Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 23
tnicoleta spune:
La multi ani Grate!
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Grate! 
Monet, o scumpa si Maya! 
Si eu ma intrebam ce e cu Anacami. Era nelipsita de pe forum. O fi in concediu?
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Monet, mi-au placut mult imaginile din Mexic. In ce localitate si la ce hotel ati stat?
Va doresc tuturor o saptamana placuta!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (22+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
madutza spune:
La multi ani Grate!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
ralu spune:
Buna fetelor!!
Va tot citesc, dar la scris sunt cam lenesa!! Citesc ispravile copiilor vostri. Ce mai zic, ce nazdravanii mai fac... Este o placere in fiecare zi, iar pozele sunt si mai elocvente!! Pupici multi la prichindei.
Si Maria mea s-a schimbat tare mult de cand a implinit 2 ani. A inceput sa vorbeasca, sa fac propozitii... Te intelegi cu ea mult mai bine ca inainte. Cateodata pune jumate de propozitie in romaneste si cealalta in frantuzeste. Acum sunt si bunicii la noi si face mai mari progrese in limba romana. La capitolul "olita" suntem pe cale sa ne dezvatam. De cand am inceput cum antrenamentul la olita a inceput sa se constipe. Inainte nu avea nici o problema, dar acum o zi face, 2 nu!! Asta este trecem noi si peste asta!
In schimb ne urcam pe toate, cadem mai putin ca inainte cand ne infigeam direct in cap, stim sa descuiem si usa si sa o tulim rapid cand mama nu se uita la noi...
Cam asta este despre Maria mea!!
Va doresc multa sanatate si va pup pe toate!
Sper sa mai scriu!
tnicoleta spune:
Ralu Bine ai revenit! Felicitari Mariei pentru progrese.
Mie dooooor de Bia. We asta nu am ajuns la tara. Sambata a trebuit sa stau acasa ca au venit sa ne monteze AC-ul si sotul era la serviciu, iar duminica am fost pe post de dadaca pt baietii soramii ca nu avea cine sta cu ei. Asa ca moor de dorul Biei.
Sotul a intrat in concediu, obligat-fortat, si acum alearga sa termine masina, trebuie inregistrata si facut RAR-ul. Si-a depus dosarul pt examen, pe 31 e programat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
ralu spune:
Nicoleta-te cred ca ti-e dor de Bia. Eu mor de dorul fetelor peste zi, cand le-am vazut de dimineata, dar pana seara ma gandesc de cel putin 50 de ori la ele, chiar daca am treaba! Asta este! Dragostea de mama, dar lasa ca revederea cu Bia o sa fie tare dulce!
Bafta sotului tau!
Te pup,
cius22 spune:
Buna fetele!!!
tzineti pumnii la baba maine! am examenul!
Irinushaaaa 
![]()
pupici multi la piticoti!
Laurina spune:
SIMONA BAFTA MULTA MAINE!!!!
TINEM PUMNII STRANSI DE TOT!!!!!!!
La Multi Ani! Grate
Pupici la mamici si pitici
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Simona, BAFTA la examen!!!!
Ce sa va povestesc despre noi? Astazi am emotii destul de mari, caci Tommy va sta pentru prima oara acasa impreuna cu cumnata mea, care nu are decat 20 de ani si este un pic cam...visatoare. Sper sa se descurce cu el, caci nu are nici un fel de experienta cu copiii si nu stiu, zau, cum o sa fie... 

Am emotii mari
(cred ca am mai spus
). Problema este ca, si daca se intampla ceva (Doamne fereste!), nu pot (fiind cumnata-mea) sa o iau la 
.
Va doresc o zi frumoasa in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (22+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos