Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Wow,ce repede ati sarit! MULTUMESC MULT! SA FIE!

Sunteti niste dragute!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona, bafta la examen. Mey, sa sti ca si eu am gura aurita, cateodata. No, bafta inca o data, ca sa fie.

Iulia IIti doresc sa treaca cu bine ziua de maine.

Uoa, a luat sotul numere provizorii la masina si primul drum cu ea a fost... la BIA. A fost tare fericita cand ne-a vazut. De tati s-a lippit efectiv. I-am arata masina pe care a inspectat-o si tati a si plimpabt-o putin, a luat-o in brate. Imi facea cu mana "pa, pa, plec" . Zic "unde pleci mami? "Acas a mine". Draguta de ea. Din pacate bucuria a fost scurta pentru mine, m-am intors acasa, dar Cata a ramas la tara pentru cateva zile.

la toata lumea

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna la fete si copilasi.
Noi am avut o saptamana ingrozitoare.De martea trecuta Inisa a tinuto in febra.Am scris mai mult la un subiect deschis de mine ca sunt cam in ceatza cu ea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80428
Si cu sotul am avut probleme mari cu amigdalita si dureri de cap foarte mari.Dupa umblat la urgente ba cu Inisu ba cu el sper sa ne linistim ca de lamurit nu ne am lamurit deloc.
Eu sunt varza de obosita am luat concediu medical dar trebuie sa ma duc la servici ma simt cam naspa ca e de treaba mult.

O sa revin dupa ce citesc tot daca nu adorm pe aci

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Simona, bafta multa maine, tinem pumnii!

Cristina mea de vineri seara o tine tot cu febra si bineinteles ca doctorul nostru e in concediu si mai e si plecat din tara. Incearca sa o trateze prin telefon, dar e greu. Pana la urma a mai vazut-o si alt medic si concluzia la amandoi a fost ca trebuie antibiotic, asa ca prima data in viata ei i-am dat antibiotic.

Laureta, sanatate multa Inisei si sotului tau. Se pare ca ne luam de mana, dar din pacate nu la lucruri placute. La Cristina diagnosticul e adenoidita acuta pe fondul unei viroze luate cine stie de unde. Ea are polipi si se pare ca aia s-au inflamat, infectat, nici eu nu mai stiu.

Iulia, tinem pumnii si tie maine sa se descurce cumnata cu Tommy!

Ralu, bine ai revenit si felicitari Mariei!

Eu sunt in urma cu somnul, ca daca nu s-a simtit bine pitica n-am prea dormit si cand vin de la birou parca vin de la sapa asa ma simt de obosita.
Noapte buna tuturor!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Grate, la multi ani!!! Sorry de intarziere ... tot binele din lume si copii sanatosi!!!!

Cius, mi-am notat, ma execut! Ia sa vezi tu daca nu-s cu noroc! :)Bafta multa!

Insanatosire grabnica copilasilor bolnaviori, Cristina si Inisa!!! Pupici sa treaca repede!!!

Noi avem santier in casa ... timp putin, dar suntem pe baricade si va citesc de zor!!! Pupici dulci si toate cele bune!!! Noapte buna!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cius bafta, tinem pumnii!!

Cristina si Inisa multa sanatate, pupici la mamici si la fetite bolnavioare!

Dana, eu cred ca e posibil ca Stefa sa fie mai reticent la adulti din cauza spitalului, imi spunea George de o fetita bolnavioara cu inimioara, care s-a facut bine in final dupa ceva operatii dar care nu suporta sa ii atinga cineva manutele si piciorutele... dar cred ca el o sa isi revina. TOtusi poate fi si firea lui asa, acum e mai mare si realizeaza mai mult cand e cu strainii. Fiu-meu n-are probleme decat cel mult sa se incapataneze cand il intreaba cineva sa nu vrea sa raspunda, da in general raspunde, el e mai bagacios de felul lui.

Nicoleta, imi cam dau seama ce greu trbuie sa iti fie. Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, imi pare rau de Inisa!

Ce-a fost, posibil roseola infantum (imi dau si eu cu parerea), probabil va trece in 2 zile.
Ce trebuie sa retii tu din faza asta: nu mai dai copilului antibiotic fara sa faci un exudat sau alte analize. Acum ai 'naucit-o' cu doua antibiotice, nici n-ai facut tratamentul complet...deci n-ai rezolvat nik.
Ai mare grija! si sanatate multa Inisei!

Paloma, sanatate Cristinei!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Insanatosire fetitelor bolnavioare Inisa si Cristina sa ttreaca mai repede.

Io aseara m-am sintit tare nasol. Desi eram obosita m-am foit in pat mult si bine pana am adormit. M-am gandit numai la Bia. Mai rau a fost ca m-a sunat Cata sa vada daca am ajuns bine si mi-a dat-o pe Bia la telefon care a inceput sa planga dupa mine. Am inceput si eu sa plang si am inchis ca sa ii dau ocazia sa se linisteasca. Of, desi imi place vara, abia astept sa treaca mai repede sa imi vina puiul acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor,

Incerc sa las lenea la o parte si sa mai scriu.
Nicoleta-ma bucur ca ati reusit sa o vedeti pe Bia! Ce bucuroasa cred ca a fost...
Paloma, Laureta-sanatate puiutelor voastre. Pupici la cele 2 papusi
Cius-bafta la examen!Tinem pumnii
Irinel-sanatate multa Mariei!! Ce mai face? dar Danut cel intelegator!! Ai grija si de tine!
Irinusha-la noi nu este santier, dar sambata trecuta ne-am mutat. Si am lucrat pe branci. Mai avem sa aranjam jucariile (am conflicte cu fiica-mea mai mare ca ea vrea sa nu arunc nimic) si sa aranjez bucataria cum trebuie. Este cam brambureala pe la noi, iar Maria profita din plin: eu pun la loc, iar ea, in urma mea, le scoate! Asta este!- intr-un final tot vom reusi.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor! Pupici la banditi!

Cius, tin pumnii stransi si ma gandesc la tine! Cum a fost? Hai, da-ne vestea buna ca ai trecut cu brio!!! Astept aici pe jar!!!

Ralu, bine ai revenit pe la noi! Te-am mai vazut aici la subiectul Mariucai :) Maria ta cred ca-i bestiala! Bafta la aranjat! Noi de abia am ajuns la un balcon si ptr. ca trebuie sa tinem pauza de somn a lui Cris nu prea avem spor ... dar e bine, vorbesc aici la plural si de fapt munceste doar Ady :))

Trec sa citesc si eu subiectul Lauretei si sper ca Inisa si Cristina sunt mai bine!

Nico, hai ca-i miercuri deja, acum vine week-end-ul si poti s-o vezi pe Bia! Acu', acu' trece timpul! Pupici unei mamici cu dor!

Mai, de Cami mai stie cineva ceva?

Si acum noutatile noastre: am luat azi RAR-ul pentru alti doi ani. Si mi-a laudat nenea ala masina de numai ... si ea saracuta are 15 anisori si 170.000 km la bord. Dar na, daca am ingrijit-o cum trebe :) ... ne tot gandim la alta noua (mai prost stam cu banii, ca de gandit putem destul de bine :)) si parca imi e si mila s-o dau pe Toyotuta noastra frumusica si buna :)
Venim in tara, venim, adica io - in persoana - si Crisulici mofturici! Tati n-are concediu si nu poate deloc. Dar a fost asa dragut sa ne tot spuna sa mergem, ca nu-i bai, ca se descurca si singurel. Io una, sincera sa fiu, sunt inca cu inima indoita. Na, nici mie nu mi-ar place sa plece Boby fara mine hai-hui prin lume, dar el tot spune ca nu sunt "hai-hui" ;) ci cu fi-miu si parintii, deci are incredere :)) Si ptr. ca Oma nu poate rezista 3 saptamani fara nepotul mult iubit, ne plateste si costul de avion ... asa ca n-am avut incotro Imi pare rau ca nu pot sa vin la Bucuresti (sunt fara masina si la mana lu' tata), plus ca stam doar o saptamana ... dar sper sa ne intalnim noi, ploiestencele. Deja trec la tratative cu Madutza! :)
Va pupic si sa o zi faina! Copii sanatosi si voiosi! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput