Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 29
Laurina spune:
Cami, uitasem, am vazut pozele, pare asa precaut Sebi cu rolele in picioare:), ce bine ca o sa aveti oricand unde fugi in weekend, este un pic mai greu acum, dar vorba ta merita efortul.
pupici
tnicoleta spune:
Laurina Bine ca ati reusit sa va recreati putin, chiar daca ati avut putin show.
pe burtica lui Mihnea, poate ca il deranjeaza si de aia are o prioada mai dificila. Sau poate va simte pe voi putin mai stresati in ultimul timp si se resimte la el. Eu cel putin asa patesc cu Bia, cand sunt agitata e si ea.
Sa va zic ce boacana am facut. Cred ca am ajuncat din gresala conducta de la AC-ul din masina. A adus-o sotul acasa pt ca trebuia sudata, a lasat-o intr-o cutie de carton pe care eu am aruncat-o cand am facut curat. Acum nu mai tin minte daca am scos-o din cutie sau nu. Lucrul asta s-a intamplat sapatamana trecuta.
No, ca sunt buna si de plata si una noua costa 2-300 euro.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Caldura mare,dom'le!
da' cred ca tot ii mai bine decat in alte parti...am intrat doar sa va salut pe toate,si sa va spun ca Printesa a implinit azi 15 ani...am pus niste pozici pe dropshots(poze si filmulete)
Pupici la toata gashca,cu mic cu mare!
mephala30 spune:
Cius, La multi ani fericiti si sanatosi lui Roxy! 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Cius, Doamne, 15 ani!!! Sa va traiasca si sa fie fericita! Cum este sa ai 15 ani?!?!
La multi ani, Roxy!
Ce sa va povestesc despre noi? Am fost vineri intr-un parc safari, unde ne-am plimbat cu masina printre zebre, camile, caprioare, bizoni, etc. Din nefericire, a plouat, dar (tinand cont de pretul piperat al biletor de intrare) nu am mai tinut nici noi cont de micile inconveniente si ne-am distrat de minune
. Tommy s-a simtit bine in parcul de distractii, unde a incercat (uneori singur, uneori impreuna cu tati al lui) mai multe manejuri
.
Va doresc o saptamana usoara (la serviciu) si frumoasa (impreuna cu familia)
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Diana, ti-am admirat printesa. Sa va traiasca, sa creasca mare, frumoasa si inteligenta! Felicitari pentru botez!
Irinel,
pentru Mariuca miercuri!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
monet spune:
repede si fara timp, am vazut pozele cu timeea. diana, ai o scumpete de purcelusa frumusica! sa vatraiasca. seamana cu tata ei, da' si cu mama ei - vezi poza 8 din 'primele doua luni', mai ales. acolo sinteti voi, amindoi, in fatzuca lui timeea. sa va traiasca!
si pupici fratiorului nazdravan da' grijuliu (cel putin in poze:))
mai incerc sa cetesc din urma. tare inapoiata-s. sint la servici acum si-aici nu-i chip sa faci altceva decit sa muncesti pentru idiotii astia, da' io o sa mai trisez, asa ![]()
pupici tuturor. ca dor mi-i de voi, n-aveti I D E E!!!!!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Simona, La Multi Ani printesei tale! Sa aiba o viata fericita, plina de impliniri; sa va aduca numai bucurii!!!
Waw ce mae este! In ce clasa este? A dat anul tracut sau anul acesta capacitatea? Bafta multa in tot ce face!
Ma uit imediat si la poze!
Laurina, nebunatic este Mihnea (cred ca seamana taaare bine si cu al meu
- ma sleieste de puteri cand i se pune pata pe ceva).
In ultimul timp este o chestie care nu-mi prea place-si sper sa treaca in curand. Nu mai da nici o jucarie, intra in fibrilatie daca cinva atenteaza la jucariile lui.Pana acum il mai pacaleam, mai reuseam sa-l convinga sa faca macar schimb de jucarii, acum nimic-tremura, nu alta.Chiar prefera sa se izoleze de copii, sa stea intr-un colt singur
. Lasa ca maine vine Ioana de la tara- prietena noastra "din frageda pruncie", pe care o place si sper ca o sa-l faca sa revina la ganduri mai bune (femeile astea
...).De acum plimbarile noastre (de fapt vizitele la locurile de joaca, ca nu ne mai plimbam pur si simplu de mult timp...) o sa fie muuult mai placute!
Monet, imi pare bine ca ne-ai scris! Si mie mi-e dor de perioada in care scriau mai toate fetele macar la cateva zile...Cum se inteleg fetele tale?
Nicoleta,super! Este exact opusul lui Sebi- daca vede ca le pun la loc vine ca un leu paraleu (insotit de tipetele de lupta de rigoare) si mi le rastoarna cu ciuda parca!! Felicitari, o sa fie ordonata si harnicuta
! Pupici!
Irinel, suntem alaturi de tine si ne rugam sa treceti cat mai bine si de ziua de miercuri!
Ca veni vorba de iesiri, de mare nu simt prea mult lipsa, dar mi-e asa un dooor de munte!!!!Acum m-as echipa de un traseu montan!
Va pupam!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
Irinusha-mie nu mi se deschide capitolul 78...link-ul tau ma trimite la pagina cu subiecte!