Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 26
ralu spune:
Irinusha-scuze!
Am inteles total gresit! Oricum, bine ca puiutul tau sta cu tine! Te pup!
mephala30 spune:
Irinusha, cu siguranta voi naste mai repede, deh...cezariana...
Nicoleta, e pe trecute 'iritatia' (am fost la medic si a zis ca e ciuperca, nu iritatie, cum credeam eu....am aplicat un unguent local si e pe trecute). Saru'mana de grija!
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Irinel spune:
mamici dragi nu prea stau bine cu timpul, asa ca o sa copiez de la subiectul mariei, ca poate n-aveti timp sa cititi si pe acolo...
Mariuca e bine, putin racita (a luat-o de la frate-sau) da nu cu febra sau eu stiu ce, doar nasucul cam plin si stranutat). nu mai stiu ce sa mai incerc cu ea cu biberonul, n-are voie lapte simplu ca e posibil sa nu inghita corect si sa intre lichid in plamani asa ca trebuie ingrosat cu cereale, da contin fier si o constipa. Am gasit unele cu ceva mai putin fier da tot o constipa si plange saracuta. Da trebuie sa o incerc si cu sticluta sa nu uite sa manance. In rest, asteptam ziua de miercuri putin cam cu stres...
Danut de ceva timp e fascinat de muste ca le vede si pe urma zboara si el nu le mai vede si le cauta...si cand le vede iar e fericit "mamai, muca! mami, muca!..." Ieri a inceput iar "muca, muca..." ma uit dupa musca...gasise o furnica da el nu stia ce e aia :-) si ma omoara cu intrebari de genul "mami, unde-i tati?" "in cealalta camera" "cine?" "tati!" si o luam de la capat "mami, unde-i tati?"... uneori personajele variaza :-)
pupici la toate. rugati-va pentru Mariuca mea cand puteti, va multumesc ca sunteti langa noi tot timpul
Cami sanatate multa, Doamne cate s-au adunat la tine... stiu ca ziceai tu ca nu te simti bine da chiar asa multe... vorba irinushei, lasa ca le pacalesti tu toate. pupic
iulia nu mai stiu daca ti-am zis, daca aveam baietel tot david ii puneam numele, imi place tare mult
carmen ce putin a mai ramas... si totusi mult...asa e ca asa se simte? stiu ca asa simteam eu de pe la jumate incolo. cum o sa il cheme pe bebe?
cius vacanta placuta!
vanessa ce frumos...distractie placuta!
irinusha va tineti de shotii, auzi tu sa lipiti omul de fete :-)
pupic
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Irinel spune:
ralu cred ca m-as znopi de ras sa o vad pe maria ta in actiune...:-)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
mephala30 spune:
Irinel, sanatate Mariucai!
Si ne rugam miercuri sa fie totul bine!
...inca n-am ales un nume, mai cautam....
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
cius22 spune:
Irinel-sunt cu sufletul alaturi de voi si ma voi ruga neincetat pentru Mariuca sa fie bine.Ce coincidenta,si Victor e in faza "fascinatiei" fata de muste,dar ne-a vazut pe noi cu pliciul si acum umbla mereu si pocneste cu pliciul pe unde vrei si unde...nu vrei![]()
Carmen-whoa 30+...se apropie repede(stiu ca pentru tine nu e asa repede ca pentru noi,dar noi ne pregatim de ...galerie!)
Laureta-ia-u trecut bubitele si febra Inisei? s-a lamurit pan' la urma ce-a fost?...pupici multi!
Nico-cred ca nu mai poti de nerabdare sa-ti tii puiul in brate...hai ca nu mai sunt decat cateva ore...pupici!
Vanessa-sa nu-ti faci procese de constiinta ca mergi la mare...puii tai au nevoie de tine ,mai mult decat mama ta...Roata vietii merge inainte...Distractie placuta!
Cami 
!
Ralu-gata treaba?...acu' odihneste-te si tu putin!
Irinusha-mey,dau de baut!
![]()
...pacat ca nu vei putea sa te deplasezi mai liber,ca au dreptate fetele,tu stii sa faci "nu-stiu-cum" sa le aduni!...
Paloma-esti o mamica fericita,daca pana la 2 anisori si ceva nu ai cunoscut tratamentul cu antibiotice...pupici Cristinutei si sa nu mai aiba nevoie de medicamente muuuuuult timp de-acu incolo(vreo 150 ani,da' mai pun daca e nevoie)![]()
Mey,are dreptate Nico-ce-o fi cu Bertha?..s-o fi mutat la Bucuresti?Alooo-Bertha? ne auzi? il pupam pe Frumusetea Rara!
Fetele,am vas't la Tv ca vine canicula! Noa-va invit pe toate la munte! ca aici nu vor fi prea mult peste 30 (cand sunt 32 grade,io ma topesc...da' noroc ca se intampla rar!)...
O vinere usoara va doresc!
anacami spune:
Buna!
Ma alatur si eu mamicilor cu dor de copilasi si de casa..Partea buna este ca in cateva minute voi pleca, astazi nu mai stau peste program.
Carmen, sarcina usoara in continuare!
Va dorim un weekend placut si multa sanatate!
Pupici si de la nebunaticul de Seby!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
Simona, plec in tabara la Cheia (daca mai plec...)
Hai sa va povestesc prin ce am trecut aseara ca, nici acum numi-am revenit.
Alaltaieri a fost zi de tratament pentru mama (citostatica). Ne-am dus la spital si i s-au facut analizele obligatorii innainte de tratament (hemograma). Iii ies globulele albe infiorator de mici, in cadere libera. Pe cale de consecinta (limita minima e de 4000 si ea avea 1700) nu i se mai face citostaticul pentru cancer bronsic si de san pe care il facea. dat fiind faptul ca o dor oasele (si e banuita de usoare metastaze osoase) i se administreaza un citostatic pt metastaze osoase, dr zicand ca oricum e mai bine decat sa nu-i faca citostatic deloc. Iii da si niste injectii pentru stimularea celulelor albe.
Venim acasa, mama crizata rau de tot (de aia v-am zis alaltaieri ca am avut o zi proasta). Nu m-am miscat deloc din spital de langa ea. am stat 7 ore teapana pe pat.
Aseara dupa ce vin de la servici si pleaca soacra-mea de la mine, ma mai vantur prin casa si ma duc sa vad ce face. am mai fost si cand am venit si era bine. sun la usa (noi stam usa in usa). Nu raspunde. zic lasa ca o fi in baie. sun mai tarziu, iar nu raspunde. Iau cheioa si intru in casa. o strig, intuneric, nu raspunde. ma duc in dormitor si o gasesc in pat, cu 2 plapumi pe ea si camasa de noapte de finet, tremura cu pat cu tot. avea frisoane si 39 temperatura (ceea ce e foarte grav , la globulele ei albe lipsa, mai ales ca, cursul firesc la ce are ea, e oricand o infectie mai ales la plamani). Intru in panica, (sotul meu la Timisoara, eu singura cu ea si copii). Sun peste tot pe la dr, mi se spune dsa-i dau 2 algocalmine si daca nu scde intr-o ora (adica, daca nu e doar o reactie de la citostatic sau injectia de stimulare a globulelor) sa fug la spital pentru ca, inseamna ca e infectie si sa o puna pe perfuzii si pe antibiotic.
Dumnezeu e mare, si a scazut febra.
m-am speriat infiorator. nu pot sa spun prin ce am trecut.
azi am fost la spital si globulele ei albe sunt in crestere (avea 3200) si i s-a administrat ultima injectie asa ca, probabil ca acum sunt normale.
Acum intelegeti de ce am mustrari de constiinta cu tabara? Dar urla si ea la mine ca sa ma duc. mai vedem , mai e o saptamana..
va pup si ma duc sa citesc di urma ca acum se scoala Cata si nu mai apuc..
iar am scris io groaza,.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
vanessa ionescu spune:
am pierdut faza, Irinusha, vi in tara??
Si in Bucuresti??
Sau macar pana la gradina zoo??
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005