Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Hop si eu daca ma mai primiti.
Multumim mult pt urari. Si mii de scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum sa urez si eu toata sanatatea, fericirea si toate bucuriile copilasilor vostri.
Noi am fost mai grabiti si mergem deja la gradi, una particulara pt ca cele de stat oricum sunt inchise vara. Am ales una din Ploiesti ca sa-l poata duce si aduce mama - deocamdata merge la program scurt. Din cat l-am observat si eu cred ca e foarte incantat. Al meu nu vorbeste dar cum se trezeste dimineata, dupa ce-si bea lapticul isi alege hainute si ne zice pa. Si daca-i spui ca mergem la gradinita la copii e deja la usa :))
Cami, tare sunt curioasa sa-l vad pe Sebi pe role! Eu habar n-am sa merg pe ele (n-am curaj)si nu stiu zau daca o sa-i iau. Ziceai ca va duceti in IOR...soacra-mea sta langa statia N Grigorescu deci aproape de parc... Si apropo de orase interesante... nu stiu Madrid sau Lisabona dar Paris-ul mi-a mers la suflet chiar daca inainte nu era pe lista prioritatilor mele de vizitare. E plin de muzee si chiar daca nu ai timp de ele tot ai ce vedea. Si Londra e super, chiar mai curata, parca mai bine organizata dar aici e problema cu viza.
Irinusha, dar stati chiar bine cu progresele. Al meu tocmai duminica ce a scapat o gramajoara pe covor. De fapt doua. Una mi-a aratat-o si pe cealalta care era "grosul", am intins-o putin cu calcaiul. Imi venea sa-l bat. Drept pedeapsa tot nu i-am pus pampers si la 10 min il vad ca se tine cu mana de parca "facea ceva". L-am pus pe olita si...victorie!!! Dar ce folos...eram parca mai bucuroasa daca inversa treburile...

Acum o sa am in sfarsit mai mult timp sa intru pe forum. Viata mea s-a schimbat total fata de acum 2 saptamani. Am inceput un alt servici la Bucuresti, sotul a plecat iar, Andrei la Ploiesti la gradi...
Ma grabesc sa ajung la el ...si-a serbat ziua la gradi cu tort si sampanie dar asteptam si alti doi copilasi acasica.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iaca mai apar si eu pe aici.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Sa fiti sanatosi, sa aveti o copilarie fericita si sa aduceti numai bucurie parintilor!

Noi am fost la doctor la controlul de 2 anisori si are 18 kg si 92 cm. Ne-a spus ca o sa fie a big, big guy. De mancat, mananca nu pot sa spun ca nu, dar are doar 3-4 feluri pe care le rotim. Cred ca au inceput sa apara si ultimele maselute (al doilea rand) ca acum 2 seri s-a trezit urland la 1 ora dupa ce adormise. Asa mi-a facut si cu caninii si primul rand de maselute si ne tine distractia vreo 2-3 luni. Asta e, nervi tari si rabdare.

Cami, esti curajoasa cu rolele. Asteptam poze "cu lole".

Alus, dulce frumoasa ta.

Bebe Beca, bafta cu agentia. Vreau si eu la mare cateva zile. Aici chiar daca am oceanul la juma de ora distanta, apa e rece si nu prea putem intra. Noroc ca avem piscine.

Irinusha, ce bine ca ai parchet. Pai eu ce curaj sa am sa-l las fara pampers cu mocheta in casa. Ne mutam curand daca ma incumet sa-l las in curutul gol.

Laurina, ne inscriem si noi la crize. Mai e mult pana la 3 ani?!

Strumfi, esti mai bine?! Pupa strumfuletii mici.

Ati vazut ca Mariuca a mai luat in greutate?! Ce vesti bune. Irinelule, mai numeri?! Pierzi vremea ca Mariuca o sa danseze curand, curand. Sarut-o dulce, dulce din partea noastra!
Apropo, subiectul ca Maria a fost mutat la Casa Credintei.

Am reusit si am pus poze si de la party din parc la semnatura, la "2 anisori park party".

Va pupacesc dulce pe toate si pe piticlonti,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Carmen,recunosc si eu ca nu suntem parinti chiar "la locul lor"; insa, nu ne-am putut abtine .
Rolele sunt astea:
http://www.fisher-price.com/us/products/product.asp?id=31580
+
Echipament de protectie:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4926531

Poze o sa pot face de saptamana viitoare, cred ca o sa fie tare nostim (sper sa nu cada sub greutatea echipamentului ).

Tare frumoasa cred ca a fost petrecerea voastra, din poze se pare ca v-ati distrat tare mult, atat copii cat si adultii

Strumfi
, ai niste copilasi tare dulcei! Pupici pe falcutele lor!

Mammy, bafta cu noul serviciu! Felicitari! Super ca lui Andrei ii place la gradinita, sper ca si lui Sebi sa ii placa la fel de mult.
Multumesc si pt. sfaturi, sotul meu are vize pt. cativa ani pt. SUA, Canada,a avut-nu stiu daca mai are valabil- si pt. Anglia; problema ar ramane cu mine ....Sa stii ca el chiar propusese Londra, si lui i-a placut f. mult! Sper sa ne hotaram intr-o luna (cel mai probabil o sa plecam fara Sebi...).Voi cand mai mergeti la Londra?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Irinusha, imi imaginez ce atmosfera poate fi in "tara campionatului mondial la fotbal"! Din pacate eu nu prea ma uit la meciuri; din pacate, pt. ca daca se califica Romania era alta treaba..Socrul meu cred ca nu rateaza nici unul de pe la 8 seara pana noaptea!!!
Distractie placuta in continuare!!
Tare bine ca este intelegator, FELICITARI din tot sufletul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

una calda, una rece.
hai sa v-o spun intai pe cea calda...
azi a stat Cata toata ziua fara pampers (cu exceptia celor 2 ore de nani dupamiaza). am si fost afara fara pampers. mai veneam sus la oala. (cand era Andu mic mergeam si cu oala in parc. aveam un rucsac special ca nu facea pipi din picioare.).
acum vine si cea rece: eram in bucatarie iar baietii mei in sufragerie se jucau cu masinutele. la un moment dat Andu muta masuta (care nu e mare dar e solida) sa caute niste masini in spate. dupa un timp aud o bufnitura si niste urlete. fug, il adun pe Cata de pe jos (ca el urla) si cand il iau in brate constat ca are un ditamai hematomul la arcada. era verde ca nici vanat nu pot sa spun ca mai era. si era imens, cat o nuca. am intepenit. nu stiam in ce parte sa alerg cu copilul in brate. i-am pus gheata, linguri, solutie din aceea de la urgo de contuzii (care e minunata va garantez eu dupa ziua de azi). L-am sunat pe dr care mi-a zis ca asa se face lovitura la arcada, imensa. si mi-a zis ca cel mai rau ar fi sa fie sparta dar asta se vede doar la radiografie si nu la orice aparat ca e in zona ochilor. Dar parerea lui a fost ca nu e sparta pentru ca nu mai urla copilul. mai rau urlam eu. L-am intrebat pe Andu ce a patit dar mi-a zis ca era cu spatele si nu a vazut. Trecand peste astea (s-a dezumflat cucuiul, mai e doar putin umflat si e vanat), vine tati seara de la servici si il ia pe Andu direct si-l intreaba cum l-a lovit pe Catalin la care Andu incepe sa ne povesteasca cum se bateau pe o jucarie si l-a impins de a cazut cu capul in masa. M-au apucat niste draci pe el de nu va pot spune. Andu nu numai ca nu prea minete, dar pe mine nu ma minte mai ales in legatura cu Catalin. explicatia lui a fost ca la cat de rau s-a lovit Cata i-a fost frica ca-l luam la bataie. NIci acum nu vorbesc cu el chiar daca se gudura ca un catelus pe langa mine.

si uite asa a trecut si ziua de azi.

nu mai plecam vineri la Valcea (se anunta vreme rea si sa stau cu copii in camera de hotel nu-mi convine). Plecam saptamana viitoare la mare.... sper.

va pup, noapte buna.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani Avia
La Multi Ani Andrei Alexandru

La Multi Ani Roxana

Scuzatima ca nu va scriu prea des dar nu prea mai am timp, va promit ca o sa fac totul sa va scriu mai mult ce este pe la noi.

Pupici

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Ciuss, draga mea, de bine ce iti spuneam ca sunt ok, ei bine...am dat-o in bara.
De vineri seara m-a luat o raceala cumplita. De la aerul conditionat. Nu va spun cat de rau a putut sa-mi fie. Si colac peste pupaza m-am si deshidratat . Am facut febra mare.
De abia azi am revenit la serviciu, dar tot rau ma simt. Mi-as lua concediu vreo 2 luni asa....sa nu mai stiu si sa nu mai aud de nimic.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor din ultimile zile

Buna fetele! Si io pe aici. Am multa treaba la servici si nu mai apuc sa va scriu.
Bia e la tara si mie tare dor de ea. Seara cand plec acasa mi se pare tare ciudat si n-am nici o tragere de imima sa intru in ea, mai ales ca e si foarte cald.
Lui Bia ii merge bine acolo numai ca nu mai vrea sa doarma dupamasa, sau nu isi face soacramea timp sa o culce pt ca se trezeste la 9-10 dim iar ea il culca pe Alex la 12 si imi spune ca nu vrea sa doarma atunci. Mai tarziu cred ca nu isi mai face timp sa o culce si pe Bia. Sper sa se simt bine cu noul program pt ca ea este un copil somnoros.

la toata gasca si pt mamici

Cris Sanatate multa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

nicoleta cum adica trebuie sa-si faca timp sa o adoarma pe Bia? Al meu odata venit de la gradi bea ceva si se duce (singur sau de manuta) sa se culce in patut de obicei. Daca nu ar dormi ar fi foarte morocanos si ar face numai prostii. Si la ai mei e foarte cald - innabusitor. Andrei s-a frecat toata noaptea prin pat.

cami, la Londra nu stiu cand mai ajungem Sotul meu a primit un contract in Wales dar e foarte nemultumit de conditiile de cazare si vrea sa-l schimbe. Viza e o problema dar cred ca daca le prezinti copie dupa cartea de munca si adeverinta de acolo cum ca esti in concediu in perioada respectiva, plus dovada cazarii (rezervare ceva) ar fi mai usor. Cel mai bine sa trimiteti mail la ambasada sa va indrume ei cum sa faceti.

Sa va spun cum a petrecut al meu ziua de nastere...
La pranz, dupa ce au luat masa la gradinita, s-a dus mama cu tortul in forma de iepuras, i-au cantat la multi ani si i-au dat copiii cadourile (o gramada si super dragute). El era foarte incantat si se pupa cu toti ca sa stranga toate pungile. Seara au venit doi copilasi la noi cu mamicile lor si au jucat prin casa, au calarit calutul si tricicleta, s-au imbrancit chiar pe masinute... Abia a adormit de atata agitatie.
Azi e ziua mamei, dar de la o vreme trece neobservata...

Mergi la inceput

Buna!

La multi ani ultimilor nostri copilasi care fac 2 anisori:
La multi ani Mihnea!
La multi ani Catalina Teodora!
La multi ani Rebeca Patricia!

La multi ani mamica Claudia!! Waw, sunteti nascute in aceeasi zi, si mama si fiica!?!? Dubla sarbatoare in familie! Deosebit!

Laurina, sa-ti traiasca puiutul, sa fiti sanatosi si fericiti!!

Mergi la inceput