Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa - distractie placuta la mare banditilor si sa aveti parte de vreme frumoasa.

Ioana pupiului si sanatate. Poate nu i-a priit ce a mancat de dimineata.

Irinusha Cris, baietul mare, cred ca iti vine sa il papi cand se imbraca el singurel. Spor la treaba, cu asa un ajutor o sa terminati repede si o sa aveti timp si de distractii.

Mdutza cum mai e pe la servici, ai intrai in paine? Anei. Cum ii merge la bunica?

Alus - la multi ani sotului si casa de piatra. Iuliei

Laurina - Mai cauta actele poate le-ai pus bine si nu mai tii minte. Eu cand nu gasesc ceva incerc sa imi aduc aminte ce am facut ultima data cu acel lucru.
penalizarea am luat-o pt ca numarul trecut a trebuit sa ma duc la tipografie (la Libeti) sa tin locul responsabilului de tipar si am dat BT pe o reclama care nu i-a placut clientului cum a iesit. Acum am schimbat tipografia (Romprint) si nu stiu cum o sa iasa. Saptamana trecuta am tiparit la ei alta revista si nu a iesit cum trebuia.

Felete io sunt tare fericita. Am gasit in sfarsit veverita din Ice Age care ii place Biei foarte mult. O caut de cateva luni, rugasem chair si un coleg care a fost in Barcelona sa se uite dupa ea. Acum am gasit-o la Carefour. Sa vedeti ce fericita o sa fie puiu meu. Pentru maine mi-am luat liber si o sa plec la tara.
Of, ce dor imi e de ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Carmen!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Buna fetele
Ce liniste e pe aici. Se vede ca vine we. la nazdravani si pentru mamici.

Eu sunt aproape gata de plecare. Am facut curat in casam mancarica pt sot (astept sa se raceasca sa o bag la frigider), am platit si niste facturi si am facut bagajele. In mamix 1/2 de ora plec la Biencuta mea.

Va doresc un we placut alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Un week-end fain si din partea mea! Pupici la pitici! Vreme buna si mult timp liber petrecut cu copilasii!
Va pup!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu am mai avut probleme cu Rebecutza. A fost ok pana acum si se vede treaba ca o sa o tina tot asa, pisoiul meu mic...

Activitatea agentiei este inca scazuta, asteptam sa iasa facturile, ne tot amana firma la care le-am comandat... Si asteptam si licenta, pentru a face stampila. Se pare ca licenta o vom primi marti (licenta ca foaie, ca licentiati suntem din iunie).
Pana acum avem un singur client, o familie care pleaca in Bulgaria.

Cam astea pe la noi. Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Nicoleta, ce fericire pe Bia cand va vedea veverita!
Irinusha, felicitari copilasului pentru realizari!
Laurina, te compatimesc... Este ingrozitor sa umbli dupa acte...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Noa,
mai vin si io pe-aici si pleaca lumea?...

Laurina-whoaa...acte pierdute..brrrr...mi se face pielea de gaina,ca si io am patzit-o si stiu ce inseamna...Bafta,mami,sa le gasesti..poate le-ai pus pe undeva prin casa...

Alus-CASA de PIATRA si LA MULTI ANI sotului!

Nico-super ca ai gasit veveritza...sper ca Bia va fo super incantata!

Irinusha-mey ce "CHIS" dulce ai...io ma gandesc ca tre' sa fie tare fain cand vrea el sa le faca pe toate,da' apoi stau si ma intreb,daca si Victor ar face la fel cand io ma grabesc sa ajung undeva...oare oi avea rabdarea ta?(da-mi si mie,nitzica!)...
Iar cu pretenu',io zic sa il invitati la bere undeva si cand i-o fi lui lumea mai draga sa-i intindeti "lista cu cerintze" ... moamaaa...ce fatza o facea...imi vine sa rad de-acum.(da' io sper ca il iertati totusi)

Mey,azi am fost cu Victor intr-o curte unde s-a balacit intr-o caditza vreo cateva ore (la umbra)...cand am ajuns acasa,la 5 pm,a cazut lat de somn...si acuma doarme...oare s-o mai trezi?...O sa pun poze in curand,cu balaceala.
Iar cu invatzatul,nu ma intrebatzi...n-am nici un chef...imi trebe 2 ore sa scot cartzile,si dupa 10 min...incep sa fac program la familion: azi merem colo si colo si colo...

WE fain si sa auzim numa' de bine!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Am un pic de timp liber si vreau neaparat sa va scriu.
La serviciu am intrat in paine, asa e. Ana acum sta o saptamana la o bunica, o saptamana la cealalta pentru ca sunt geloase bunicutzele si se supara daca nu le las la fiecare. Mie imi este tot mai greu sa nu o stiu langa mine si cand vine se poarta urat, se razbuna probabil...Azi o duc cu mama la Breaza, la bunica mea sa ste ao saptamana. Sper sa se simta bine acolo si sa o mai trimi si altadata. In rest e f bine: mananca singura, am scapat definitiv de pampersi. Nu vrea sa manance fructe in schimb, in afara de pepene. Vorbeste mult si a invatat multe poezii si cantecele. Vrea sa spele vasele toata ziua. Cred ca prin toamna o sa incercam sa ii scoatem si biberonul.

Simona, multumesc pentru carticele!

Ioana, poate ne trimiti si noua niste oferte si poate creste nr. de clienti la agentie...

Irinusha, mey ce in forma este in ultimul timp. Toata ziua pe forum!!! Wow, intrati in renovari. Mult succes! Si aAna a intrat de ceva timp in faza "NU! SINGUA!" si nu e singura de negativism si independenta!!!

Vanessa, ai facut foarte bine ca ai dus copii la mare, nu trebuie sa iti faci mustrari de constiinta. Si sunt sigura ca intelege mamica ta. Multa sanatate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Buna fetele

m-am intors de la tara si am o durere de cap ingrozitoare.
Pe scurt mi-am vazut puiul si l-am iubit. Draguta de ea facea ce facea si ma treaga spre poarta si imi spunea "aide, acas a mine". Imi venea sa plang si incercam sa-i explic ca eu trebuie sa merg la servici si nu are cu cine sta acasa. Veverita i-a placut numai ca dupa ce a studiat-o a inceput sa zica "mami tantu beau, tigu beau" adica mai vrea elefantul si tigrul. Elefantul i l-am luat si o sa ma duc sa ii iau su tigrul. O sa ma omoare sotul, da un pui am si pentru el fac orice.
Biei ii merge bine. Sta toata ziua pe olita o ridici de acolo cu urlete si trebuie sa arunce tot ea olita la wc ca altfel incepe iar scandalul. Se joaca mai mult singura si daca are si putina apa in cadita e cea mai fericita. Maduta si ea la fel ca Ana nu vrea sa manace fructe si are de unde mere, caise, corcoduse, zmeura, iti vine sa o bati cand o vezi ca stramba din nas.

Am pus aici cateva poze

http://community.webshots.com/album/552086921oOJfni

ma duc sa termin papica ca mie foame

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca reteta de la placinta cu mere a lui Nally e super buna cu orice fel de fruct in ea. Si amanca bantiti de numa. Ete asa o pacaleste pe Bia sa mai pape si ea fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Scuze ca n-am mai intrat toata saptamana...fff.mult de munca la servici.
Noi suntem bine, am avut-o pe Amalia toata saptamana acasa (a stat sora mea cu ea). Nu va spun cat de fericiti am fost. Amy a fost o dulceata de copil, atat de cuminte si de iubitoare incat ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda ca mi-a daruit un asa copil minunat.
De azi e din nou la bunica si nu prea ii mai place . Vrea cu mami si tati la "boc" (la bloc).
Imi doresc cu ardoare sa o am acasa.
La gradi am primit raspunsul: nu o primeste din toamna ca n-are 3 ani. Asa ca la primvara avem mai multe sanse.
Pana atunci o sa iau bona. Am gasit 2 femei care imi plac. Avem intalnire cu ele azi si maine.

Madutza, ma bucur ca sunteti ok si ca Ana evolueza atat de rapid.
Uite eu am obs ceva la Amalia. Pana s-o ducem sa stea la mama vorbea mult mai multe cuvinte. Apoi a fost schimbarea asta de mediu si n-a mai scos un cuvant. Prea putin vorbea.
Cum am avut-o saptamana asta acasa cum a inceput sa vorbeasca.

Spune-mi cum ai scapat de pampersul de noapte ???Eu am incercat sapt asta si face pipi ca o vacutza noaptea...nici nu se sinchiseste sa se trezeasca. Si oricum bea ceai noaptea.
Asa ca am zis intai sa scoatem biberoanele si apoi incercam din nou sa renuntam la pampers.
Asta inseamna sa-mi C.O. ca altfel...

Irinusha, felicitari lui Crisulet cel dulce.

Ciuss, pupici lui Victoras si tie spor la invatat.

BebeBeca, succes cu agentia. De ce va amana ce-i cu facturile ???

Tnicoleta, ce frumos ca ti-ai vazut puiul.
Cum rezisti fara ea? Ca eu am 9 luni de cand sunt "parinte de week-end" si crede-ma ca plang de fiecare data cand o las la ai mei. Si numai rezist.

In rest, ce sa va mai zic de noi... Vrem sa facem ceva investitii in apartament ca ne-am mai revenit financiar de cand ne-am mutat in ap. asta. Asa ca in august incepe demolarea prin casa. Adio (DIN NOU) concediu de odihna .

Promit sa revin !!!

O sa mai pun niste poze de la nunta de acum 3 saptamani. Astept sa le primesc din clipa in clipa si le pun de indata.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput