Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi!

gata...sunt in vacantza! yupiii! mey,cred ca gandurile voastre si pumnii stransi mi-au purtat noroc!...acu' stau si ma intreb io...cine-o fo' cu norocu'? io? Irinusha? Nico? ori?...mey...din 14 subiecte,mi-era mie unul mai drag (HIPOFIZA), si ce credeti? subiectul cel mai gras punctat a fost taman "hipofiza"...bafta,nu?

Imi pare tare rau ca sunt copilasi si mamicutze necajite de boala...Laureta si Paloma,pup fetitele dulci sa le treaca repede-repede!

Irinusha-mey,deci pana la urma nu l-ati iertat pe bietul Ady...l-ati pus la treaba!No-ashe-i trebe daca n-o fo' cuminte!(da' macar l-ati cuplat cu vreo fatuca?)

Ralu- spor la treaba...ar trebui sa faceti un filmuletz cu cea mica lucrand dupa tine...cred ca e tare haioasa(chiar daca tie nu-ti vine sa razi mereu...)

Of-Nico,mami,hai ca nu mai e mult si o sa stai cu puiutza mica in brate!...facem o vraja sa treaca joi si vineri ca fulgeru'?

Irinel-ce bucurie sa te vad!...ma gandesc de multe ori la tine si la filosofia ta de viata...ar fi multe de invatat de la tine! pupici puilor tai! Sa avem credinta ca TOATE au un rost...

Iulia-cum s-a descurcat pana la urma cumnatica ta cu Tommy?

Laurina-multumesc de urari! dai cam rarutz pe aici...e totul ok?

mey-sper sa nu se supere Cami pe mine,da' vaz' ca Irinusha e sincer ingrijorata...sa stiti ca ea este oarecum bine,doar putin obosita si stresata de multe analize medicale( a avut ceva probleme)...mai sunt perioade din astea in care nu-ti arde de nimic...hai sa va vad cu incurajarile!

Despre noi,toate bune...Victor s-a alintat si de cate ori se loveste (chiar putin,fara sa-l doara),vine la mine si-mi intinde portiunea cu 'buba" sa i-o pup---poate fi orice:mana,cot,cap sau...laba piciorului

De vorbit...ciu-ciu...mai repeta cate un cuvant dupa noi,da' numa' cand are chef...in rest,toate sunt "ba"(cu "a" ca la mamaliga)...iar de olitza...nika nika...nu are chef si gata!

No- va pup pe toate si pe puiuti-cu extra bonus pentru bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cius, bravo!!!! Felicitari si vacanta frumoasa acum! :) Mai, io-s cu norocu', doar ti-am promis ;)
Am intrat fuga inainte sa ies cu copilul si bicicleta (ca acum merge si pe bicicleta, fara pedale inca, dar totusi :)) afara si ce veste buna!!!!
Nu l-am iertat deloc! :) Nu ne cunosti, profitam din plin! :) Lipeala n-a mers, dar mama nu se lasa ... asa ca fata cu pricina e invitata (vrut, nevrut) sambata de ziua inculpatului si cine stie ... mama mai spera si tata se mira de ce succes are baiatul asta.... e o telenovela pura! :)
Am avut si noi faza cu pupatul pe lovitura. Acum vad ca imparte el pupicuri peste tot, ba chiar vroia sa ma pupa pe picior. Acum e cu mangaiatul ... ne mangaie nevoie mare :)
Apropos vorbit, chiar azi am auzit de o cercetare din Australia, ca inceperea vorbitului e pur genetica. Nu depinde de educatie si de inteligenta copilului, ci pur si simplu de gene. Ia cerceteaza in familie, voi, parintii, la ce varsta ati vorbit prima data? La noi s-a potrivit, Cris si-a dat drumul la 2,2 ani, exact ca mama-sa Asa ca nu-ti mai face griji, o sa vina si asta ... spuneau si cei cu reportajul, ca la varsta de 7 ani vorbesc toti copiii la fel de bine, si cei mai lenti si cei mai vorbareti! Pupici!

Cami, insanatosire grabnica!!!!! Si toate cele bune! Ce s-a intamplat? Cumva dereglare hormonala ... ca parca te plangeai candva! Sper sa fie totul bine! Pupici dulci!

Va pupic, ies afara cu Cris ... ca acum vine tata si plecam la cumparaturi!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello,hello!
Pupici din partea noastra!
Simona, cum sa ma supar, .Felicitari pt. examen; cred ca a fost o reteta combinata: contributia Irinei, experienta+norocul tau, plus gandurile celorlalte.

Nu am mai scris, dar recunosc ca v-am mai citit din cand in cand.Cu sanatatea cred ca ma indrept spre bine, saptamana trecuta mi-am facut o eco abdominala cu urmat. concluzii:
1. o piatra la un rinichi care s-a auto-eliminat de curand (norocul meu); cica a mai ramas putin umflat locul respectiv, dar o sa-si revina in scurt timp;
2. diskinezie biliara (bila lenesa), de aici balonarile,etc
3. ovare micropolichistice; am inceput a beau niste ceaiuri, sper sa treaca-am inteles ca pot dura si de la un ciclu la altul

saptamana trecuta am fost la dr. de familie, m-a pus sa fac vreo 20 analize de sange+cele de urina. Maine o sa am rezultatele. Apoi imi da trimitere la ginecolog si la endocrinolog, macar sa imi fac analize cat mai complete (vorba cuiva, ca sa stiu cum stau...).Asta va fi saptamana viitoare, sunt hotarata sa le fac pe toate.
Pt. bila mi-a dat Colebil si Debridat, deocamdata, mi-a spus sa mananc putin si des, cat mai mult gatite prin fierbere. Aaa, doctorul ecografist (care a fost foarte simpatic si vorbaret, spre deosebire de alti eocgrafisti) mi-a zis sa beau in fiecare dimineata cate o lingurita de ulei de masline. Am inceput, nu cred ca are ce sa-mi strice; iar gustul de ulei simplu nu este chiar asa rau cum mi-am inchipuit!
Deja ma simt muuult mai bine, iar saptamana asta chiar am reusit sa slabesc 2 kg .

Irinusha, Irinel, si toate celelalte, pupici din partea noastra!

Citesc din urma si poate mai revin!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Multumim de urarile de sanatate!
Cristina e spre bine, azi n-a mai facut febra decat foarte putin pe la pranz, dar continuam cu antibioticul.

Simona, felicitari!

Anacami, multa sanatate! Tinem pumnii sa iasa bune analizele.

Irinusha, pacat ca nu poti ajunge si in Bucuresti, poate ne mai vedeam si noi asa in grup mai mare, ca numai cand vii tu in tara reusim sa ne adunam mai multe.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si eu repede pe aici. nu am avut net ca a zapacit Andu calc si a fost la reparat.
am avut o zi cumplita (a fost zi de spital, analize, tratament, etc.... - mama)
analizele sunt proaste, nu i-au mai putut face tratamentul pe care il face de 2 saptamani ca i-au scazut leucocitele. dar nu va mai zapacesc cu asta.
pe 30 e plecarea in tabara si a urlat mama azi 2 ore ca daca eu renunt nu mai vrea sa auda de mine. asa ca, cred ca, daca nu intervine nimic pana atunci plec si eu cu Catalin pe capul lui Andu. asa s-a bucurat saracutl ca mergem si noi...
poate mai reusesc maine sa va scriu si sa citesc ca nu am citit nimic din urma, dar stiu ca ma iertati..

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona Felicitari si vacanta frumoasa. Si Bia a avut o preioada cand venea sa ii pup tot felu de bube. Unele imaginare. Cred ca simt nevoia de mai multa atentie din partea noastra. Eu am vorbit si cu medicul de treaba asta si mi-a zis ca toti copii fac asa.

Irinusha Spor la renovare si calatorie placuta. Spor si la lipeala lui Andy.

Cami insanatosite grabnica. Sebi ce mai face?

Paloma Ma bucur ca e mai bine Cristina.

Vanesa Te iertam. Sanatate mamei si sa aveti parte de vreme buna in vacanta.

Io am avut aseara musafiri. A enit sormea la mine cu baietii si am vizionat un film, au plecat acum de dim, iar eu am lene sa plec la muncaaaa... da trebe.

la toata gasca

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani celor care azi, de Sf. Ilie, isi serbeaza ziua.

Laureta, cum se mai simte Inisa?

Anacami, bine-ai revenit!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!
Carmen-bine ca ne-ai spus ca azi este Sf.Ilie. Eu, de cand sunt in Franta uit sa ma mai uit in calendarul bisericesc. Stiu de cat Sarbatorile fixe. Noroc ca imi mai spune maica-mea....din cand in cand.
Nicoleta-ce bine de tine...! De mult nu m-am mai uitat si eu linistita la un film de la cap la coada
Vanessa-sanatate multa mamei tale si tie distractie placuta alaturi de puiutii tai.
Paloma-ma bucur pentru Cristinica ta. Multa sanatate!
Anacami-sanatate multa!
Simona-felicitari pentru examen!Distractie placuta in vacanta! In legatura cu filmuletele de care ziceai, cred ca o sa le fac pana la urma, ca Maria nu scoate lucrurile si le pune doar pe jos, ci le scoate si le arunca peste cap, in spate. Unde nimeresc... Dumnezeu cu mila....
Irinusha-ai noroc ca sotul tau este acasa. La noi, tati este saptamana asta la servici si ajunge pe la 9 seara. Noroc ca suntem cu bunicii. Asa ca treaba cade pe capul meu, iar bunicii stau doar cu Ioana ca Maria ma "ajuta" pe mine.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ralu Mi-o imaginez pe Maria cum arunca lucrurile peste cap. Asteptam filmuletele.

Camen Cum te mai simti? Ti-a trecut iritatia?

Berta tu ce mai faci? Ce mai face Frumusetea rara? Mey, mie dor de voi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete frumoase! :)

Hop si eu repede, repede ...

Cami, insanatosire grabnica! Saracuta de tine prin ce ai mai trecut ... bafta la analize sa nu fie rau!
Dizchinezia biliara e la noi in familie, am mostenit-o de la mama :) ... si asa groaznic nu-i. Tratamentul cu uleiul cu masline e super, dar uite cum l-am tinut eu (si sincer, ca ala m-a pus iar pe picioare): o lingura de ulei de masline (din cel virgin) pe stomacul gol, si stat 20 min lungita, pe partea dreapta timp de 2 saptamani. Colebil-ul este bun, dar chimic ... iti recomand produse pe baza de Cynara scolymus (nu-i stiu numele pe romana - aici ii spune Artichocke) - eu de ex. iau Lipei, si asta doar cand manac mai greu, cu ceapa sau usturoi crud ... este super! Si uite asa am facut ultima criza anul trecut. Sanatate multa!
A treia chestie inseamna ca ai chisturi pe ovare? Daca da, de la dereglare hormonala este ... si nu te indopa de hormoni, incearca tot natural ... sau de loc. Mie mi-au trecut ca prin minune, fara tratament. Hai, capul sus, le rezolvi tu pe toate! Pupici!

Paloma, pupici Cristinei! Si mie imi pare rau ... dar mai vedem noi, cu toate ca nu prea cred ca pot. Oricum astept raspunusul Madutzei ... vad ca nu da nici un semn de viata. ...

Ralu, as vrea eu sa-l am pe Boby toata ziua acasa ... ca am avut parte de cateva luni de el si tare mi-a placut. Acu' il am pe cap ;) pe Ady, un prieten bun. El saracul munceste aici de zor :)

Carmen, am vazut DPN-ul tau si stiu si eu ca nu-i musai sa nasti la data aia, doar vroiam sa-ti spun ca-i exact ziua lui Boby :) ... si daca s-ar intampla minunea tocmai atunci ai avea parte de un baietel super bun, cu o inima mare ... dar cam rau de gura Ei na, oricum sa fie sanatos, ca asta-i important!

VA pupic, trec la spalat de balcon! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput