Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele

Irinel, ma gandesc neincetat la Mariuca ta. Pup dulce!!!

Ciuss, draga mea, chiar daca n-am reusit sa intru sa-ti urez "bafta", vad ca ai reusit si ma bucur din suflet.Acum esti in vacanta

Cami, of... cate ai "descoperit" si tu . Sa dea Dumnezeu sa le rezovi pe toate.

Nico, mami, si eu fug uite acum in 5 min sa-mi iau copilul acasa. De abia astept!!!

Irinusha, pup dulce si te imbratisez cu drag.

Laureta, ce mai face Inisa ???

Acum despre noi...Offf...ce sa va zic...ca suntem in renovari...e santier la noi in casa ( de fapt in jumate de casa). Sper sa iasa ceva frumos.
Si alta veste buna e ca am gasit o bona pt Amalia. O aveam in zona si habar n-aveam. Asa ca din septembrie o sa am copilul acasa mereu

Va pupic si va doresc un week-end cat mai racoros !!!
Noi o sa ne maine o fuga la piscina ca-i tare cald .

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Reusesc si eu in sfarsit sa mai scriu, ca in ultima vreme nu am apucat deloc. Am avut azi o licitatie si am avut multa alergatura pentru ea. De citit nu am ratat nimic, dar mai greu cu raspunsurile...

Irinel, mare bucurie imi fac mesajele tale, esti un om extraordinar, sunteti tot timpul in rugaciunile mele si sper ca miercuri totul sa fie bine. Danut este un scump si un frate extraordinar din ce ne povestesti

Iulia cum s-a descurcat cumnata? Si mie imi place foarte mult numele pe care l-ai ales pentru bebe din burtik.

Nico, ce sa iti spun mi se rupe sufletul cand vad cum suferi, dar ce sa faci, astea sunt conditiile, hai ca mai este un pic si vine acasa si acum ca merge si masina o sa puteti merge mai des.

Simona, felicitari!!!, am fost sigura ca vei lua examenul si ma bucur ca acum vei avea toata vacanta linistita. Victoras un scump cu pupicii, profita cat poti ca acusica incep sa se rusineze baietii nostri cand ii pupam de fata cu fetele:) (eu asa fac, profit din plin, uneori cred ca o sa-l albesc:)). Cu mustele ce sa spun chiar ca e sezon ca si Mihnunita vede cate o musca si incepe 'bzzzz, musca, prinde biatu...'

Vanessa, drum bun si distractie placuta! sper sa reusesti sa te relaxezi cu baietii tai minunati.

Cami, ma bucur ca te simti mai bine si eu incepusem sa-mi fac probleme, tine tratamenul si ceea ce ti-a recomandat Irinusha pare foarte bun. Si noi il pupacim pe Sebi, asteptam poze de la tara(acolo este, nu?)

Irinusha, deci l-ai pus la treaba pe Ady, e las ca-i bine ca va ajuta, chiar este un prieten bun, asa cum l-ai descris... si cu fata cum a iesit? :) Ma bucur ca vii in tara, cine stie poate cumva o sa reusim sa ne vedem

Carmen, bine ca a trecut ciuperca, ce ghinion! Sa ne spui si noua cand va decideti la nume:)

Laureta, multa sanatate pentru Inisa, of ce ai mai tras.
Cum este cu parintii langa tine? Cred ca esti tare fericita!

Paloma, multa sanatate pentru Cristina, inteleg ca este deja pe drumul cel bun. Am vazut si pozele de la mare, este o printesa, cred ca nu o mai luai din apa.

Mona, ai 2 fete absolut superbe, iar tu esti frumoasa asa cum stiam, radiezi toata:) si ai de ce.

Fetelor iertati-ma daca nu raspund la toate, am vazut toate fotografiile recente si sunt incantata de copilasii nostri!

De noi va spun pe scurt ca Mihnea, a luat iar un rotavirus(in preajma zilei lui de nastere) si din cauza sensibilitatii lui se reface greu, face un tratament naturist, dar altfel el este in forma maxima, alearga, face nazbatii, este un copil mihnunat:). Cand am fost la doctor l-am si masurat are 92 cm si 14 kg, doctorita era incantata de el, eu ce sa mai spun:)
In rest eu sunt foarte agitata ca am avut enorm de lucru si intre timp imi caut si alt serviciu, interviuri, emotii, plus ca eu sunt un om foarte fidel si imi vine greu sa plec de aici, dar financiar vorbind nu mai pot sta, iar acum cand este si copilu' cu atatea cerite, ce sa va spun este foarte greu.
Gata ca m-am intins cu un roman...
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Vanessa, am apucat sa scriu inainte de ultimile mesaje, bine ca a fost doar o reactie la injectie, sper ca in sapt ce urmeaza sa fie mai bine, sa poti pleca

Danaa, sunteti foarte, foarte frumosi, am vazut toate pozele se vede ca v-ati distrat din plin asa cum meritati. Tu intrebai de reactiile copiilor fata de adulti, sa stii ca nici Mihnea nu se da in vant dupa cunostinte noi:), se ascunde dupa mine si sa vezi daca sunt imbracata in fusta, ca se baga sub ea, dupa ce se acomodeaza nu mai sunt probleme.Pupici pentru baietii tai frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No, ca n-am mai scris de-un veac!
Noi suntem bine, multumesc Ioana de grija , Timeea creste bine, acum face un pic de nazuri la tzatza ca are mucisori, dar trece si asta.
Am pus poze noi cu ea aici
Duminica i-am facut botezul, a fost cumintica foc. Avem si poze: botez
Vladut creste, spune tot mai multe, aproape ca exponential creste nr de cuvinte care le stie. Facem la olita, mai apar accidente pe la joaca afara cand uita sa zica. Daca tot v-am bombardat cu pozele am pus poze si cu el: Vladut

Vanesa, imi pare rau ptr. mama ta, trebuie sa-ti fie f. greu...

Mona, ce ma bucur ca ai mai dat pe aici si mai ales ca ti-am vazut printesele, doua frumuseti!

Carmen, bine ca i-ai dat de capat "iritatiei"!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Dianaaaaaaa-bine te-am regasit!
Timea e super dulce! ptiu-ptiu sa nu se deoache!
Iar in ceea ce-l priveste pe Vladut raman la aceeasi impresie-copilasul asta are ceva de om super-destept in el! pup dulce minunile tale si iti doresc tot binele din lume!(am ajuns la 64 de la 77 si mai vreau sa dau jos vreo 6-8)

Laurina-voinic Mihnunitza! sa-ti traiasca Fat-Frumos ...si pe el ptiu-ptiu sa nu se deoache de cuminte!

Cris-ma bucur ca ai mai gasit timp...iti doresc sa terminati repede renovarile si sa ne vedem mai des...Mare bucurie ca ati gasit o bona pentru Amy!...va fi foarte bine pentru ea ca va sta in mediul ei cunoscut-acasa si ii va fi mai usor sa va astepte!pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Vanessa-scuza-ma...nu te-am uitat,dar eram convinsa ca ti-am raspuns...Imi pare rau pentru spaima prin care ai trecut cu mama ta-imi imaginez cat iti este de greu si cum iti e sufletul impartit in 2,intre copii si mama...sper totusi ca atat cat vei fi plecata,sa fie totul bine cu mama,asa incat sa iti tihneasca si tie si puilor mica escapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Simona, cum iti petreci vacanta? Ce zice Victoras, sta lipit de tine? Pupici din partea noastra!
Diana, bine ai revenit! Ai o printesica scumpa foc, intaresc convingerea ca semana destul de mult cu Vladut, si in special cu tati (nu te superi,nu ? parerea mea!).Mi-au placut foarte mult pozele de la botez, sunt niste ipostaze deosebite!Mi-au placut si cele cu Vladut si tati la costum! In privinta lui Vladut, am aceesi convingere ca si Simona! Poate va va urma in cariera! Bafta!
Irinusha, Cris, spor la treaba! Ce frumos o sa fie dupa,nu? merita efortul!

Noi nu prea am mai fost la tara, bunicul a avut treaba multa in Bucuresti si nu a mai putut pleca in cursul saptamanii, deci, nici bunica! Se duc in fiecare weekend, cand raman eu cu Sebi. Mai rau este ca mai pleaca si tati sa duca si sa aduca muncitorii; asa ca, de multe ori ramanem singuri acasa (ca acolo este santier si nu prea este "propice" lui Sebi). Dar nu-i bai; pt. "o cauza nobila" merita. Din primavara urmatoare cred ca vom face destul de des naveta acolo, nu mai vorbesc de weekenduri. Este foarta multa verdeata, aer curat..

Nu mai pot scrie ca asta micu' ma escaladeaza ca pe Everest si nu ma mai lasa la tastatura (nu mai vorbesc ca imi striga "hai afala,hai afala")

Pupici tuturor!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laurina multa sanatate lui Mihnunita! tie multa bafta, sa gasesti ceva care sa iti placa

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dianaaaaaa ai o fetita adorabila!!! si ce bine se ridica de pe burtica... si mie imi pare ca seamana cu tati, da evident ca nu-ti pare rau ca doar te-ai maritat cu el, deci iti place :-) pupici

Vanesa, prin ce ai trecut tu... imi dau seama cam cu te poti desprinde tu de acasa... da poate ai nevoie de o pauza. nu poti sa rogi pe cineva sa se ocupe de mama ta cat esi plecata?

Cris nici nu stii ce ma bucur ca vei avea fata acasa mereu...

Monet am uitat sa spun, am vazut pozele, sunteti o familie minunat de frumoasa...de frumosi...:-) Maia are ,ult din Lia da totusi ceva e diferit pe fatuca ei, nu stiu ce...

fete dragi multumesc mult pentru mesajele voastre calde, miercuri n-o sa ma simt singura asteptand sa iasa Maria de la operatie...

pupici ca-s pe fuga...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laurina multa sanatate lui Mihnea! ce e aia rotovirus?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput