Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Au venit rezultatele de la analizele Mariucai...NU ARE HEPATITA C....am scapat de cel mai mare stres.Sunt o mama nu fericita,ci extraordinar de norocoasa si fericita.Credeti-ma ca au existat seri in care ma rugam la D-zeu mai bine sa mor eu decat sa aiba ceva fata mea.Acum suntem bine....
dar,ca sa vedeti cu ce zapacit m-am maritat,ma suna sebi sa-mi spuna,vcu o voce cam stinsa,ca doctorita ma cheama cu fata iar la analize,ca una din ele a iesit rau.Am plans 5 minute de eram neagra la ochi..ca el sa fie la usa la mine la servici,intra razand ca sunt nebuna si fata e sanatoasa tun!Normal ca l-am.....acum imi vine sa rad,dar 5 minute am fost in iad!
Pupici multi

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Super, Andrea!

pupici Mariucai cea sanatoasa tun!

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea ma bucur tare tare si la Mariuca, cred ca esti linistita si acu nu te mai gandi decat la vacanta!

Dana si Roxana (cam scumputza la vedere ) si multumim.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, draga, nu sunt scumpa la vedere, dar cica mai trebuie sa si muncesc , macar din cand in cand. Saptamana viitoare sunt cateva zile la un curs, deci lipsa la apel din nou.
Cand plecati in vacanta?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai,nu am chef de munca deloc...sunt in transa...Noi plecam in we la Pitesti,sa o vada bunicii pe Mariuca pana plecam la mare.Asa ca..ne auzim luni.
Va doresc un we linistit si insorit
Pupici

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea te cred, e si cald si dupa asa o veste ...doamne ce ma fac eu cand ma duc la servici (de cand n-am mai fost ) ? o sa am chef de munca sau o sa ma gandesc la gagalice?

Roxana da mai trebuie sa si muncesti , naspa....nu se poate si fara asa ca intr-o ?
Plecam pe 31 iulie in vacante...mai e destul pana atunci...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza
dar madam Culcer de c enu o fi vazut puroiul ala din gat de luni?

Iti spun eu de ce: cand e coada la usa de 2 km e si normal sa nu mai acorzi acelasi timp de observare fiecarui pacient. Chiar daca in ziua in care ai fost nu a fost coada lunga, garantez ca D-nei Culcer i-a intrat in sange ritmul asta "frugal" de control. Ca altfel n-ai cu msa rezisti frate fizic si psihic la un astfel de ritm. Deci exista si rateuri multe, dar banuiesc ca lumea vorbeste mai putin de ele pt. ca D-na Culcer a devenit deja un mit de bun profesionist in Bucuresti.

.......in 24+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette
Sper sa ne dai in curand vesti pozitive despre analizele Mariucai.

Vad ca in final tot cu vesti "negative" ai venit andreap.
Bine ca ti-ai scos "cuiul" din cap.

.......in 24+ sapt.

Mergi la inceput

Fi-miu a invatat de-abia acum sa scoata limba. cand il puneam sa scoata limba el deschidea gura mare si isi baga limba de tot in fundul gurii. Muream de ras, nici la ORL nu casca gura la fel de bine. Acum e fericit ca poate si el i nfina ls-o scoata, se uita in oglinda sa se admire ce mester mare e el la scos limba.

De un timp coboara scarile in picioare, doar tinandu-se de ceva, e un scump. L-am tuns iarasi, desi mi-a luat cateva ore si tot caprit e pe laterale, ca nu sta o clipa locului si cu aparatul e deja speriat de bombe. Numai cand m-a vazut cu trusa de tuns a inceput sa tremure (pe bune, tremura din corp si a inceput sa planga). Avea tremurici si cand atingeam cu foarfeca de pielea capului, asa ca mi-a laut ceva timp sa-l tund.
Dar pe langa dragalasenia lui cea mare are si doua "bube": loveste cu palma din cand in cand (in curs de "vindecare") si tzipa. Asta ne scoate pe mine si pe tati din toate rabdarile. A invatat sa riposteze prin tipat. Asa ca suntem in tratamente dure acum, caci tipatul asta e boala grea.

In alta ordine de idei burtica mea arata ca de 7 luni si nu stiu cat de mare s-o mai face ca eu tot n-am pus nimic pe mine in rest (la fel ca la sarcina cu alex). o sa arat ca un melc cu casa-n burta, nu-n spate . Toata saptamna am dus dorul somnului (nu-s de ce).
Pe 28 mergem iar la nenea dr.

Off, eu cand v-aud de copii bolnavi m-apuca disperarea pe mine. Slava Domnului noi am fost ocoliti de probleme cu alex. Doar 2 simpel raceli care nu ne-au dat nici un fel de bataie de cap. dar e adevarat ca nici n-am ajuns in comunitate.

.......in 24+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara , revenim cu vesti, luni mergem la alta pediatra sa auzim si sfatul ei , cea care ne-a recomandat controlul la orl-istul asta ,ca de la pediatra lui veche avem acord, doar cu conditia ca anestezia sa fie generala si nu locala, apoi dupamasa mergem la orl si vedem cand scapam de ei
aaaa si inca o faza idioata............. ii zic azi pediatrei ce are la care ea senina..... stiu a scris si orl-ista in fisa ..... da? si mie dc n mi-a zis? ... pai pt ca nu recomanda operatii la copii asa mici imi venea sa o omor acolo si pe pediatra si pe dr de la orl ( noroc ca nu avea program)

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput