Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Irinusha, este frumos Munchenul? Drum bun si petrecere frumoasa a timpului!

De Grate mai stiti ceva? Se apropie si ziua ei de nastere... Oare ce-o mai face? Nici pe Diana nu am mai vazut-o...

Astazi Rebecutza a venit si mi s-a plans : "Mami, doale patele Beca" - adica o doare spatele... si i-am facut putin masaj dupa care si-a vazut de treaba. Iar intr-o seara, cand am vrut sa ii citesc, inainte de culcare,ea spune : "Nu, beca citete, mami face nani" Hai,mami, capu' a pena!" , pena=perna.

Nici ea nu este un copil foarte sociabil, adica, pentru a merge totul bine, ar trebui sa initieze ea primul contact, nu sa fie luata la gadileala sau la intrebari de un om pe care nu il cunoaste. Pe copilasi, in parc, nu ii prea baga in seama, ii urmareste, dar cam atat...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

maya mica care creste... opt luni jumate, duda mea draga , la linku' de mai jos.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, nu merge linkul.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

nu merge?

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

acuma? sper.................. ca fusese ne-public... scuze.

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Monet, frumusete de fete aveti voi! Sa creasca mari si sanatoase. Ptiu, ce bine seamana...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna ziua la fete dragi!

Mona-vazut 2 bomboane dulci de-ti vine sa la papi un-doi!Sa-ti traiasca frumoasele...Cred ca la ochi seamana amandoua cu tine,nu?

Carmen-si mie imi place de Ericutz fara plete...da' oricum e frumos...mie deja mi-e dor de carliontzii lui Victor si cand mai vad cate un firicel care se carliontzeaza,imi spun ca nu il mai tund...

Cris-taaaare dulce Amy!...in poza aia in care isi impreuneaza manutzele,e de-a dreptul fermecatoare!

Vaai Ioana-cate zice Rebecutza...cred ca te topesti cand o auzi.

Irinusha-mey..ce faceti voi acolo? vreti sa "nenorociti" omu'?...saracu' Ady...sa-l lipiti voi asa...macar o iesit ceva?

Vanessa-ce te plangi de cele 10 tone? aiurea! arati ok

Fetele,am aflat cand e examenul...e pe 19 iulie,adik miercuri...Irinusha-tine pumnii cum stii tu mai bine,ca zau dau de baut!.
Victor e un dulcic mic...da' tot mutulica..zice si el mai multe cuvinte,da' nu le leaga...si le stalceste...zice dupa mine:"pat"=pantaloni,"ain"=haine,"bapa"=lampa=barca,"cai"=caisa=cal...si altele.Roxi il plimba toata ziua pe afara-sunt 2 "vagabonzi" mici,casa e doar pentru "nana"=nani si "papa"...

Noa-un we fain tare va doresc si pup pe toata lumea...

Vaaai-mey Laureta,asa crezi tu? ca te uita lumea asa repede?Ma bucur ca esti fericita cu parintii alaturi...

Cami-tu unde te-ai ascuns,mami? pup dulce un Sebi ochios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Grate!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI GRATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI GRATE!!!!

Buna fetele, este tarziu dar am intrat si eu putin inainte sa ma culc sa vad ce mai este pe la voi, din pacate ochi deja mi se inchid, asa ca jnu va suparati ca nu va raspund la fiecare in parte. Noi suntem bine, julia alearga tot timpul in curte in afara de orele de sonm dupaamiaza, astazi sa culact pe covor in hol de obosita ce era. Aici inPolonia in fiecare duminica se merge la biserica mai ales la sate, unde babele au ce pune pe limba daca nu mergi, deci astazi am fost si noi, mai ales ca preptul de aici sia terminat slujba, are deja 75 ani, deci slujba de la 45 de minute sa marit la o ora si. Julia la un moment dat nu mai avea stare, a inceput sa miortaie. In yimpul slujbei a inceput sa cante cu corul din biserica, apoi sia astupat urechile si in gura mare a spus MAMA NU MAI ESTE LALALA, sae tot infataia, stiti cum este cu copil mic. Deci cand am ajuns acasa eu ii faceam lapticul. la pranz inainte de somn mai bea laptic, iar ea sa culcat in hol pe covor si astepta lapticul, scumopa de ea.

Ne simtim bine la tara suntem de cinci zile si Julia toata ziua inafara de somnul sew pranz alearga pe afara, dar seara nu pica de somn asa repede cum as vrea eu, de unde ia asemenea putere, eu as pica mai repede. in rest totul este bine, suntem singure la mama, mama a plecat in romania si nea lasat cheile de la casa, ma rugat cat stau doua saptamani sa am grija de ea. Tati nostru este in Varsowia si ne este tare dor de el, dar Julia in fiecare zi vorbeste cu el la telefon, sper ca acveste doyua saptamani sa treaca cat mai repede si iar sa fim impreuna. De vineri sa cam facut frigulet, este 21-23 de grade, bate vandt destul de rece, dar pe julia asta nu o intereseaza, cum se trezeste si mananca masa de dimineata cere afara. Astazi depilda am fost la o prietena dea sorurori mele, la inceput Julia sa rusinat ca dupa acea sa se simta ca la ea acasa. Nu vrea sa mai plece de acolo. Ea asa face intodeauna, rusinea ii trece foarte repede. Cu cel mai mic foiu a surori mele se lupta pentru cine ia jucaria, amandoi in acelasi timp vreau aceasi jucarie, chiar daca sunt altele, dar Jul;ia nu se lasa chiar daca baiatul este mai mare, se lupta cu indirjire, si deobiciei castiga.

Off nu mai pot sa stau cu voi la taclale, mi se inchid ochi, poate maine and va dormi dupaamiaza am sa va maisciu.

Va doresc o noapte placuta la toate si la bb vostri

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput