Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
danette spune:
Ce poze dragutze Paxela!... uitandu-ma la ele parca auzeam in urechi zgomotul ala specific de bazin... si chicoteli de copii...
Da' Felis
?... e nu a vrut sa apara in poze?
pupicei
baietzilor innotatori!
Dana & Iris 1,6 ani
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Ce poze dragutze Paxela!... uitandu-ma la ele parca auzeam in urechi zgomotul ala specific de bazin... si chicoteli de copii...
Da' Felis?... e nu a vrut sa apara in poze?
pupiceibaietzilor innotatori!
Dana & Iris 1,6 ani

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Simonacip... felicitari... asa a fost si testul meu cd eram insarcinata cu Mihai...
Poze de la clubul de balaceala nu am voie sa pun, nici ceva filmat ca au marca inregistrata pt tot ce se filmeaza si pozeaza acolo... M-au atentionat sa nu le fac publice...
Noi am avut o perioada mai grea, cu temperaturi mari (39.4) si nopti nedormite: noaptea ma plimbam cu el prin casa si ziua la servici.. Sper ca au luat sfarsit... ca eram si eu sfarsita
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Paxela, Felis, ce v-ati mai balacit, cred ca si piticii au fost tare incantati. Cel mai mult mi-a placut poza aceasta cu cei doi prieteni, este asa frumos cum stau ei de vorba ca baietzii si de asemenea mi-a placut de Silviu zgribulit, in poza de aici.
Dana,
la cirese si tare scumpe sunt pe aici, 10 euro/kg, dar trebuie sa papam si noi chiar si asa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
Salutare..revenim si noi dupa un we petrecut la bunici.cu o Mariuca rasfatata
mai ales de mami care de cand cu vestea asta,paraca a luat-o razna cu pupicii de cred ca si ea se intreaba de ce
,dar si cu putin timp liber ptr.mine
.
Paxela,felis,tare dragalasi sunt piticii astia.la ce piscina ati fost?parca as merge si eu cu voi candva,daca ma primiti
,ca tare frumos se pare ca v-ati distrat!
Simona,ai asteptat tu ceva sa dai un semn,dar cand l-ai dat,a fost o veste super!Felicitari si mergi la doctor ptr.confirmare!
Aime,sigur e de la crema?mariuca de cand cu temp,.astea ridicate are mai mereu bubite pe gat si manute.
Eu nu mai am deloc rabdare,parac nu mai trec zilele pana sambata cand plecam la mare
Pupici si o saptamana reusita!
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
FELIS , esti tare frumushica, ai o silueta de invidiat!!!!! pupam pe MIhaita!!! MI-au placut si mie pozele mult, sunt reusite, doar fotograful e de exceptie, nu?
ne-ati facut pofta de balaceala!!
Teoretic, weekendul asta care vine, plecam si noi la mare, cu tata, si ne intalnim cu mama pe acolo, ea e deja la Techirghiol! Speram sa avem vreme buna! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
SUPERPOZA, SUPERFAMILIE!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
Fetelor, am inceput operatiunea "scapat de pampersi"... e jaaale nu alta....nu stiam ca astia mici fac pisu asa des...
Ana si Bianca-iubita
aime spune:
'neata!
Eveline
nu mereu fac des, cel putin Vkadut are si ore in care nu face nik, depinde cat bea (si el bea
nu se incurca), depinde de cat transpira si mai ales am obs ca daca e udut la picioare sau mai rece pe piciorele gata, e fantana
non stop.Iti urez succes, noi inca n-am reusit, da perseveram fara sa ne panicam.
Avem si noi o veste buna
, stiti ca noi inca papam laptic noaptea...ei, acum o luna a renuntat singur la un bibe si de trei nopti a renunat si la al doilea
, am ramas doar cu cel de la 6. Si asta noapte a dormit pana la 5.45 fara foieli si fara laptic...de unde am tras concluzia (subliniata de n-spe ori de al meu sotz
) ca fiecare lucru la timpul sau. Si asa va fi si cu olita si cu vorbitu...si apoi cu fiecare lucru in parte.Acu mutam lapticu ziua printre papicile de baza.
Andreea a fost sigur de la crema, ca era exact pe unde l-am dat si i-a trecut pana a doua zi, a fost cald si nu i-au mai aparut altele, desi transpira la greu. Am sa vad la o noua crema ce si cum. Vai, si plecati...wow, vacanta placuta!
Sa nu uit, aici Mariuca e copiuta ta in format mic ![]()
Felicitari la inotatori
, tare frumos ati petrecut...si noi suntem in cautare de locuri de balaceala.
aime si
Vladimir
Otiliav spune:
Ne laudam si noi, ieri Ana a facut de 2 ori pipi la toaleta, pe reductor si 1 data pe ea
. Si a inceput sa spuna "a baie" in loc de "la baie".
Eveline stiu ca-i jale, la noi a fost musai sa incercam, s-a iritat putin si nu gasesc pe aici Bepanthene sau ceva similar. Si norocul nostru ca avem pe jos gresie care se incalzeste, nu este greu sa stergem.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana