Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 26
sim0 spune:
Si eu pe aici
Eu propun sa facem o conferinta cu 40-50 de mamici.![]()
poze Clara
Clara si Baselu
alina80 spune:
Si eu sunt si nu sunt suparata! Doar ca ma oftic ca am sters albumul. Dar dupa ce i s-a intamplat URSULINEI sunt stresata.
I, poata ma ajuti sa le incarc la loc ca vad ca deja cateva mi-ai incarcat tu.
URSULINA, si mie imi arata la fel pagina.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
teolinda spune:
buna seara fetelor!
am intrat sa va spun ca io in 15min intru la masaj si ca revin dupa ora 23:00 asa ca daca incepeti vre-un meci sau vreo conferinta pe la Marriott ... va rog sa ma scuzati pt intarziere
.
Bey io banuiesc pe cineva dar va las pe voi sa spuneti cine e.. ca eu am o "boala" pe respectiva si n-am chef sa ma iau la tranta pe-aici cu ea

LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Andiaroro pai eu le zic pulverizatoare.
Mai este culmea apar si dispar albume, inseamna ca cine este le are salvate in computador ... se pare ca nu a avut ce face si are muuulltt spatiu pe el.
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ursoaica spune:
Simo eu nu am decat 31 de mamici, deci nu iti pot indeplini dorinta.![]()
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

anasebe spune:
Alina
Se pare ca patesti ca si Cata cu albumul.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
Andiaroro pai ce rost are sa mai cumparam spray-uri cu apa daca sant bune si pulverizatoarele pt. flori? Unde trebuie sa stropim bebeii?
Faza cu intrusa este ca deja s-a intins prea mult si nu mi se pare normal unele sa stie cine e persoana si sa continue povestea....![]()
I-am facut baita lui Angelo, pe caldura asta nu-i mai tin caciulita deloc pe cap, acum doarme si eu o sa ma pregatesc sa caut in hainele de vara sa vad daca ma incape ceva
Maine dimineata santem la vaccin.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Hello gagici am intrat f.greu ca iar am probleme cu PC-ul.Noroc ca am mai citit si la birou si acum sunt la zi.
Vad ca e distractie pe aici
,sper sa pot aparea si eu cu jaful asta de hard ,mai incolo.
Acum merg sa ii fac baitza Dianei si sper sa ne auzim mai incolo.
Poate mai apar noutati 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pufumic spune:
Hello!
dupa ce ca nu intram prea des, compu' meu ramanand la tata, de unde m-am mutat dupa ce am nascut,acu' a crapat de tot. Intru de la o prietena sa va spun ca suntem ok. Dupa ce repar compu si-l aduc acasa (asta daca nu pleaca al meu sot in voiaj si ma lasa cu curu-n balta )poate voi intra si eu mai des. Vad ca s-au intamplat si se intampla in continuare chestii stranii cu pozele. Eu sa vreau sa sterg sau sa rearanjez pozele din contul comun nu pot, ca nu mai am parola.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)

de
!