Simona, multumesc pentru carticele, le-am descarcat ieri, inca nu m-am apucat de lecturat, dar sper sa-mi fac timp.
Si pentru ca tot m-am plans de necazurile din ultima vreme, iata ca a mai aparut o problema, am pierdut
, imposibil sa-mi dau seama cum actele mele(CI, carnet de conducere) si talonul de la masina cu asigurare cu tot si sunt disperata de-a dreptul. Nu pot sa-mi inchipui cum am reusit, le tineam intr-un buzunar separat in geanta special ca sa nu le agat cumva cand i-au ceva din geanta si pur si simplu nu le mai gasesc, sa mi le fi luat cineva crezand ca am si bani acolo??? Nu stiu, dar e foarte grav, azi m-am interesat ce tb facut si-mi vine sa
, mai ales ca sotiorul meu iubit mi-a scos si ochii pe chestia asta, ce ma poate enerva. El anul trecut a pierdut de 2 ori portofelul intr-o sapt, cu toate actele si bani si m-am abtinut de la comentarii, doar l-am rugat sa nu le mai tina impreuna. Na acum spre satisfactia lui le-am pierdut eu si nici nu erau impreuna cu portofelul
. Asa ca acum ma pregatesc sa-mi mai i-au o portie de sapuneala
pentru ca talonul este pe firma unde lucreaza el si tb sa se duca la leasing, m-a si anuntat ca nu are chef, mama ce nervi am
Scuze...
pupici si o zi buna!
Irinusha spune:
Laurina, imi pare rau! Imi dau seama ca-i nasol sa umbli dupa ele. Dar esti sigura ca le-ai pierdut? Intreb ptr. ca eu pun totul bine, dupa care nu mai stiu unde le-am pus, intru in panica, imi panichez sotu' si tot asa ... si pana la urma le gasesc ... mai nasol e ca le gasesc dupa ce nu-mi mai trebe :)
Hai, lasa supararea, ca te descurci tu! Iar sotului intoarcei-o cand nu se asteapta ... eu una stau tot timpul cu gura pe Boby, n-are curaj sa-mi reproseze ceva ![]()
Io tin cu Italia! Nu mi-a placut deloc cum au jucat francezii - si eu sunt pe langa, si tot am vazut - pe cand portugezii s-au straduit si le-a tait-o arbitru ...na, asa-i viata. Dar lasa ca-i fac italienii duminica praf! :)) HAI ITALIA!
Pupici sa-ti treaca supararea!
PS: Ati vazut disputa aici pe DC?! ... sa plangi si mai multe nu!
Irinusha &
Cris (03.05.04)

(28+) si
Iustin (5.06.2004)