Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 27
maraki spune:
eu nu mai scriu nimic pana nu imi spuneti cine este intrusa![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Ursoaica spune:
Eu inca adulmec si am ajuns la alta concluzie!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Bee spune:
MArch felicitari pt dintisor!
Andiaroro, eu una n-am vazut sprayuri cu apa. Pulverizatoare tb sa fie cum zicea Ursoaica, dar nu stiu daca asta aveai in cap. Si am retinut faza cu creme de soare fara alcool. Multam.
Noi am fost si la tara sa-l lasam pe tata, ne-am intors si fata inca nu doarme. Deci mai am treaba.
Ma conferentiesc si eu daca e ceva. CA vad ca eu tot ratez esentialul, daca sunt pasare calatoare.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
bebeianfeb spune:
quote:
Originally posted by Ursoaica
Eu inca adulmec si am ajuns la alta concluzie!
Ursoaica acumursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
![]()
![]()
Mamii, pai ti-am dat catel sa ma....mirosi! Dar l-ai sters.

de
cu multi 
!
Giova spune:
Si eu ma conferentez dar mai peste 40 min.
acum suntem la baita, adica tati, eu tre sa fac laptic.
a cam intins coarda intrusa...si daca nu ne zice cine e...apelam la moderatori.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
irinadum spune:
Deci sa revin pe scurt ca trebuie sa ii fac baie la papushel si sa papam si noi ca suntem rupti.
Ce am vazut si ce am citit m_a dus cu gandul la un singur lucru ...bine v_a facut cine v_a facut nud e alta dar vad ca majoritatea se distreaza si maisunt si cateva care au sters albume( acum ma intreb de ce atata timp cat e una din fetele noastre si care nu a facut decats a schimbe copertile...a si mai ales au sters fetele care au pozele si la semnatura...deci de cine le stergeti atata timp cat sunt publice?). Ma bucur ca e veselie mare pe messsenger si imi pare rau ca nu am timp sa intru ( dar imi fac eu).
Cata m_ai distrat teribil cu hai sa pup Intrusa si apoi sa te pupe ea in ce ai tu mai mare( tu ai zis_o
).
Tre sa o ointind la masa insa va spun un lucru...Intruso care esti bine faci ... la mine poti sa muti si sa schimbi cat vrei poate doar asa sa mai fac si eu ordine pe acolo si sa pun poze.
Si apropo dc mai vreaa cineva in conferinte sa spuna.
Fug da revin mai tarziu un pic
irinadum spune:
A si Alina dc crezi ca I vine de la Irina alias Intrusa te inseli ( nu stiu de ce oare am impresia ca e opera lui Cata nu a ta). Acum ma gandeam ca dc plec acasa deci implicit nu intru doua zile o sa ziceti ca eu am fost...foarte bine ...asa sa ziceti ...nu ma supar... as fi vrut eu sa fiu tartorul.
pisoi3 spune:
Salut fetele
Mie mi-a crapat netu' si d-aia nu am mai intrat. N-am apucat sa citesc ce ati scris, am vazut doar ceva de o intrusa.
Ma duc sa citesc sa ma prind despre ce e vorba.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
miraklucker spune:
si eu sunt pe aici.... vad ca voi sunteti in dispute aprinse.....si pozele mele vad ca sunt amestecate, asta este, fetita mea si asa tot frumoasa ramane![]()
.....de data asta nu ma pot lauda ca v-am citit ....doar ultimele pagini
noi nu ne mai laudam cu nimic.... sunt din nou toti 3 bolnavi acum tusesc ca magari si le curg muci multi si verzi
eu sunt cam intoarsa pe dos....tot incerc sa-mi caut de lucru si nimic, copii astia cateodata ma termina nervos.....cateodata simt ca o iau razna. Parca ma invart intr-un cerc din care nu reusesc sa ies....nu ma pot ocupa nici de copii cum trebuie ca tre sa fac mancare , spalat, curatenie......dar nici treaba nu pot sa o fac ca trebuie sa ma ocup si de copii, unul trebuie schimbat unul vrea afara la alalalt ii e foame.....cand or creste???????
Hai ca iar m-am plans la voi!
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
mirela10 spune:
MIRA
FATA,si cred ca tre sa-ti fie tare greu cu trei nazdravani mici.multa sanatate si un loc de munca asa cum iti doresti
IRINA,
URSOAICA
PISOI SI PUFUMIC,vedeti ce faceti cu netul ca tare rau e fara...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)