Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova, ti-am vazut ma pozele de la semnatura! Vad ca l-a invatat Marcolino si pe tudor sa atace sevetelele. Misto de tot fantana aia!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mirela, vad ca nici tu nu esti pe rose !

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mira nici nu-mi imaginez cum faci fatza!!! Da cred ca daca ma gandesc mai bine...si mama a crescut 4 fete de varste cam apropiate si cred ca faci cam ca ea, eu nu stiu daca m-as descurca! Eu cu un singur copil solicit ajutoare si fara ele tare greu mi-ar fi! Sigur ca Selin tot o frumusica este asta n-are cum s-o schimbe Intrusa!
Mirelus tare as vrea sa vina ziua aia in care sa ne spui ca te simti bine! Asa de rau imi pare ca trebuie sa treci prin asta...Pupicei lui Dani!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mda ...am papat acum astept sa se trezeasca puradelul sa il imbaiez. Intre timp ma gandeam si am zis sa va spun cine e Intrusa. Eu sunt. Va incalzeste cu ceva? Va supara? Ce ati rezolvat?
Acum pe bune...din 20 de fete active...15 sunt in conferinta seara...restul de 5 isi sterg poze...si se supara...deci e o problema..in ciuda faptului ca eu am invitat pe toti pe care ii am in lista si au fost si care nu au acceptat...deci discutie nu vreti...atunci haideti sa glumim in continuare ...sa ne certam si sa povestim de bebeii nostriminuntati.
Acum poate dormiti mai bine stiind ca e una care s_a jucat. Poate sunteti mai fericite ca zis una ca e ea. Acum astept sa vad cine urla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna mamicutze.

Nu v-am mai citit de cateva zile, dar recuperez eu. O intrebare urgenta. Cum se suna din Europa in Ro? Daca imi amintesc bine,de pe vremea cand eram in Belgia, formam 004/021...E corect? Maica-mea a plecat spre Ro si nu i-am zis cum sa formeze din Amsterdam in Ro in caz ca pierde avion, ceva. Mersic mult. Astept raspuns repede ca o sa ma sune mama din Detroit in jumate de ora.
Pupicei si mi-e dor de voi.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Diana, da, asa se formeaza 00 40 21 ........ .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Diana asa e 004021...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

De ce s-a facut liniste?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput