Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Aime, ai un flacau pe cinste, frumusel si cu niste ochisori verzi de te pe loc, iar de zulufi ce sa mai zic, o sa faca furori cand va fi mare...uite aici m-a dat gata cu fatzuca lui dulce. Ah, si am remarcat ce mari sunteti, aproape 90cm, bravo si la mai multi,.

Roxana, sunt si eu convinsa ca e altfel in strainatate, dar eu ma refeream totusi numai la agentiile serioase (poate ca exista si in Ro macar una)...si apoi si aici esti agatat pe strada cu tot felul de oferte pe care nu le baga aproape nimeni in seama. Castingurile de care vorbeam eu sunt numai la agentii cu reputatie (li se face in general reclama la tele, etc), nu la stiu eu ce fotograf amator...ma rog, ideea e cam ce a zis Paxela si anume ca merita incarcat si daca pare copilul surmenat si nu face fata, iar parintele e nemultumit de (non)profesionalismul lor (se poate interesa si inainte cu cine va avea de-a face, nu?) le spune "la revedere" si cu asta basta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME, e asa de dulce Vladut, m-am topit cand l-am vazut ca face ASA..si Paul la fel!!! scoate limba si o apuca cu mana si se trage de limba!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revernim si noi cu vesti si nu tocmai cele mai bune
Silviu are polipi si trebuie operat, acum trebuie sa iau legatura cu pediatra lui sa vedem cand spune ea ca e mai bine, acum sau dupa ce se reface putin dupa perioada de boala( raceala trenanta de 3 luni), daca il operez acum e riscant la fel cum si daca astept e la fel caci boala poatre recidiva si sa dureze iar 3 luni in care sa nu se poata actiona
am o mare dilema nici nu stiu daca sa am incredere in decizia ei daca atata timp nu a putut banui asta si nu a actionat, desi el a fost si las alti orl-isti si a facut si analize si radiografie pulmonara
acum am fost cu el la policlinica armatei.... si se cunoaste... pediatra la vazut ia dat analize, dar complecte nu doar partiale ca asta de la casmb, si a analizat situatia si a diagnosticat... in mod sigur polipi dar mergeti la orl.... care a zis dupa control la fel ca ea
sunt terminata de diagnostic si totodata linistita ca i-am dat de cap , macar stiu ce sa ii fac si cum sa actionez, ca timp de 3 luni am capiat cu antibiotice siropuri pastile doctori si efect 0

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA, si eu ma bucur ca ati reusit pana la urma sa descoperiti ce are SIlviu!! e dureros sa stii ca puiul tau va trece printr-o operatie, dar mai dureros ar fi fost sa o tot lungeasca mititelul cu racelile si sa nu aiba efect nici un antibiotic; cred ca a fost foarte important ca Silviu a mancat bine tot timpul asta, i-a ajutat la rezistenta organismuli, cu antibioticelle care ii puteau afecta serios stomacelul! Ai nevoie de multa rabdare si putere sa fi alaturi de el in aceste momente, cred ca pe undeva esti si tu un pic linistita ca ai aflat ce se intampla....ma bucur ca ati gasit doctori competenti. Gandeste-te bine ce faci , mai du-te eventual la doctorul care a descoperit sa il mai intrebi pe el cand ar treubi operat, e musai sa iti dea acceptul pediatra lui???
Pupicei lui Silviu, suntem alaturi de voi!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata fetele!
eu is la da ne pregatim sa iesim ca e o caldura.....

Paxela, tare rau imi pare de Silviu, prin ce trebuie sa treaca, pe de o parte e mai bine acu, cand e mic...da cred ca e rau ptr tine, ca te gandesti in fel si chip...sanatate multa si sa scapati usor si ieftin

Dama, Onitza multumim mult ...dupa cum vedeti e un copil cuminte, da tot ii smecher si fitzos si nu ma indur sa-l tund...cred ca-i fac codite
Onitza sanatate la Paulica, ca doar el e Paulica fara frica

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Revin, ca sa intreb de: Iustin (cam rarutz), Sabina bulina (stiu ca spunea cookie ca pleaca in concediu ), Denisa de Ele, cucuietele, Bia iubita, Bia de Vio, Albastrelele, Maria Ralucai, Danut de la Sibiu, Tudor al Luminitei canadianca ...si inca multi alti bebici...ce mai stiti de ei, de mamici?

tot eu, curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu stiu doar de Miki ca este foarte ocupata iar Alexander voinicel si sanatos, si pe Gandacica am vazut-o activa la subiectul cu Ortodoxia de la Zona Artelor, si ei sunt bine.
Fac si eu o strigare Simonacip si Fortinity voi pe unde sunteti de numai spuneti nimic de comorile voastre.

Mie mi-e dor de toate fetele, dar le inteleg pentru ca-i tare greu cu servici, casa, copii.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, ai primit mesajele offline pe messenger?
Plimbarica placuta! Bine ca la voi e soare... aici din nou ploua

Paxela, imi pare rau pentru problema lui Silviu, dar bine ca intr-un final a-ti gasit cauza deselor raceli. Mi-amintesc ca si sora mea a fost operata de polipi cand avea 2-3 ani (prin 1978) ... ea nici nu mai putea respira bine... dar totul a fost bine, refacere rapida...si nu e deloc sensibila acum.
Paxela, Dama, eu va multumesc de incurajarile referitoare la modelling, nu ma gandeam asa de departe... in capul meu era ceva de gen aparitie in reviste ca Mami, Superbebe, Copilul meu.... si asta pentru perioada imediata eventual (max. 4 ani)... nicidecum cand creste mai mare si incepe sa priceapa mai multe fiindca de buna seama ca astfel de chestii ii marcheaza in diverse feluri nu neaparat pozitive.
Apoi mai este si chestia cu agentiile, dar nici nu ma gandesc sa am de-a face cu nimeni dubios. Si deasemenea... nu ma gandesc la castiguri financiare ca nu e cazul, eram oarecum entuziasmata de insistentele prietenilor sa fac chestia asta... asa de fun...
In orice caz, ma bucur ca i-am facut pozele astea profesionale.. sa le avem, fiindca eu/sotzul niciodata nu am fi reusit sa facem asa ceva.

Andrea, esti o dragutza...multumesc mult.
Si mie m-i se intampla des sa arat pozele copiilor vostri familiei mele (fiindca eu inca nu sunt la serviciu).
Sper sa ne dai in curand vesti pozitive despre analizele Mariucai.

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, il pupam pe Vladut cel carliontat si frumusel!

Paxela, am si eu o prietena care si-a operat copilul pe la 2 ani de polipi+amigdale. La ei situatia era destul de nasoala, facea lunar amigdalite cu super febra, iar de respirat abia de mai putea...Totul a fost OK cu operatia, care nu dureaza decat 10 min daca e vorba numai de polipi. Singura problema la varsta asta, e probabilitatea mare de a se reface polipii, ceea ce necesita o noua interventie, de aia se incearca daca e posibil amanarea operatiei pana spre 5-6-7 ani. Si eu probabil va trebui sa-i fac asta Biancai (numai polipi), dar tot aman pentru ca mi-e teama de anestezia generala- deh, sunt nebuna- de fapt am inteles ca nu e chiar o anestezie in adevaratul sens al cuvantului, ca ar fi numai inhalatorie si mai mult un fel de adormire, dar tot mi-e frica!
Oricum, ca sa fii sigura , mai vezi un ORL-ist.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare..cam slabuta miscarea aici pe forum...si eu ma intreb uneori de ce ne-au "abandonat"unele fete....
Aime,e un dulce Vladut,cu buclele lui..chiar asa,cum faceti fata caldurii cu asa par?Mariuca are 3 fire si tot transpira si se uda rau la cap..
Paxela,offf....imi pare rau ca trebuie sa treceti prin operatie.Eu am trecut cu zgubi prin asta cand avea 7 luni,mi-a fost groaza de anestezia generala,dar pana la urma a fost neasteptat de bine.Si fata de copilasii mai mari,ea a reactionat cel mai putin dupa trezire,cu cat erau mai mari,cu atat faceau mai...urat cand isi reveneau.Deci stai linistita,fa-o daca trebuie si poate scapati de toate racelile astea!Pupici si curaj

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput