Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
SIMONA, si mie la fel mi s-a intamplat .... am facut testul de sarcina si a doua liniuta era timida rau.....ca m-am contrazis cu tati pe tema asta, era asa de amuzant: eu ii ziceam ca sunt insarcinata, el ca nu, nu sunt, ca a doua liniuta se vede in ceata si ca e posibil sa fie eroare...bineinteles ca am avut dreptate!!!! ![]()
Daca esti TE FELICIT!!!! si iti urez o sarcian usoara si un copil sanatos , mancacios si destept ca mami!!! btw, mi-a fost dor de tine!!!

PAXELA, bafta la noua pediatra!! faza ca nu a spus pediatra ce era scris in fisa lui Silviu mi s-a parut dubioasa rau!!! parca nu isi mai dau deloc interesul doctorii astia, nu stiu ce sa mai zic, stiu ca nu e corect sa generalizez, dar....dupa cine sa te mai iei, pe cine sa mai crezi??????
TRY, nu era coada, au fost 2 pacienti in ziua respctiva la CUlcer si asta pentru ca noi vorbim foarte des la telefon cu ea, si ne mai cheama la Municipal, unde are ea o ora mai lejera si poate vedea urgentele...Doamen fereste, nu vreau sa o critic, sau ce, dar, mi-as fi dorit sa fi observat la timp puroiul din gatul lui paul, ca sa tratam din timp sa nu se ajunga la febra , si altele prin cate a trecut saracutul meu paul!!!
...in fine, cel mai important acum este ca Paul si-a mai revenit un pic, adica nu a mai facut febra, dar cu tusea e problema, mai ales ca le cam harcaie acum din plamani si stau tot timpul sa scot la mucishori, ca sunt destul de periculosi. SI Paul se sperie de masina de tuns, eu am cam renuntat la ea, tundem cu foarfeca si o luam usor, ca sa nu planga foarte mult, ca iar dam in muci multi si tuse, iar acum chiar nu e momentul...la inceput i-am mai taiat de exemplu , in timp ce se juca, parul ce crescuse peste ureche, i-am scurtat si perciunii....s-a lasat cu urlete, dar s-a potolit repede ca i-am gasit preocupare! dupa vreo 2 ore, i-am mai taiat un pic si de la spate si e ok acum! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
AIME, multumim de intrebare, suntem un pic mai bine, nu ne-a trecut de tot, mai tusim , dar e mai bine oricum. Pupici.
IONELA ROXANA, pe unde esti mami???? vin' de ne mai descreteste fruntile cu povestirile tale unice!!!
ce fac cucuietele???? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andreap
ma bucur mult ca analizele au iesit super ok si amriuca este bine...bravo, felicitari
paxela, si eu stiam ca bbelashii asa de mici nu se opereaza de polipi, mai ales ca din cate mi-a zis mie doctoritza de la orl cica ar fi sanse mari ca polipii sa se refaca si atunci faci degeaba operatia(probabil ca sunt cazuri rare dar exista)
tot de-aia nu l-am operat nici noi pe alexutz de polipi...
onitza,cum se mai simte bb paul
noi suntem binishor, ne ies maselutze si urlam tare de tot, tusea mai este si ea dar deja ne-am obisnuit...ce Dumnezeu sa facem...asta este
va pup pe toate
monica
paxela spune:
multumesc de raspunsuri
stiu ca exista riscul sa se refaca dar mai bine risc, are deja 3 luni de raceala si am trecut de mult soi peste faza inca mai tuseste dar ce sa ii fac, asa macar stiu ca pot sa fac ceva chir si cu riscul de a fi in zadar( Doamne fereste) , macar sa reziste 2-3 luni neracit sa isi revina si organismul lui un pic ca saracul dupa ce ca e micut si slabut sa stea si atata timp racit
, poate totusi scapam din prima
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
aime spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aime, credeam ca vorbesti la prezent cand ai scris "arata", nu la perfect simplu, m-am prins dupa aceea, fir-ar sa fie de diacritice,.
Eu am folosit SPF 12 pentru Ana si a fost ok, am inteles ca daca folosim crema cu factor prea mare, soarele nu mai ajuta la fixarea calciului, ceva de genul crema este prea puternica si organismului nu-i mai foloseste soarele.
...pai m-am gandit la asta cand am scris si de aceea am si pus in paranteza cum s-a numit liniuta mea Asa e cu SPF-urile astea, ai dreptate daca e prea mare nu mai sintetizeaza D-ul, da 25 e maximum pe care-l putem folosi.
Si o sa-i iau alta crema, vad ca ati patit si voi, deci inclin sa cred ca e ceva cu ea, chiar daca e in termen.
O zi frumoasa...noi ne pregatim de picnic

aime si
Vladimir
simonacip spune:
Onitza, si mie mi-a fost dor de voi...si acum perspectiva unei noi sarcini ma face sa ma gindesc mai mult la vremurile alea cind ne-am cunoscut aici, pe forum... Pupicei de la noi 
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
Otiliav spune:
Aime, cu SPF 12 nici nu s-a inrosit desi a stat la soarele cel mai puternic. Asa ca acum este deja putin bronzata si nu cred ca o voi da cu crema decat cand o voi dezbraca, nu o sa mai reinnoiesc stratul de crema. Oricum sunt tare fericita ca a scapat de dermatita atopica. Dr. dermatolog mi-a spus s-o las cat mai mult la soare si eventual sa merg cu ea la mare ca apa sarata si soarele o vor ajuta.
Referitor la crema axpirata, eu zic ca daca este in periaoda de valabilitate ar trebui sa fie ok, eu sigur ma ardeam daca nu isi facea crema efectul. Tu il dai pe Vladut cand iesiti in oras?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
aime spune:
Otilia, il dau cu crema doar daca il imbrac cu maieu, mi se pare mai expus asa...da in general evit sa iesim cand e soare puternic.
E ok si cu SPF 12. Cum spuneam e in termen crema,da o sa cumpar alta ptr linistea mea
si sper sa nu mai iasa bubite.
Noi am fost azi la iarba verde, e tare frumos in natura, da ganganiile astea care pisca piele de copil fina si frumoasa...offff...ca de-a mea piele nu ma mai plang, ca e tabacita.
Dana, pe unde umblati? sunteti plimbareti 
De Iustin excursionistul nici nu ma indoiesc ca nu e in drumetie ![]()
Se vede treaba ca e vara, din ce in ce mai putine mamici pe aici...
aime si
Vladimir
paxela spune:
am pus poze noi cu baietii mamii la piscina

http://community.webshots.com/album/551680485vWghJZ
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
danette spune:
Buna noaptea fetelor
!
... nu demult am ajuns si noi acasa...am avut un w/e incarcat..
Da Aime, azi am fost plimbaretzi... am fost la munte la o pensiune unde prietena mea a serbat ziua fetitzei ei de 1 an... Jessica.. poate a-ti mai vazut-o prin pozele mele..
Am avut parte de o zi super faina si acolo la munte nu ne-a fost prea cald. Din pacate valea care trecea in apropiere era mult prea rece pentru piciorusele lui Iris care numai in apa isi dorea... Am avut si stres cu carul pentru ca era in gradina un bazin de pastravi si fiica-mea acolo de el statea lipita...asa ca am vrut/n-am vrut cam pe-acolo mi-am petrecut ziua, cu afurisitii de pesti ca-i urasc
de cand imi impart w-e-urile cu ei (sotzul fiind pescar inrait)...sigur ca a tras si vreo 2-3 trante... dar nu-stiu cum face..are un stil al ei la trante... in genul cum cad pisicile...
.. asa ca nu am avut nevoie de plasturi
.
Eu folosesc la Iris - Emulsione Solare de la Chicco cu SPF 10 (EUR)/15 (USA) - cica difera...asa ca depinde de continentul producatorului
... Pentru Iris e Ok ca ea nu are pielea f. alba..
In general intre 11.30 - 16 nu o mai tzin in soare.
Am scapat si noi in sfarsit de 2 somnuri/zi... ca aveam un prograaaammmm.... de ma saturasem... acum doarme o data de pe la 13/13.30 pana pe la 15/15.30... in general 2 ore, si e mult mai bien, pentru mine cel putzin.
Acum sunt intr-o perioada dificila - ai mei sunt in concediu si sunt 'foc continuu' cu ea... uneori simt ca nu mai rezist, ca-mi pierd efectiv rabdarea. E extrem de activa/agitata/dinamica/energica... si mai stiu eu cate as putea sa enumar... obosesc uneori numai uitandu-ma cat poate sa se miste. Nu sta o clipa locului mereu are ceva de facut, de tras, de impins, de gustat ...

de-abia astept sa vina mama acasa fiindca cu soacra nu vrea sa stea. Azi dimineatza am incercat s-o las acolo pana m-am dus la cumparaturi... dar a inceput sa urle ca din gura de sarpe, zi-ci c-o ardeai!... mi-a si fost mila de socri cat de disperati se uitau la ea... chit ca si-o merita
... asa ca trebuit s-o luam si pe ea la cumparaturi.
Maine as vrea sa culeg ciresele din curte dar nu-s' cum o sa reusesc ca daca pun scara langa cires acolo e si ea... si se catzara...de-mi sta inima in loc!
Va pupez si sa aveti o noapte buna!
Dana & Iris 1,6 ani