Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
danette spune:
Ma bucur mult de aprecierile voastre (ref. la poze)... deja sunteti un fel de familie pentru mine si parca mereu simt nevoia sa discut cu voi...
Poza aceea cu muscata e si una din preferatele mele...
Oti, nu-ti scrisesem ca ideea book-ului este inscrierea la o agentzie in vederea reclamelor, spot-urilor... si mai stiu eu ce...
Roxana... am mari retzineri... nici nu stiu sigur daca totusi voi trimite pozele in Bucuresti...
Sora-mea si nasha ei (care lucreaza cu imaginea bancii ING) au cunostintze in acest domeniu... reclame, publicitate... si ele au fost cele care au insistat mult sa-i fac poze de portofoliu.
Sincer nu stiu ce implica o astfel de actiune si in ce fel poate solicita copilul care e mic totusi.. desigur in ideea ca ar fi acceptata. Sunt f. multi copii frumosi, reusitzi si sunt convinsa si de faptul ca in general chestiile astea merg foarte mult pe relatzii (vezi Arturicii sau fetitza lui Cristian Boureanu -PNL) daca stii la ce ma refer)...
Ma tot gandesc si ma mai consult, iclusiv cu voi despre ideea asta...caci am un mare semn de ?...
Asa ca daca tu stii ce presupune o astfel de treaba, te rog spune-mi - ma refer evident la partzile negative.
Dana & Iris 1,6 ani
dama spune:
Dana, foarte frumoasele pozele cu Iris, sunt profesioniste, se vede clar. Iris e superba si fotogenica, are areul ca stie ce face acolo. Eu raman la parerea mea ca Irisuca e facuta pt modeling si prezentari...nu vad de ce sa nu o inscrii intr-o agentie, ce e rau in asta? Aici, spre ex, castingurile de moda pt copii sunt mai cautate si mai drastice decat cele pt oameni mari, nu mai spun cat de bine platite sunt sedintele foto ale copiilor. In fine, mie mi se par toate foarte bune pt book (astea pe care le-ai pus, desi am inteles ca ai mai multe, nu?), iar asta chiar asa vedea-o pe coperta si reprezentativa pt portofoliu.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori...ofofof, iar antibiotice, chiar e necesar?
Noi am fost aseara la Sarbatoarea muzicii, care are loc in fiecare an pe 21 iunie si care aduce un pic (foarte putin) cu Carnavalul de la Rio...se fac concerte pe strada...grupuri de tineri cu ceva talent si instrumente pe masura dau adevarate concerte, e superb. O sa pun poze in curand, sa ne vedeti pe noi cu copilul in spate ce mai dansam

paxela spune:
dana si parerea mea este sa o inscrii, intradevar poate fi foarte solicitant pt copil dar asta doar atata timp cat tu nu poti spune stop , sunt intradevar unii parinti care din prea multa mandrie chinuie copii, dar un agent de modeling si o echipa buna pot face o treaba minunata si in conditii profesionale fara sa afecteze copilul, facand ca totul sa fie o joaca,
se vede clar ca ea e potivita pentru asa ceva, nu multi copii au avantajul asta, si daca ai si ceva relatii e chiar bine
avantajele unui inceput de cariera in modeling se vad clar ( eu am o verisoara care a facut asta cand era mica, dar din motive financiare si din lipsa de pile a trebuit sa renunte)
iar dezavantajele apar doar daca implicare parintilor e prea mare si copilul devine surmenat
asta e parerea mea , nu dati prea tare cu rosii
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
onitza spune:
Buna, hai sa va zic noutati, si de bine!! Paul desi tuseste la fel de rau, a papat in sfarsit o masa de orez cu lapte si capsuni de la Milli, e chiar bun, am gustat si eu
...ROSERB, imi pare asa de rau ca a racit si Bianca, ooof, m-au inebunit racelile astea!!!! da, mai mami asteptarea asta te omoara, dar madam Culcer de c enu o fi vazut puroiul ala din gat de luni? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
DAMA, nci eu nu as fi vrut antibiotic, si s-a vazut treaba ca nci Culcer, dar se pare ca era intr-adevar necesar...deci la noi, da, a fost necesar si sut convinsa ca daca o luam rpejor de luni cu antibioticul, era mai bine acum, nu s-ar mai fi chiniut saracutul atatea nopti nedormite....apropo azi-noapte a fost a 4-a nedormita
..iti dai seama ce zombi sunt?:D
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
roserb spune:
quote:
Originally posted by danette
Roxana... am mari retzineri... nici nu stiu sigur daca totusi voi trimite pozele in Bucuresti...
Sora-mea si nasha ei (care lucreaza cu imaginea bancii ING) au cunostintze in acest domeniu... reclame, publicitate... si ele au fost cele care au insistat mult sa-i fac poze de portofoliu.
Sincer nu stiu ce implica o astfel de actiune si in ce fel poate solicita copilul care e mic totusi.. desigur in ideea ca ar fi acceptata. Sunt f. multi copii frumosi, reusitzi si sunt convinsa si de faptul ca in general chestiile astea merg foarte mult pe relatzii (vezi Arturicii sau fetitza lui Cristian Boureanu -PNL) daca stii la ce ma refer)...
Ma tot gandesc si ma mai consult, iclusiv cu voi despre ideea asta...caci am un mare semn de ?...
Asa ca daca tu stii ce presupune o astfel de treaba, te rog spune-mi - ma refer evident la partzile negative.
Mai, nu stiu ce sa zic, la noi agentiile astea au o aura de neseriozitate in marea lor majoritate (incepand de la cretinii aia care ne agata in fiecare seara pe litoral cu promisiuni de tot felul, si pe care-i reped de fiecare data de nu se vad, stiind multi parinti care au luat tzeapa, au platit pentru un asa zis portofoliu o caruta de bani, si bineinteles ca totul a ramas fara nici un rezultat).
Daca tu ai niste relatii , poate poti nimeri la cineva cu adevarat serios si profesionist, care sa nu se limiteze la a pune poza copilului pe un site si atat.
Pe de alta parte, cum aveti voi retineri in a pune pozele copiilor pe net
Dama, in alte tari sunt convinsa ca situatia este alta, la noi din pacate nu ...
Si mie mi-au propus niste amici sa-l duc pe Mihnea la asa ceva, eu dupa cum vezi sunt insa inversunata si am refuzat.
.Daca va hotarati sa mergeti mai departe, fiti foarte atenti cu cine lucrati,
. Oricum Irisuca e o minune de copil!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Dana,fara comentarii ref.la Iris
!Nu exista cuvinte ca sa spun cat m-am minunat de fata ta(desi am si eu..dar serios,a ta e superba
!),le-am aratat in tot biroul sa vada fetele mandrete de copil!
Roserb,imi pare rau de voi....din lac in put cum se spune.Sanatate multa!
Onitza,si voua sanatate multa!
Noi am fost dimineata la analize la spital;nu a plans foarte rau,a fost destul de indemnatica tanti aia.Acum nu am decat sa astept rezultatele si sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine!M-am speriat si mai rau,era o mamica cu 2 gemeni amandoi cu hep.B,luata de la ea in timpul sarcinii
.
Pupici multi
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by andreap
Dana,fara comentarii ref.la Iris!Nu exista cuvinte ca sa spun cat m-am minunat de fata ta(desi am si eu..dar serios,a ta e superba
!),le-am aratat in tot biroul sa vada fetele mandrete de copil!
Roserb,imi pare rau de voi....din lac in put cum se spune.Sanatate multa!
Onitza,si voua sanatate multa!
Noi am fost dimineata la analize la spital;nu a plans foarte rau,a fost destul de indemnatica tanti aia.Acum nu am decat sa astept rezultatele si sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine!M-am speriat si mai rau,era o mamica cu 2 gemeni amandoi cu hep.B,luata de la ea in timpul sarcinii.
Pupici multi
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
ANDREAP, mami, linisteste-te, te rog eu, nu intra in panica, ai sa vezi ca rezultatele sunt bune, si Maria-printesa e sanatoasa! cand iei rezultatele????

Multumim ca va ganditi la noi mai ales cand suntem bolnaviori.
Paul a facut iar febra 39 azi nu mai stiu ce sa cred!! tuseste la fel de rau, dupa 3 zile, ma gandesc ca ar fi tebuit sa mai cedeze, nu??? sa fie altceva? sama duc la alt doctor???
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
roserb spune:
Onitza, dupa 48 ore de cand ai inceput antibioticul, febra trebuie sa inceapa sa scada, altfel inseamna ca nu l-ai nimerit pe cel potrivit!
Andreea, iti tin pumnii, dar sunt sigura ca Mariuca e bine!
Roxaan&Co
POZE CU PITICII
aime spune:

Fetele, imi pare rau de bolnaviori...sa le dea DD sanatate...of, in loc sa se bucure de vara, care in sfarsit a venit....
Noi, suntem bine, slava domnului, ne plimbam la greu...ne jucam...iaca si niste poze mai noutze.
Pupam toti cupilasii si toate mamicile 
aime si
Vladimir