Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cius, cred ca tu intrebai de Bertha...cred ca e doar ocupata, a mai scris la subiectul Mariei.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, multumesc de aprecieri! Evident ca nu ma supar ca seamana cu tati... In alta ordine de idei va tin pumnii stansi stransi ptr. miercuri! Ma voi gandi la Mariuca si la familia ei minunata!

Cami, Cius, nu stiu cat ii de destept copilul meu dar de prostii se tine nonstop... Reuseste sa scoata din pepeni toata familia, bunicile, pe tata-su nu mai vorbesc, pe mine... Doctor in Romanaia de azi nu-i o fericire sa fii, asa ca sigur nu-l voi incuraja in directia asta... Dar daca o sa vrea asta e...
Cami, apropo, multa sanatate!
Cius, f. bine ca ai slabit dar mai ai... Vezi ca n-am aruncat inca biciul.. Oricum imi trebuie sa ma autoflagelez cand voi incepe eu cura de slabire...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Sanatate multa la copilasii simamicile bolnavioare!
Cata face numai nazbatii. mai nou, are niste raspunsuri de innebunesti. de vreo doua zile cand ii spui ceva, orice, iti raspune: am inteles sau "nu am inteles". Asta seara ma intreaba "mami, ce faci?" la care eu ma uit la el si ii zic "te iubesc" iar el:" am inteles".
cand se cearata cu Andu vine si ii zice "pace, pace intre doua bibitoace" (tot frati-su l-a invatat).
Cand plecam la munte (daca nu intervine nimic si plecam), ramane Ciprian acasa. Ne duce duminica si pobabil ca in ajunul zilei de 5 vine si el sa ne ia. am zis in ajun pt ca, e focul de tabara si poate vine si el sa stea cu noi. mai ales ca, pe 5 se pare ca trebuie sa mergem la un botez si atunci venim devreme acasa.
Irinel, tin pumnii si sa ne ti la curent. chiar te-asi ruga daca poti sa scri si la subiectul asta, ca pe celalalt il urmaresc mai greu.
va pup pe toate.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna dimineata fetele!

Io am fugit joi pe la ora 15 de la serviciu direct la tara la Bia. A fost asa bine langa ea. Si ea s-a bucurat cand m-a vazut si cat am astat acolo nu m-a scapat din ochi. Ca de foiecare data m-au innebunit copii cei mari. Dar dintre toti Bia este cel mai cuminte copilasi, si zic asta nu neaparat sa o laud. Nu plange fara motiv, boacane face putine, mananca si o ajura pe mamaie la treburi si este foarte ordonata pentru varsta ei. Isi due singura olita la wc si o goleste dupa ce face in ea, ba o arunca si pe a lui Stefi care o lasa pe unde apuca, isi stringe masa dupa ce mananca si o sterge, intr-o zi a adunat toate sticlele goale si le-a pus intr-un loc. Da cu matura prin curte si o ajuta pe mamaie sa intinda rufe. E tare haioasa sa auzi cum zice foarte serioasa "A loco lol (ei)", sa fie toate la locul lor. Intr-o seara m-a distrat ca vroia sa se duca si ea sa mulga vacuta, striga la ea "peteshte mine, peteshte mine" adica sa o primeasca si pe ea. Daca era o vacuta cuminte o lasam sa se duca dar asa i-am dat vacuta ei de jucarie sa o mulga.

Hai ca m-am intins. la toata lumea, va raspund de la servici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor!!!

Mama! dar cat ati mai scris. Eu pana una alta nu am internet in noua casa!!! Sa speram ca la sfarsitul saptamanii....
Irinel-ma bucur mult pentru Mariuca ta! Tinem pumnii pentru miercuri!
Nicoleta-ce fetita ordonata ai! Pup-o din partea mea! Vanessa-multa sanatate mamei tale!
Simona-nu am terminat in totalitate! Tot mai am de aranjat mici chestii, dar asta se poate face si in timp!

VA pup! Si va mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, frumusica tare Timeea!
Si Vladut ce-a crescut! Face si la olitza! Brava! Cum ai reusit?

La multi ani mami Christina!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona Multumesc de invitatie. Acu trebuie sa imi fac si timp ca tocmai ce incepe balamucul la munca.

Vanesa Mey, imi pare rau ca nu se simte bine mama ta, ma rog sa isi revina si sa puteti pleca in tabara. lui Cata vorbaretul, mey m-a bufnit rasyl cu "pace-pace"

Cami Hai ca incet-incet se rezolva toate. santate multa si lui Sebi. L-ati scos cu rolele afara?

Cris Ce ma bucur pentru voi ca ati gasit bona. Acum Ami mai sta la tara pentru aer nu? Hai ca ii va prinde foarte bine. Spor la renovare.

Laurina Uau, ce baiet mare ai. Succes la gasirea unei slujbe cat mai aproape de cerintele tale. Ce ai facut cu actele, le-ai gasit sau ai alergat dupa ele?

Irinel Ma ros sa decurga bine operatie Mariei. lui Danut.

Diana Am vazut copilasii, mari si frumosi. Sa-ti traiasca. Ma bucur ca mai treci pe la noi.

Carmen Ma bucur ca esti bine. pe burica si sarcina usoara in continuare.

La multi ani! Christina

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am luat o mica pauza, asa ca intru sa va salutam si va pupam! Multa sanatate tuturor!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

cu rolele nu am iesit decat o data in Herastrau, le-am pus 5 minute, asa de proba. Atunci am vrut sa mergem la "Insula Copiilor", in special pt. tarcul cu bile ( nu ne-a placut ca erau in general doar copii mult mai mari decat Sebi, riscam sa il faca zob- era prea mic pt. ei). Pt. role vom merge in IOR, la locul special amenajat, dar din pacate nu stim cand-ca tati este fcam ocupat in weekend (are treaba la tara, dupa cum v-am spus).

Ultimele poze , desi nu sunt chiar asa recente. Avem si din ultimele zile, dar inca nu m-am invrednicit sa fac o selectie si sa le uploadez.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Diana, ai o fetita foarte, foarte frumoasa, am vazut pozele si m-am topit, iar Vladut mi se pare ca a crescut foarte mult! Ai doi copii minuanti, sa-ti traiasca!

Irinel, rotavirusul este un virus care se manifesta sub forma gastroenteritelor, Mihnea 'biat strangator' il culege de cate ori circula, are el o sensibilitate digestiva si se reface greu. Miercuri vom fi alaturi de tine, asteptam vesti. pupici

Nico, ce bine cred ca a fost cu printesa langa tine! Sunt uimita ce cuminte si ordonata este, o ajuta pe mamaie bravooo!

Vanessa, 'pace-pace', ce mi-a placut si mi-am amintit ca asa ma jucam si eu cu fratele meu:), cred ca o sa-i fie usor la gradi ca este familiarizat cu copii.

Criss, ce fericire, ce bine ca ai gasit pe cineva langa tine, nu mai este mult, puneti si casa la punct tocmai bine

Simona, nu spune, ca acum venim cu totii la sibiu la racoare:), frumos de si eu ca cioara cu puiul, dar cuminte

Noi am fugit cum am putut de caldura, ne-a mai prins ea:)
Sambata am fost la gradina zoo, incercam de mult sa mergem, dar nu reuseam, i-a placut lui Mihnea, dar cred ca a fost la fel de incantat de leu cat si de felinarele de pe alee, sau de urs cat si de baltile de apa :)). Cel mai mult i-a placut leopardul pe care a inceput sa-l strige cat putea de tare 'uzi vino aici, nu peca, uziiii, hai aici', suzi este pisicuta mea de la mama si are cam acelasi desen al blanii, va dati seama ce am mai ras, el vorbea foarte serios!
Duminica am fugit asa pe nepusa masa la valenii de munte, unde a fost superb, racoare, ne-a si plouat un pic, ne-am oprit langa un rau pe care l-a umplut Mihnea de pietre:), iar apoi nu mai scapam pentru ca vroia neaparat sa faca baie in el. Din pacate la intoarcere ne-a tinut tot intr-un concert pana acasa si am zis ca nu mai plecam nicaieri cu el, tare greu este cu masina cand se supara, nu mai vrea sa stea nici cum, nici in scaun, nici pe bancheta, nici in brate, este un chin, bineinteles ca nu va fi asa:). Si dimineata am avut portia de concert, nici nu mai stiu de la ce, ca dintr-o data se supara si intra intr-o vrie de nu-l mai pot opri, asa ca l-am luat pe sus si asa l-am dus la mama (de fapt am cules-o pe ea, ii las in parc dimineata)si fortat a trebuit sa-l dau jos din masina ca intarziasem ingrozitor:(. Sper diseara sa fie mai cooperant, am observat ca este destul de greu de stapanit in ultima vreme, are o perioada dificila, lumea spune ca este rasfatat, eu as spune ca seamana cu parintii, ca amandoi suntem cam ... hm, sa spunem zbuciumati

multi pupici

Mergi la inceput