Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, tot ass si David cand e sa-l tundem tremura numai cand ne vede ca pregatim aparatul bau
si inainte plangea si tremura si cand il tundeam pe tati si el era de fata. Asa ca noi amanam cat mai mult acest moment penibil si ma tot mir ca la ce claie de par are, cum de se suporta si nu transpira deloc in cap.

David nu stie sa scoata limba, ce-i drept nici nu m-am gandit sa-i arat...dar cred ca va invata el de la copii, in schimb scarile le urca si coboara demult singur desi eu de teama mai stau pe langa el ca sa nu vina in nas ca tare e repezit...insa pe mine David m-a dat gata zilele astea cu pupaceala...a invata sa pupe si vine intr-o veselie sa ne pupe, si stie sa tzuguie gurita, tare mai e dulce.

Try, nu e o regula ca atunci cand intra in colectivitate sa si raceasca frecvent. Sunt copilasi care sunt mai sensibili si atunci totul se prinde de ei, saracutii.

Paxela, sanatate multa lui Silviu, sa speram ca veti gasi solutia optima legata de polipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Paxela, chiar nu stiu ce sa zic, doar ca mie mi-ar fi tare frica sa supun copilul unei operatii. Este bine ca stii si tu acum care este cauza, chiar nu puteau sa-ti explice de la inceput, merita . lui Silviu care parca seamana tot mai mult cu tati .
Andreea, felicitari pentru rezultat, ma bucur ca ai alaptat-o pe Mariuca si totul este ok, ai scapat de stres.
Dana, la orice farmacie mergeam mi se spunea ca Ana este numai buna de facut reclame la lapte praf (iar ea doar a degustat lapte praf de la diverse firme, laptele de mama sa traiasca).

Poate cineva sa ne trimita si noua Cutiutele Muzicale?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...
N-am mai dat pe la voi de multicel si nici nu prea v-am mai citit, mai ales din lipsa de timp...
Acuma, iaca vin si eu cu o intrebare pt cele care-s mai pricepute in domeniu ...
Mi-am facut trei teste de sarcina si ultimele doua au iesit cu 2 liniute. Chestia e ca liniuta a doua e asa timida, mai mult o umbra si nu stiu ce sa cred. Simbata viitoare am sa merg la un control, dar pina atunci, voi ce credeti? Sunt sau nu sunt?

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

heyyy salutare!mi-am adus calculatorul de la reparat si-s tare fericita!mi-a facut-o fii-miu rau de tot ca am crezut ca trebuie sa-mi iau altul nou.din fericire s-a rezolvat.

aveti grija cu primul tuns.cica daca prind frica asa o tin mult timp.eu l-am tuns pe Ken la un salon special pt copii,l-au pus intr-o masinuta in fatza unui tv si a stat copilul sa-i taie carliontii fff cuminte.

Simona felicitari!asa a fost si la mine:a doua liniuta abia se vedea si uite-ma acum in 10sapt.

ma duc in urma sa vad ce ati mai scris ca nu am citit decat pag 8.

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

mamici de bebici!

la noi e o caldura de te topesti...da tot am iesit, acum facem somnul de frumusete si vrem sa iesim la Targul de oale Cucuteni, care se tine la noi in perioada asta in fiece an...sa cascam gurile...m-am pricopsit si cu o noua tunsoare...
Ieri am dat copilu cu crema de protectie SPF 25 din care am folosit si anul trecut...mey...a facut o iritatie...mititelu...of, cand l-am vazut... da curios, ca l-am dat pe maini, pe fata, pe spate si fata, asa ca era cu maieu...ei, iritatia a iesit numai sub gatutz si pe spate...atat...sa fi fost si de la maieu ca era nou (el nu mi-a mai facut pana acum probleme la hainute noi). Aseara l-am doftoricit cu Advantan si pana dimineata i-a trecut...ce ma fac? sa incerc alt tip de crema? Pe soarele asta!?
Simonacip testul meu de sarcina arata la fel, o a doua liniuta slaba de tot (desi eu o voiam puternica ) dar a fost cu oki si s-a numit Vladimir...acu la tine, sa fie cum vrei tu si daca e cu oki sa fie nu? Felicitarile le las ptr anuntul oficial

Ce mai fac bolnaviorii, Paul e mai bine? Si o sustin, din pacate ptr cei mici, pe try in afirmatia ei...privitoare la dr
Silviu, multa bafta...sa ne spuneti ce faceti.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee si eu am patit la fel cu Ken,numai ca eu nu mi-am dat seama imediat ca ar fi fost de la crema de protectie(e in termenul de valab) si cum s-a jucat el in soare bubitele s-au uscat si arata pielea din spatele gatului urat rau de tot incat am crezut ca are dermatita atopica.am fost cu el la doc si mi-au dat o crema iar acum e ok.

offf cati copilasi bolnaviori!sanatate multa!

pe Ken l-a intepat aseara un tantar la 2 cm de coltul exterior al ochiului iar dimineata cand s-a trezit avea ochiul unflat cat un ou de prepelita.il ung cu o crema cu antibiotic si sper sa treaca.

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Simona, la cate zile ai facut testul. Stiu ca la sarcina cu David tie ti s-a calculat termenul in functie de ecograf, nu de UM din cauza ca aveai un ciclu neregulat. Sper ca dupa nastere situatia s-a imbunatatit. Eu iti urez sa fie cum iti doresti!
Aime, credeam ca vorbesti la prezent cand ai scris "arata", nu la perfect simplu, m-am prins dupa aceea, fir-ar sa fie de diacritice, .
Eu am folosit SPF 12 pentru Ana si a fost ok, am inteles ca daca folosim crema cu factor prea mare, soarele nu mai ajuta la fixarea calciului, ceva de genul crema este prea puternica si organismului nu-i mai foloseste soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Simonacip, si la mine a fost slabuta a doua liniuta, de-aia am si facut apoi in un alt tip de test Clearblu (care e cu + si -) care mi-a confirmat faptul mult dorit. Cred ca si la tine e cu ochi si daca asa iti doresti, atunci sa ai o fetita la fel de scumpica ca si David.

Bits, la faza cu tunsul prima data ai dreptate...noi am facut-o cand avea David vreo 8-9 luni si de-atunci a prins frica. Cu foarfeca nu-l prea putem tunde ca are firul sarmos si mai rau ne chinuim si noi si el...iar la salon, stiu, o fi mai usor, dar si sa dau un sac de bani pt un tuns nu-mi vine. Aici un tuns pt adult e peste 20€ imi inchipui ca pt bebei o fi si mai si.

Aime, si David s-a iritat anul asta de la o crema cu care l-am dat si anul trecut. Tind sa cred ca desi sunt in termen de garantie, totusi ceva se altereaza, iar pielicica lor e inca sensibila si probabil si in contact cu caldura si transpiratie, cine stie ce efect pot avea. Eu l-am tratat cu o crema antiiritatie de la Avene si dupa aceea i-am luat alta crema solara care e ok.

Mergi la inceput

Aime, in sfarsit am avut timp sa fac pe detectivul , si am cules urmatoarele date pentru completarea listutei noastre:

Hannen (30 iunie 1978) - DPN 25.08.2006 + Amira (5.10.2001) + Israa (8.11.2004)
Miraklucker,(24 octombrie 1973), Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Gandacelu - Ileana - 4 ani
anacezara - Ana-Andreea 6 ani
Carmen - Ana Carina 4 ani 04.11.2002
Dana_Danen - fetita 6 ani

Daca ti se par ok, poate am maine timp sa fac adaugirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...
Oti, eu dupa ce am terminat de alaptat pe DAvid am avut ciclu foarte regulat, la 21 de zile fix imi venea... unde inainte imi venea la 2 luni, acuma mi se luase ...si cred ca si ovulatia era cam foarte repede. Acuma ultima menstruatie a fost pe 20 mai. Si stiu si data cind am gresit: 26 mai...Pentru ca a fost o intimplare, pt bb 2 as fi vrut sa ramin undeva prin noiembrie-decembrie. Dar am crezut ca totusi nu am ovulatia chiar atuncea...
Acuma, va multumesc tuturor pentru raspunsuri si...mergem inainte. Sanatos sa fie, il iubeste mami orice ar fi baietel sau fetita...
Si poate e mai bine asa ca sunt apropiati ca virsta...
Aaa: vreau sa felicit toate fetele gravidute pentru a doua oara, si pe cele care au nascut deja...Florypop parca. Sanatate multa!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput